Reklama

Reklama

Monty Python & the Holy Grail in Lego

všechny plakáty
Krátkometrážní / Loutkový / Hudební
Velká Británie / USA, 2001, 2 min

Obsahy(1)

Tento 2-minútový filmík sa objavil ako bonus na DVD filmu Monty Python and the Holy Grail. Pieseň a scénka z filmu, ktorá sa odohráva na hrade Camelot. Tentokrát nieje zahraná Monty Pythonami ale Lego panáčikmi. (Myslím, že aj hlasy ostali pôvodné z filmu, ešte si to musím overiť). O vynikajúcu animáciu sa postarali Tim Drage a Tony Mines. Voľne na sťiahnutie tu: link. (baruss)

(více)

Recenze (20)

swamp 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle "lego cover verze" scének z různých filmů a seriálů. A tahle od Monty Pythonů je velmi vyvedená. :) ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Monty Python není mým šálkem čaje, ale na druhou stranu Lego mám docela dost rád.... Takže asi tak. Vtipné mi to nepříjde. Ale nápady nejsou nejhorší. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Genialita Pythonů v animacích byla vidět už dříve, nevím jestli je nutno dělat pro tohle speciální odkaz. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nevědět, na co se to dívám, tak bych určitě hned poznal, že jde o Pythonovskou bandu. Krátký výstup vypadá hodně mizerně, ale jelikož jde o bonus k filmu, tak se to překousnout dá.. S jejich animací, by to určitě vypadalo lépe. 55% ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

MP mám rád a Holy Grail je top kousek, takže legáčům nemůžu dát míň než tři *. Ale ani víc, mohlo to totiž bejt mnohem delší. 60% ()

S.Dedalus odpad!

všechny recenze uživatele

tohle si pythoni nezasloužili mám rád lego jako hračku sám jsem u něj strávil podstatnou část svého dětství ale v mediích mě otravuje to že někdo nahradí herce animací i když celkem zdařilou písničce ani celému skeči na humoru nepřidá ()

sima275 

všechny recenze uživatele

No od LEGA jsem čekal ohodně víc. Hezká muzika, ujdou i postavičky, které zpívají, ale žádný příběh. Škoda 50% ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Osobně nevím , co to tady dělá , ale jinak je to dobrá zábava ( ale ve filmu lepší ) . Akorát jsem také čekal trošku něco originálnějšího . A kdybych nebyl Pythonovic fanoušek a vůbec fanoušek "Svatého grálu" , dal bych i menší hodnocení , ale co také čekám od Lega , že? ()

UnholyEvil 

všechny recenze uživatele

To se nám to ČSFD pěkně rozroste, jestli si sem budeme strkat každou přiblblou animaci z youtube, jako kdyby to byl film... A mají vůbec hvězdičky u takovýchto výtvorů stejnou váhu, jako u počinů, na kterých se pracuje třeba několik měsíců? Ona animace je to pěkná, ale jinak je to úplně zbytečná píčovina... ()

Weissik 

všechny recenze uživatele

Dneska už asi klasická scénka. Opravdu povedené. Vždycky si říkám, kolik beden toho lega tvůrci asi měli doma, když jsou ve filmečku téměř všechny předměty stejné jako ve filmu. No i když... mezi slepicí a papouškem rozdíl je :D ()

Reklama

Reklama