Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Tajný deník call girl (2007) 

Vlastně ani nevim proč jsem se do tohohle seriálu pustil? Protože je to od showtime? Protože to má vypravět o životě jedné "společnice? Ale upřímně neni to nic zajímavýho. Belle mi nepřijde až tak moc pěkná, čekal bych o něco víc. I když zase ne, že by byla ošklivá. Moudra ohledně sexu mi taky nepřijdou nijak oslňující. No ještě zkusim jednu sérii a uvidíme jestli budu pokračovat. *** Druhá série byla až moc vztahová, na tenhle žánr. Težko jde někomu z hrdinů fandit. Belle, ani Alex ani Ben mě nevtáhly natolik, abych si přál jejich osudu sledovat dál. Vim, sice, že jsou ještě dvě série, ale bude to víceméně náhoda, když se k nim dostanu. *** ()

Reklama

Reklama