Reklama

Reklama

Líza

(seriál)
  • Švédsko Lisa

Obsahy(1)

Švédský kreslený seriál o malé holčičce Lise, která poznává svět dospělých kolem sebe a představuje si co všechno se jí může přihodit. Seriál je určen především malým dětem. (TwoFace)

Recenze (12)

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Už jsem na tohle asi stará, ale stejně si nemůžu pomoct a vždycky Kouzelnou školku nebo jak se to jmenuje zapínám jenom kvůli tomuhle ;) Moji vrstevníci by se na mě asi dívali s výrazem "wtf", ale je to fakt skvěle udělaný seriál, který je pro malé děti jak stvořený; ale rozhodně není přílišně infantilní a repetitivní. Roztomilá animace (hrozně mi to připomíná seriál 3 kamarádi a Jerry), vtipné příběhy ze života dětem velmi blízké, a navíc mě strašně baví ta hudba! :D Dokonce přemýšlím, že si ji stáhnu... tenhle originální kousek patří rozhodně k tomu lepšímu, co televize pro malé děti nabízí :) ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Originální vyprávění o příhodách denního života viděného očima malé holčičky. Nepodbízivé malůvky dokážou být přiměřeně expresivní i popisné, vyhýbají se líbivosti a jednoduše ladí s pomalým tempem. Vypravěčské i výtvarné zkratky bývají překvapivě často milé a vtipné. Ne, že bych se kdovíjak bavila, ale když se dívá dcera, přinejmenším se tím prousmívám... ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Didakticky koncipovaný kreslený seriál o malé holčičce, která poznává prostřednictvím své rodiny a výprav do okolí svět dospělých. Je určený nejmenším dětem a tomu odpovídá animace, pomalé tempo řeči a jednoduchý slovník. Při tom všem si uchovává zvláštní poetiku a slušnou úroveň. Celkový dojem: 70 %. Seriálu hodně pomáhá humorná nadsázka. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama