Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oskar pracuje jako hlasatel počasí v jedné televizní stanici a jeho žena Zuzana nastoupila po mateřské dovolené jako moderátorka rozhlasové stanice. Aby se oba mohli věnovat své práci, mají pro svého syna Jakuba chůvu, které Oskar neodolá a začne si s ní milostný poměr. Oskar odmítá jezdit s rodinou na hory, a když je Zuzana s Jakubem v Krkonoších, užívá si Oskar a Jakubovou chůvou. Zuzaně s Jakubem se na horách nelíbí, protože není dobré počasí a chtějí se vrátit dřív, ale Oskar ohlásí v televizi, že se v Krkonoších vyjasní, i když předpověď je úplně jiná. Oskar sice oddálil návrat Zuzany s Jakubem z hor, ale ti přijeli nemocní a Zuzana přišla Oskarovi na nevěru. Oskar je Zuzanou vyhozen z domu a navíc je vyhozen i z práce kvůli tomu, že hlásil jiné počasí, než měl. Oskar přijde na návštěvu ke svým rodičům, kde zjistí, že rodiče hodlají dál brát Zuzanu jako vlastní dceru a Oskarovi vyčítají jeho nestydaté chování vůči Zuzaně. Zuzana se seznámila s příjemným Matějem a jeho dcerou Terezkou, s kterým tráví volný čas, neboť Terezka s Jakubem jsou ve stejném věku. Netrvá dlouho a Zuzana je zase šťastná, jelikož je zamilovaná i milovaná. Oskar si začal nový milostný příběh tentokrát se slavnou zpěvačkou Norou, která je o čtvrt století starší, takže jejich fotografie plní stránky bulvárních časopisů, ale Oskar se cítí být s Norou šťastný. Když zemře Nořin bývalý manžel, dojde Noře, a nakonec i Oskarovi, že věkový rozdíl je moc velký a Oskar je zase sám… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Nis13

Nis13 (hodnocení, recenze)

Mělo to i hezký momenty, hlavně s paní Emílií V., ale jinak slabota, nuda, děs a podivno. Lišku fakt nemusím, Babčákovou taky, Macháček byl jednu dobu všude. Hřebejk pořád klesá a klesá ... a klesá ... 

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

čím dal nudnější... divím se, že Mrs. Vášáryová do něčeho takového šla. Kreatury typu Lišky opravdu nemusím...

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

Mám podobný názor jako Vasekpasek. Díky Vašáryové dávám 2, jinak bych dal 1. A že Hřebejk do každého svého filmu zaplete sametovou revoluci, nebo že v každém filmu ukazuje "nesnesitelnost bytí za socialismu" mi taky vadí. Už je to vyčpělé a unavující.

pajafe

pajafe (hodnocení, recenze)

Asi mi něco uniklo...ale nemáte někdo seznam hudby, která zazněla v Nestydovi? Všude píšou, že je to ARCHIV...

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Zopár dobrých hlášok a vtipných momentov nevyváži celkovú nudu a pocit z filmu... takto by som asi okomentoval tento film. Škoda, že sa Jiří Macháček radšej nevenuje natáčaniu takých filmou, ktoré podľa mňa z neho urobili herca, a to sú určite- "Samotáři", "Jedna ruka netleská" a ešte "Horem pádem".

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

petrmajkl by se měl zamyslet jestli by měl dál psát na internety a zničit si pověst úplně nebo jestli už pro něj není čas odejít

petrmajkl

petrmajkl (hodnocení, recenze)

Hřebejk by se měl zamyslet jestli by měl dál dělat filmi a zničit si pověst úplně nebo jestli už pro něj není čas odejít

Vasekpasek

Vasekpasek (hodnocení, recenze)

Od Pelíšků se nějak nemůže Hřebejk vzpamatovat. A že se k tomu propůjčila Emília Vašáryová, to mě trochu zklamalo...

trpaslyk

trpaslyk (hodnocení, recenze)

Příjemná oddychovka na nedělní odpoledne. Vytvořit z různých povídek na podobné téma jednolitý film, který by měl slušný děj a nevypadal nepřirozeně "sešitě" jako třeba Kameňák je opravdu těžké a myslím, že se s tím pan Hřebejk s Vieweghem poprali docela dobře. Jen těma slavnýma osobnostma bych trochu šetřila - čeho je moc, toho je příliš!

fixaman

fixaman (hodnocení, recenze)

Musím říct, že tohle je s přehledem nejhorší Hřebejkův výkon a stejně tak Macháčkův. U tohohle filmu jsem se v kině začal nudit už cca po 10 minutách a zůstal jsem na něm pouze kvůli "doprovodu".. Doufám, že něco podobného už nikdy nebudu muset absolvovat. Ani trochu vtipné.

