Reklama

Reklama

Dillon (James Remar) je profesionálny ostreľovač. Vďaka svojmu povolaniu si nemôže dovoliť žiadnych priateľov. Verí len sebe, pretože každý, s kým by sa stretával, by skôr či neskôr prišiel o život... Od vládneho agenta menom Flick (Mario Van Peebles) dostane ďalšiu, ako dúfa už poslednú úlohu - má zastreliť nebezpečného zločinca Phillipsa (Al Sapienza), žijúceho v pokojnom mestečku Julian v Californii. Tak ako pred každou misiou, aj na túto sa pripraví precízne. Vytvorí si novú identitu, skontroluje svoju zbraň a nachystá si všetko potrebné. Po príchode do Julianu si obzrie svoj cieľ, kde žije, aké má zvyky. Agent Flick má medzitým už rozbehnutý obchod s Dillonovou obeťou. V hoteli, kde Dillon býva, sa zoznámi so sympatickou Amy (Catherine Mary Stewart). Strávia spolu príjemný večer a vášnivú noc. Na druhý deň Dillona zobudí telefonát - agent Flick má schôdzku s Phillipsom a potrebuje, aby ho kryl. Muž neváha - je to predsa perfektná príležitosť splniť si svoju misiu a zneškodniť cieľ. Po jeho odchode sa Amy s niekým skontaktuje. Zdá sa, že Dillon nie je sám, kto má tajomstvo... Pri pokuse vniknúť do Phillipsovho domu prichytí Dillona zločincova ochranka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

wray 

všechny recenze uživatele

Treba si ujasnit jednu vec. Sharpshooter je Becko. Je to TV film, neviem ci to vobec vyslo na DVD a - podla toho k tomu treba pristupovat :) Je tam akcia, nesmrtelny hlavny hrdina, zloduch, zenska femme fatale, a vela vybuchov - v tejto kategorii filmu naozaj nic nechyba. Chyba by bola ocakavat oscarove prvky. Sharpshooter je Beckovy film, a ak si chcete pripomenut casy beckovych filmov na VTV - Sharpshooter je dobra volba. Ak vsak cakate nejaky solidny akcny film, Sharpshooter nie je pre vas.. ()

Jakub225 

všechny recenze uživatele

No, čakal som, že to bude lepšie... Zo začiatku to vyzerá celkom nádejne, napriek trochu klišovitému príbehu. Nájde sa tu pomerne dosť väčších či menších chybičiek a nelogických detailov. Už na začiatku, kedy hlavný hrdina hovorí o svojej puške, všetky fakty sú uplne chybné, ale to si všimnú len znalci zbraní. Ďalej sú to detaily, ako napríklad hlavnému hrdinovi večne chýbajú náboje (alebo možno stále ide s poloprázdnym zásobníkom do akcie), potom si všimnite, že keď hlavný záporák leží na zemi prebodnutý dreveným kolom, v jednej scéne mu z hrude trčí asi 1 meter toho kolu, v ďalšej mu trčí už len asi 10 centimetrov. A videli ste už niekedy luk, ktorý má lučisko zhotovené z hlavne útočnej pušky? Ja rozhodne nie. Myslím, že tento film má dosť veľký potenciál, ale bol nevyužitý. Keby sa dostal do rúk niekomu schopnejšiemu, mohlo to byť lepšie. Škoda... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní verze námětu používajícího převážně v 90. letech hlavně ve videofilmech sice neoplývá žádnou originalitou, ale na druhou stranu nevyznívá na televizi nijak špatně. Výprava odpovídá rozpočtu, s akcí se to nepřehání a typická thrillerová atmosféra je uspokojující. James Remar jako hrdina, Mario Van Peebles coby padouch. Extra výkon sice nepředvede ani jeden, ale s ohledem na film jako takový však ani nešlo o co stát. Nic extra akčního to tedy není, ale na odpočinkové TV vysílání film postačí. ()

Zelda knihkupec odpad!

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím ale jednou za čas si pustím televizi v krásném domnění, že v ní najdu film, pořad, dokument, který mě uspí a já tím pádem vyspalí jak rybička stihnu vstát ve 4 hodiny ráno do práce. Nějak se nepovedlo. No a narazím na tohle. Ultra drsnej týpek z us army co je připosranej až za ušima, že by si ho náhodou vzal některej z jeho desítek až stovek nepřátel do ulta drsný parády a nadělal z něj ultra drsnou fašírku. Nakonec vezme poslední kšeft na záchranu USA a svého ultra drsnýho kamaráda. Jak poetické! Jak píše wray film je béčko Cituji: ,,Sharpshooter je Beckovy film, a ak si chcete pripomenut casy beckovych filmov na VTV - Sharpshooter je dobra volba. Ak vsak cakate nejaky solidny akcny film, Sharpshooter nie je pre vas..´´ tak pro mě rozhodně nebyl. Holt jsem opět naletěl všemocné TV a ztratil něco času u stupidního nesmyslu, kterej si hraje na něco co nikdy ani nebude vzdáleně připomínat. Ani omluva tipu je to TV film u mě fakt nazabírá na věci jejíž scénář bych vymyslel za asi 5 min a 35 a půl vteřiny na veřejným záchodku Hlavního nádraží. p.s. Díky mé drahé polovičce jsem do práce přeci jen nezaspal. ()

Ware 

všechny recenze uživatele

Najväčším plusom tohoto filmu je jeho dĺžka, tá hodina a pol je ešte celkom znesiteľná. Hoci všetci herci sú vrcholne nesympatický, film má mnoho nelogickostí a ľahko predvídateľný dej, ktorý by pozliepalo aj 10 ročné decko, na TV film to nieje zlé. A aj keď my skôr sadla prvá polovica filmu, ktorá bola viac stealth ako druhá ( naháňačka po lese alá Rambo), hodnotím 3*. 50% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama