Reklama

Reklama

Neuromancer

Diskuze

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Podle obrázků to vypadá na zpatlaninu bez fantazie a bez nápadu. 

na příspěvěk reagoval rowdys

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

Parabot

Na druhu stranu ale, ked uz mas za sebou klipy a reklamy so vsetkymi najvacsimi menami z Warpu (BoC, Autechre, Aphex, Squarepusher, LFO...), tak mozes spokojne zomriet :)

Parabot

Parabot (hodnocení, recenze)

rowdys

Jako OK, ale v dobách největší aphextwinovské slávy a jsem tedy myslel, že má vyšší ambice :)

na příspěvěk reagoval rowdys

Parabot

Parabot (hodnocení, recenze)

A Chris Cunningham je ještě umělecky aktivní? Přijde mě, že zmizel někdy v polovině nultých let. Což je mimochodem velká škoda.

na příspěvěk reagoval rowdys

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

Podla mna Natali nemusel byt zla volba. Cypher bol az na rozuzlenie fajn, Cube tiez. Nataliho moznosti limitoval len rozpocet. V Neuromancerovi sa mohol dosyta odviazat, ak by lockli dobry scenar. Neviem ci ste videli concept arty, vyzeraju lakavo. je tam i ukazka z R-koveho scenara. Samotny Gibson sa pred 10 rokmi vyjadril ze by najradsej videl to natocit Chrisa Cunninghama. Treba ho ist podpichnut na twitter, ci nezmenil nazor za tu dekadu :)

Longin

Longin (hodnocení, recenze)

Já bych dal přednost adaptace od Japonců v nějakém anime než aby to točil někdo v USA

Longin

Longin (hodnocení, recenze)

Posledně to měl Natali nebo nějakej točič negerské kultury. Kdo byl poslední, si nepamatuju.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

A opravdu to mají natáčet? Vždyť o tom filmu stejně není slyšet už asi sto let :)

Dr.Bishop

Dr.Bishop (hodnocení, recenze)

Kali4

Souhlasím. Myslím, že Neuromancer od Cronenberga by byl mimořádně zajímavý. Christensena se vyloženě děsím, protože on je typ, který by dokázal zruinovat film od kohokoliv. Na finální casting budu čekat s velkým strachem...

Kesiak

Kesiak (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Tiež si myslím, že Natali nie je beznádejný rutinér. Jeho štýl režírovania je náhodou veľmi zaujímavý, práveže scenáre väčšinou zhadzujú kvalitu jeho diel.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Kali4

nehnevaj sa na mňa, s väčšinou z toho súhlasím, ale Natali že je beznádejný rutinér?! a čo si potom od neho videl?

tiež ho nemám moc v láske, ale on je absolútne presný opak toho, čo by si niekto mohol predstaviť pod slovným spojením "beznádejný rutinér".

neni aj Lynch rutinér?

na příspěvěk reagoval Kesiak, Kali4

Kali4

Kali4 (hodnocení, recenze)

Neuromancer potřebuje režiséra, který umí vyprávět, tím myslím skutečně přetavit kvalitní scénář do výborně odvyprávěného filmu. A to s prominutím neumí Kosinski, jehož filmy jsou sice krásné a audiovizuálně bohaté, ale nepříliš dobře odvyprávěné, a rozhodně ani Natali, který kdysi možná překvapoval zajímavými nápady, ale v posledních letech se z něj stal beznadějný rutinér, který nepřináší absolutně nic zajímavého. Jo, Ridley, proč ne, ale Ridley před deseti dvaceti lety, ne teď, kdy jsou jeho poslední filmy vypravěčsky naprosto nevyvážené. Takže by se mi asi nejvíc líbil Cronenberg, případně třeba i takový Rupert Wyatt. Toho Haydena Christensena v hlavní roli pořád považuji pouze za špatný vtip.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Dr.Bishop

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Mm13: nic ti neuniká, zle som sa vyjadril.kolega nizsie spomenul cronenberga a ja si ich s natalim hned spájam, preto som pokracoval.nevidím súvis medzi nimi a predlohou, len konstatujem jak uzasne to moze dopadnút ak by to netocil vincenzo ale david.odkial to presvedcenie?presvedcenie nie, skor bezmedzna dovera (sorry ze bez makcenov, pisem z mobilu)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Napísal si, že keby to točil Cronenberg, vznikne kult. A ja sa pýtam odkiaľ toto presvedčenie, či hoci len domnienka... Skrátka tu nevidím užšiu súvislosť medzi Cronenbergovou tvorbou a Neuromancerom, nechápem, prečo by mal byť on jeden z najvhodnejších režisérov na túto adaptáciu či dokonca tvorca kultu. Čo je ostatne dosť vágne vyjadrenie, ale pokojne pri ňom ostaňme a skúsme sa teraz dopátrať toho, čo nás k tomu viedlo, ďakujem (nevylučujem, že mi niečo uniká, pýtam sa).

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Mm13: nepovedal som cronenberg urcite áno.len hovorím, ze to co nezvláda natali, zvláda cronenberg. A vobec, mal by to tocit kubrick

na příspěvěk reagoval mm13

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

West

tiež Natalimu neverím, jeho filmy sú preceňované.ak by to točil Cronenberg vznikne kult, ak to bude točiť Natali, vznikne divná ujetosť podobná Cronenbergovi, avšak bez Cronenberga a tak total nezvládnutá ako tá sračka s mačkovtákoženou minule

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

West

Čo sa týka Neuromancera, pri žiadnom režisérovi by som sa nespoliehal, že to nedopadne ako katastrofa.

na příspěvěk reagoval Insegrim

West

West (hodnocení, recenze)

Doufám že to vznikne ale nebude to točit Natali ale např.: Kosinski, Scott ,Cronenberg.. Jinak to bude katastrofa.

na příspěvěk reagoval mm13, dr.horrible, mm13

Mi Nü-Chai

Mi Nü-Chai (hodnocení, recenze)

Já se například dozvědělo, že Inception je sofistikovaná fantastická hříčka.

Trololol.

niethustra

niethustra (hodnocení, recenze)

nerdrage

To je vynikající zpráva! Na druhou stranu musím přiznat, že po nedávném zhlédnutí Splice ve mně obavy z Nataliho narostly (že bys měl další podobně vynikající zprávu? ;-)).

Mi Nü-Chai

Mi Nü-Chai (hodnocení, recenze)

niethustra

Jumpera neznám, ale podle jeho filmografie nejspíš ano. Mě vraždil jako Anakin Skywalker v nové SW trilogii a pak jako folkař ve Factory Girl. Hnusný a totálně neschopný kokot.

 

S Johansson souhlas, ovšem Reeves nebo Christensen, bába nebo sníh, polena jsou oba. Reevese je navíc v té jeho neschopnosti sem tam až líto, H. Ch. mě jen sere.

na příspěvěk reagoval niethustra

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Reklama

Reklama