Ducharme

Ducharme (hodnocení, recenze)

Stále, viditelně zcela naivně, čekám, kdy se Hřebejk konečně odpoutá od svých "tradičních" herců, kdy se konečně odváží postavit film na naznámých tvářích a dát tak svoji kůži na trh. U Macháčka a jemu podobných má "Honza" totiž vždycky jistotu, že mu na to někdo přijde, ať je to sebevětší kravina. A Nestyda rozhodně kravinou je! Z fimu totiž vymizela i ta trocha cynického humoru, kterou obsahovala Vieweghova literární předloha.

filip333

filip333 (hodnocení, recenze)

Netvrdím, že se na to dívalo nepříjemně, ale celkově příliš průměrné. Ačkoliv Liška a Babčáková stáli za to. A nakonec hláška všichni tři jste alkoholici, budete si rozumět se mi vryla do paměti navždy :)

HonzaR.

HonzaR. (hodnocení, recenze)

Bylo dost míst, kde jsem se zasmál. Podle názvu jsem ale čekal něco jiného. Navíc mi to připadalo - toto je převzaté z komentářů jiného filmu - jako prostřední díl seriálu. Nějak chybí začátek a konec. Tři hvězdičky, protože jsem se přesto dost nasmál.

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

NENECHTE SE ODRADIT místními několika sejčkaři, včera (12.10.2008) jsem se vydal do kina ozbrojen podezřívavostí a nízkým očekáváním a fakt jsem se bavil od začátku do konce... můžu doporučit. mír

Pupidyk

Pupidyk (hodnocení, recenze)

gustav: Asi se budu opakovat ale diskuze nevznikla na můj popud. Snad to nebudu muset říkat desetkrát

gu-staff

gu-staff (hodnocení, recenze)

Poopydick: Můj komentář byl reakcí na ten tvůj. A nekomol jména. Díky.

Pupidyk

Pupidyk (hodnocení, recenze)

gustav: Ne, bylo to kvůli jinýmu komentáři. Já tento koment napsal až poté co debata vznikla, čistě proto abych přilil olej do ohně. Tak nementoruj. Díky

gu-staff

gu-staff (hodnocení, recenze)

Jen bych rád upozornil, že celá debata o hodnocení bez toho, aby někdo film viděl, vznikla na základě jednoho z komentářů, cituji: "Neviděl jsem film, neviděl jsem trailer, neviděl jsem ani plakát. A když tomu chci dát odpad, tak tomu odpad taky dám. Vaše problémy Vážení uživatelé, bych chtěl řešit.", a ne kvůli tomu, že bylo před 10.10 a někdo hodnotil.

akicita

akicita (hodnocení, recenze)

Typický český film o ničem (jako skoro všechny po 1990) - nulová hodnota, odpad!

carmellka

carmellka (hodnocení, recenze)

Ti co tady vykřikují jak někdo může hodnotit film, když do kin jde až 10.10. Tak ty bych rada upozornila, že například v Praze - 7.10. se NESTYDA promítal jen ve Slovanském domě ve čtyřech sálech naráz, a to nemluvím o ostatních kinech... V rámci předpremiér jsou filmy i o týden dříve, než oficiální premiéry...

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

#47 to hezky shrnul a zcela souhlasím... hodnocení na zdejších stránkách není předmětem vyjádření jakési své předtuchy, ale dojmu z filmu, který (světe, div se!) člověk VIDĚL... ale to už se poněkolikáté opakuju...

verbst

verbst (hodnocení, recenze)

Cival
Zastavam se jejich moznosti se svobodne projevit. Ale to bych se zastal kazdyho. Hodnotit film po traileru jsem sam nikdy neudelal, a nikdy neudelam...  Tady jde o to, ze se v tom porad ostatni vrtaji, a vyzivaji se v tom, jaky muzou mit silacky reci. Pokud vim ani jeden z tech dvou (tri) nevytahli urazky apod na ostatni uzivatele... Preber si to jak chces...

