Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (67)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHLAPI VZALI VZOREK Z FILTRU A NAŠLI TEN STEJNEJ 99,1% PERNÍK, TAKŽE BACHA, MÁME TADY NOVÝHO HRÁČE...“   … a tak se z učitele a nositele Nobelovy ceny (za chemii) umělec ve vaření (perníku) stal… Tak v první sérii nejde ani tak o drogy jako o raka. A taky o dokonalým využití znalostí. Poslední díl celkem naláká na to, jak to bude dál. Určo půjdu, ale očekávám svižnější dějový zvraty.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jestli se k perníkovýmu tátovi hodí perníková víla. 2.) Chcu u parchantů vzbudit zájem o chemii. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.                PŘÍBĚH ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Oh, Walte, jsi to vůbec ty?“ Je. Jeho nová verze. Dosud platil za nejnudnějšího člověka široko daleko. A možná i nejzbytečnějšího. Přitom na tamní střední škole promarňoval své schopnosti a znalosti. Čerstvý padesátník, učitel chemie. Dále pak syn trpící mozkovou obrnou, (neplánovaně) těhotná a postupně frustrovaná manželka, která ho tak trochu řídí, chvástal-švagr, který je agentem DEA, a navrch mu právě diagnostikovali pokročilou rakovinu plic. A do toho přichází setkání s bývalým studentem – toho času drobným dealerem drog. Dvojici drogových kumpánů je třeba rozpustit v silné kyselině, následně začít vařit modrý zázrak, aby získal prostředky na lékařskou péči, i vypořádat se s labilním kupcem Tucem. A u toho lhát a vymýšlet si krkolomné historky. Není důležitý cíl, ale cesta. Zaměřeno na postavy. Vince Gilligan, který byl jedním z předních tvůrců legendárních Akta X, to celé postupně náramně vymyslel. Je hlavně kouzelné sledovat, jak se postavy postupně vyvíjejí a jak nebezpečně posouvají svůj morální limit. Černý humor, napětí a skvělí herci v balení, kterak se z naprosto obyčejného člověka stává velké zvíře. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chemistry is the study of change." ___________ Málokterý seriál má takový bravurně našlapaný rozjezd. Proto nechápu, proč má 1. série tak "nízký" hodnocení. Vždyť zde Walt s Jessem díky kyselině fluorovodíkové rozpouští lidi na kaši, škrtí je zámkem na kolo, a vyhazují díky rtuti bejváky místních drogových bossů do povětří! Už jen za tu nostalgii nemůžu hodnotit jinak než 10 slipů z 10 protože vždycky si s radostí při slově badass vybavím Walta a jeho ikonický bílý slipy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa ohlasov som čakal skutočne veľa a nakoniec som to aj dostal. V podstate nemám žiadne výhrady, len som sa asi ešte dostatočne neaklimatizoval na to, aby som mohol dať plný počet. Pričom násobilka opäť nefunguje, 6x80% + 1x100% sú zhruba celkových 90%. Seriál ale graduje výborne, udržiava si vyvážený pomer medzi osobným a profesným životom, pričom tieto dve sféry tu sú dosť na seba naviazané. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky se těším, až si pustím Beaking Bad hezky v klidu za sebou, tahle sekera mě už strašila ve snech a ano, je to jeden z nejlepších seriálů. Perfektně napsaný, výborně zahraný, skvělá jízda, Bryan a Aaron jedou totální bomby, jejich party tak dobré, přirozené, vtipné a silné, že toto se skutečně jen tak nevidí. Těším na další, vím, že to má být velká paráda. ;) ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažný začátek mě tolik nechytl a možná jsem měl přehnaná očekávaná, nicméně od čtvrtého dílu série dostává obrátky o sto osmdesát stupňů. Herci jsou výborní a dokonce jsem přišel na chuť Aaronovi Paulovi, který se jevil jako slabý článek. Zápletka začínajících distributorů, patálii kolem a především vztahů kolem hrdinů funguje nadmíru dobře. Jsem zvědavý, kam se seriál posune dál.......8/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walter White je super postava. Má presah. Má hĺbku a drobné záchvevy jeho motherfuckerovosti sú veľmi potešujúcim a ozvláštňujúcim prvkom, ktorý si kradne pre seba niekoľko sériových highlightov. Postavy sú dobré a hlavne ich dialógy a reakcie sú uveriteľné. Žiadna hra na istotu. Postavy robia chyby a je to super. Pretože to dodáva sérií jednak na zábavnosti a jednak na autentickosti. Baví ma to, hoci to ešte nemá pre mňa to správne korenie aby som mohol dať plný počet. Som ale zvedavý kam sa to bude vyvíjať ďalej. Konečne som sa k tomuto seriálu dostal a musím povedať, že tých 7 hodín prvej série bolo dosť v pohode. Hoci som si myslel, že vďaka téme to so mnou veľa nespraví. Aaron Paul je super sekundant. 