Reklama

Reklama

Džentlmenský duel

(neoficiální název)
  • USA A Gentlemen's Duel

Obsahy(1)

Jak může dopadnout zpočátku nevinné soupeření dvou gentlemanů o pozornost krásné princezny? A má to s gentlemanstvím ještě něco společného? Návod, jak by to rozhodně být nemělo vám přinese tato animovaná "sedminutovka" od studia Blur. (Agoran)

Recenze (42)

easaque 

všechny recenze uživatele

2* Další z nekonečné řady vtipných animovaných kraťasů. Kdyby neměl na serveru VideaCesky.cz takovou vysokou známku, tak bych si ho ani nepustil. Ale co, sice mi úsměv na tváři nevykouzlil, ale puberťáci a dětinové si užijí ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou si všímám, že v mnoha animácích jsou vykresleny postavy žen vždy s velkým poprsím. Že by to zvyšovalo efektivnost? To opravdu nevím. Určitě, ale vím, že tento krátkometrážní snímek byl vtipný, chytrý a konec velice dobře zakončený. ()

Agoran 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas o boji o princeznu, s pěknými nápady, který ovšem uprostřed toho opravdového boje chvílemi ztrácí dech (teda to jsem velký hnidopich, když to hledám i v 5-ti minutovém animáku:) ) ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

"Fifi says, she can smell the fear....in your pants." Překvapivě povedený animák plný romance, akce i legrace. Parádní ztvárnění prostředí a postav, pěkná animace... Vše dokresleno povedenou hudbou i zvukem. Mě tento snímek ohromil, takže 80%. ()

forsythia 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná. Možná by bylo zajímavé srovnat průměrné hodnocení mužů a žen. Proč mám pocit, že u pánů bude vyšší? ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Dva džentlmeni se uchází o přízeň prsaté dámy a jejich rivalita vede až k divokému souboji v obrovských mecha robotech jakoby z éry steampunku. Výborná animovaná hříčka je plná humorných vychytávek. ()

Petr23 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kraťas, krerý ukazuje jak může dojít z obyčejného vyzvání k souboji, akční a skvěle natočená blbina nabitá vtipy, a velmi zajímavou hlavní dámou. :-D ()

boombang 

všechny recenze uživatele

To akční robotické provedení se mi nelíbilo... na druhou stranu panička a její sluha byli úžasní (každý ovšem z jiného důvodu... pochopitelně). A všimněte si toho ptáka na větvi při výbuchu... :-))) ()

Reklama

Reklama