#47

#47 (hodnocení, recenze)

Slušnou formou se dá i vykrást banka a schovávání se za svobodu slova je jenom účelová manipulace. Nikdo neříká, že pánové nemohou vyjádřit svůj názor, ale od toho je přece diskuse a ne hodnocení, ten ban máte proto, že se tímto chováte nekorektně jak vůči nám divákům, tak vůči tvůrcům filmů, je to asi jako když o politikovi řeknete že je zloděj, přestože jste ho viděli jen jednou na fotce a pak se oháníte tím, že jste chtěli jenom rozpoutat debatu a že přece máte "ve svobodné zemi právo na vlastní názor"...opravdu zcestný výklad svobody slova...přimlouvám se za vytvoření určitého etického kodexu uživatelů ČSFD.

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

pro těch pár "nespravedlivě" zabanovaných negativistů: ježíííš, i kdyby byl ten film sebehorší, hodnotit lze až po jeho shlédnutí, v diskuzi si klidně plkejte o jeho nekvalitách, ten váš názor vám nikdo brát nebude, ale prostě hodnotit film na základě traileru je (s prominutím) naprostá kokotina, malej nemalej, hřebejk nehřebejk... až půjde do kin třeba woody allen s blbým trailerem, hodíte to do odpadu?!?!

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

verbst: Aha, a co delas jinyho nez ze se jich zastavas, odvazlivce? Je zjevnej rozdil mezi hodnocenim traileru, ze kteryho se muze poblit trebas cela republika, a mezi hodnocenim filmu ciste na zaklade traileru. Samozrejme, mozna kdybych mel kladu velkou jako Pupidick mluvil bych jinak, ale holt za stavajici situace mi to pripada jen a jen dementni.

Kanibal

Kanibal (hodnocení, recenze)

JekoRek: Takže plně souhlasíš... takže není třeba vidět film, aby na něj měl člověk fundovaný názor?

JekoRek

JekoRek (hodnocení, recenze)

Pánové Pánové Pánové. Tato dikuze už je jen o tom, že veleváženého pana Shimitze a úctyhodného pana Pupidyka shazujete za jejich vlastní názor (po zhlédnutí traileru musím říct, že velmi vhodný názor). Jinak musím říct, že s výše uvedenými uživateli plně souhlasím. Upadající úroveň české kinematografie mě poslední dobou velmi znepokuje a proto myslím, že když velevážený pan Hřebejk vypustí do kin takový to pokus o dobrý a vtipný trailer , moc to českým filmům nepřidá.

Pupidyk

Pupidyk (hodnocení, recenze)

Shimitz: Normálně bych to nenapsal, ale když jsme v diskuzi k filmu Nestyda - Nech ho, chudáka, má ho malýho :-D

Shimitz

Shimitz (hodnocení, recenze)

k banu bych se už nerad vracel, pane Cífka. Ale doteď nehcápu, jak ve svobodné zemi můžete někoho vyhodit za slušné publikování vlastních názorů! Nikdy jsem nedostal vysvětlení, proč jsem ban dostal. Uznávám, že jsem se nechoval "správně" po vyhazovu. Ale do té doby jsem se choval slušně. Toť vše.

verbst

verbst (hodnocení, recenze)

Shushika 18:45 » Nejsem nijak zvlášť prudérní, ale rvát do českých trailerů furt to svlíkání a soulože (zvlášť když se to neumí natočit), mi už přijde eklhaft. Vidět v kině teaser na Nestydu a pak hned "Jahody," to je o obsah žaludku... 


Nez se zacnete navazet do lidi s vlastnim nazorem tady na csfd, tak si zkuste procist i jiny nazory. Pochybuju, ze se budete navazet i do Shushiky. Odvazlivci... Ne, ze bych se zastaval hodnoceni flmu, po shlednuti traileru...

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Zajímavá forma propagace - včera na Nově Macháček jako rosnička.

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

A pak se nám někdo diví, že jsme tyhle dvě nuly na MZ vybanovali...

Shimitz

Shimitz (hodnocení, recenze)

Divím se kam až tato debata došla, nicméně asi se shodnem, že Hřebejk je přidává další hřebejky do rakve českého filmu. A to je asi nejdůležitější. Nerad bych se míchal nějak do vašeho sporu, ale je jesné, že mluvnická situace na poli českého internetu se povážlivě blíží kritické situaci na poli českého filmu. Proto mohu jen souhlasit s Pupidykem. Je to sice drobnost, ale kdo to má čist?