1. séria - 80% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You know the business, and I know the chemistry." Tak a je to tu! Prvá séria BREAKING BAD je za mnou a ja z nej mám naozaj zmiešané pocity. Na jednej strane som bol s niektorých scén úplne unesený (vaňa plná kyseliny, zabitie pomocou zámky na bicykel...), ale na druhej strane som sa z niektorých momentov cítil aj dosť nepríjemne (príliš dlhé a pomalé sexuálne scény, úvodná otrava fosforovým plynom...), no toto všetko som nejakým spôsobom prekonal a celou prvou sériou som preskákal za 2 DNI... Prvá epizóda ma ani v najmenšom nenadchla a zostal som z nej celkom sklamaný a zmätený, to isté platí aj o druhej časti, kde pre mňa bola jediným zaujímavým prvkom (už spomínaná) vaňa s kyselinou. To sa však nedá povedať o tretej epizóde, kde už na scénu prichádza aspoň nejaká akcia, vo forme Waltovej bitky s Domingom. Štvrtá a piata časť mi prišli na môj vkus až príliš pomalé, no toto všetko zachránila epizóda č. 6, v ktorej Mr. White poprvýkrát vystupuje ako legendárny HEISENBERG. No, a záverečná, siedma časť konečne poriadne rozbehla Waltov biznis a zároveň tvorí pomyselnú bodku za prvou sériou BREAKING BAD... Aby som to zhrnul, scenár a aj herecké výkony sú bezchybné a do posledného detailu vyladené, ale aj tak tu je zopár rušivých elementov, ktoré mi počas pozerania značne prekážali. Ale, v konečnom dôsledku som s tým, čo som videl spokojný, pretože som čakal niečo oveľa horšie, keďže prvá séria je označovaná ako "povinné peklo" pre všetkých fanúšikov BREAKING BAD... Za mňa 7/10, ale ako rozjazd a úvod do tohto svetoznámeho, fenomenálneho seriálu je táto séria úplne v poriadku a ja si myslím, že vzhľadom na okolnosti je to pomalé tempo aj celkom adekvátne a ja sa už teraz nemôžem dočkať, čo bude nasledovať... "My name is Walter Hartwell White. I live at 308 Negra Arroyo Lane, Albuquerque, New Mexico, 87104. To all law enforcement entities, this is not an admission of guilt. I am speaking to my family now. Skyler, you are the love of my life. I hope you know that. Walter Jr., you're my big man. There are going to be some things that you'll come to learn about me in the next few years. But just know that no matter how it may look, I only had you in my heart. Goodbye." ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 10 letech od prvniho shlednuti jsem to dala znovu a muj nazor zustal stejny, dobry, ale nechytlo me to, nejak me nezajima, jak to bude pokracovat, protoze mi to prijde predvidatelny, takze se necham prekvapit, protoze to je ten duvod, proc jsem tomu dala druhou sanci... Protoze pak se to pry rozjede a lip budu chapat Better Call Saul ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvodni / Pilotni zkracena serie, kdy se otestovalo, zda se tohle lidem bude libit. Dvanact let od vydani asi lze prohlasit, ze se to lidem libilo. Cela premisa se mi libi, Walt je mi sympatickej, a doufam ze vyvari spoustu penez. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už zase mám to nutkání, které mě nutí okamžitě zhlédnout všechny díly seriálu naráz, a navíc mu je těžké odolávat. Je to ještě o to těžší, jelikož mu seriál umožňuje argumentovat svou kvalitou a atraktivností. O Bryanu Cranstonovi se snad zmiňovat nemusím... (Netflix) ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by se ten příběh nevešel do jednoho až dvou filmů, ale unikát to je. Za mě je v tomhle seriálu to nejcennější černý humor, udržující ty nejvážnější scény přesně na té hraně, kde mají být, kde to nespadne nikdy do laciného humoru a nikdy do bizarnosti nebo trapnosti. Intervence o rakovině s polštářkem je přesně tohle. Celkově dost dobrý relax. Nejblíž to má asi k Fargu. Bryan Cranston v hlavní roli výborný, no ale Aaron Paul (ten hlavně) s Deanem Norrisem, ti si museli svoje role přímo užívat. Stylizovali je dokonale a taky na hraně, neujeli ani o píď. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Lámané zlo'' jsem vlastně začal sledovat, jak by řekli spolužáci ,,Just for meme!'' Samozřejmě jsem o tomhle seriálu tušil/věděl, takže jsem ho chtěl i vidět, ale náhlá znovu-popularita mne k tomu navedla. No... a opravdu nejsem zklamán. Jsem ba dokonce nadšen. Perníkový táta (neboli Breaking Bad) je totiž naprosto mistrovsky natočený a napsaný seriál s naprosto vyjímečně vystavěným příběhem a vyjímečně a extrémně lidsky vystavěnými postavami. Takto lidsky napsaný vývoj jednotlivých postav je už samo o sobě něčím vyjímečným a zkrátka pozoruhodným. A Bryan Cranston coby Walter White (yo!) je skvěle obsazen a jednou z nejlépe zahraných a vybudovaných postav. Samo o sobě je to natočené též skvěle. Jen kamera je takováý rozkejvaná, ale to asi má bejt. Jediné co tomu snad mohu vytknout je pilot, který je uspěchaný. A to dost. Stane se tam toho strašně moc a strašně rychle. A ten rozvoj postav je tam taky až moc urychlený. Ale chápu, proč to tvůrci udělali. Zkrátka a dobře, je to fakt něco. Do posledního detailu. Těším se na další série. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z údajně nejfenomenálnějších seriálů, které kdy prozatím vznikly, nemohl zásluhou svého renomé minout ani mě a přestože je první řada prozatím dost vlažným rozjezdem a trvalo mi poměrně dlouho skompletovat jen těchto pouhých sedm epizod, tak věřím, že se příběh nadále pořádně rozjede a ve finále budu Breaking Bad rovněž oslavovat jako nejlepší televizní počin všetkých čas. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu proč jsem to tak dlouho odkládal... první série za mnou a já potřebuju víc.... HNED. Úžasně zpracovaný a natočený to je kurevsky perfektní seriál. WANNA COOK? ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to první série, takže to není tak moc rozjetý, ale je to výborně napsaný. Scénář nemá zkrátka chybu. Lidé se chovají reálně. Herci super, Aaron Paul a jeho Jesse je za moc " hey yo!". A samozřejmě Walter White v podání Bryana Cranstona je výborný, jeho proměna je viditelná. Jsem zvědavý co bude dál. Zatím spokojenost. ()

Reklama

Reklama