Pupidyk

Pupidyk (hodnocení, recenze)

K tématu už jsem řekl svoje, a taky jsem řekl konec diskuze tak se k tomu nevracej, oba víme, že máme se Shimitzem pravdu my. Na tvým pravopisu já teda něco zarážejícího vidím, a jestli ty ne, doporučuju zopakovat si "ě" "je" a pak to možná uvidíš taky. Přestaň se hádat s chytřejším. Díky

Gedes

Gedes (hodnocení, recenze)

:o) to si ze me fakt delas srandu, boze uz dlouho jsem nevidela, arogantni samecky jako jste vy dva... na svym pravopisu nevidim az tak nic moc zarazejiciho, ale dulezity je to , ze k tematu uz nemas, co rict,tak se musis zamerit na neco jinyho... mno to obcas loseři delaj... a myslim, že ty si číslo 1 mezi nima.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Že se nestydíte, vy plantážníci! Ale co, i lidská inteligence má své záporné hodnoty.

Pupidyk

Pupidyk (hodnocení, recenze)

Gedes: I kdyby byla pravda jen polovina z toho co tady mentoruješ, minimálně máme oba dva lepší pravopis. :-D Hotentote

Gedes

Gedes (hodnocení, recenze)

pro ty dva omezence: chcete debatu mate ji mít - hodne lidi tu s vámi nesouhlasi a vy si obhajujete tupe stale dokola vase arogantní postoje, kterým stejne nerozumite a myslite, že snad budute cool kdyz reknete ze Hrebejek uz neni takovej ... Pupidik se leknul a tak radeji chce tu debatu ukoncit a shimi se stale opakuje ... jako ze ..."chtel jsem vyjadrit svůj nazor... blabla upozornit na stav české kinematografie bla bla..." mno sice to rikas dost pateticky a slusne ale presto rikas porad to samy a jsou to - damy prominou - pekné sračky... Myslim, že byste meli cast svého času objetovat a na ten film se dojit podivat a pak konečně vynest ortel - a pak si klidne rikej co chces... ale do ty doby jste na pest nebo minimalne na banána...

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, čím si tu nenávist jistých "uživatelů" vysloužil zrovna ze všech světových režisérů páně Hřebejk... No, nic, do kina zítra jdu, byť očekávám naprosto totožný solidní průměr jako ve všech jeho filmech z poslední doby.

Lizabetha

Lizabetha (hodnocení, recenze)

to shmitz: Obavam se, že jestli zaujímáš takové postavení musíš počítat z rozhořčenou reakcí, a upozorňovat na klesajicí urověn českých trailerů se dá i jinak než zatracováním celého filmu. A musím ti odporovat, tenhle film má celkem vtipnou kampaň, dnes když jsem projížděla televizní noviny na Nově, mě najednou překvapil Macháček jako moderátor v Počasí, což mi přijde opravdu vtipné a originální...radila bych jediné, žádné ukvapené názory prosím..

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Mazat tyhle, pro db bezvýznamné, idioty - promptně (!!) .. a jako důvod jim přeposlat ty žvásty "neviděl jsem film, neviděl jsem trailer, ..." ..
Bohužel zde máme tak laxní vedení, takže.. :-//

Pupidyk

Pupidyk (hodnocení, recenze)

C.C. Baxter: Do toho, ukaž nám svůj skutečný charakter. P.S.: Nemám tolik času, jako většina z vás, proto mě omluvte, ale nehodlám mládí promrhat ťukáním do klávesničky. Konec diskuze

carmellka

carmellka (hodnocení, recenze)

Právě jsem dorazila z kina, a ikdyž připouštím, že v tom filmu nejde o nějaký hlubokomyšlenkářský počin, pravdou je, že se v těch významně bezvýznamných roličkách a osudech musel každý najít..že by právě tenhle "pohled do zrcadla" způsobil takový nával kritiky?? :-)))

Související novinky

Zemřela herečka Nina Divíšková

Zemřela herečka Nina Divíšková

21.06.2021

Ve věku 84 let dnes odešla česká filmová, televizní a divadelní herečka Nina Divíšková, již si velké množství diváků vybaví například jako babičku Bětu z populárního rodinného seriálu České televize… (více)

Reklama

Reklama