Reklama

Reklama

VOD (1)

Středoškolský učitel chemie, kterému byla diagnostikována rakovina plic v konečném stádiu, se rozhodne vařit a prodávat amfetaminy, aby zaopatřil rodinu. (Netflix)

Recenze (25)

Maza2222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto famózní rozjezd do tohoto seriálu. Nic bych tomu nevytkl- herecké výkony, scénář, dialogy - skvělé. Trošku mi vadila Skyler, ale taky ujde. Velmi dobré scény - Za nejlepší považuji asi to, jak SPOILER Walter usmrtí ty distributory v jeho voze. Délka (která je větší, než každý díl seriálu) je v pohodě. Jestli takhle bude seriál pokračovat, rozhodně se dostane do mé TOP 3 ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Oh, Walte, jsi to vůbec ty?“ Je. Jen jeho nová verze. Dosud platil za nejnudnějšího člověka široko daleko. A možná i nejzbytečnějšího. Přitom na tamní střední škole promarňoval své schopnosti a znalosti. Čerstvý padesátník má dvě práce, které ho (jedna určitě) evidentně nebaví, syna trpícího mozkovou obrnou, (neplánovaně) těhotnou manželku, která ho tak trochu řídí, a navrch mu právě diagnostikovali pokročilou rakovinu plic. A pak je tu ještě sebestředný chvástal-švagr, který je agentem DEA a který ho jednou vezme do šichty. A vlastně to celé tak trochu odstartuje, protože Walter začíná s bývalým studentem-dealerem vařit metamfetamin. Hodně cool a hodně ulítlý námět. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatiaľ nie je príliš čo hodnotiť, tvorcovia nám už ale v prvých desiatkách minút dali pocítiť, kde bude, ako hovoria slovenskí športoví komentátori, ich sila. Proste že sa s ničím nebudú nikdy srať. Keďže sa k seriálu dostávam až po dlhom čase od uvedenia a sprevádza ho taká povesť aká ho sprevádza, tak sa asi vážne niet čo obávať nejakých neskorších sklamaní z potenciálu, ktorý nám ukázal prvý diel. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Pilot se vydařil. Mělo to šmrnc. Prorokuji že se budeme se seriálem vídat dlouho. Moje puritánská duše málem nepřekousla úchylnou manželku hlavního hrdiny, ale snad si na ni časem zvyknu. Doufám, že si zvyknu i na business partnera hlavního hrdiny - smažku. Jinak se jedná o příjemnou popularizaci chemie. Každý lepší učitel chemie, si doma může z dlouhé chvíle vyrábět dokonalý pervitin a obohacovat si svůj jinak nezajímavý plat. Děj je zasazen do zajímavého prostředí, které jsem zatím nedovedl rozšifrovat. Vypadá to moc cool. Uvidíme, kam se bude 5. sérií seriál posouvat. Už po pilotovi to vypadalo tak, že to má pán za pár let spočítané. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na druhé zhlédnutí jsem si dokázal pilot Breaking Bad vychutnat a strašně se těším na další epizody. Gilligan mistrně pracuje s poučkou „show, don't tell“ a kromě toho se může pochlubit prakticky neprůstřelným scénářem. Jednání postav dává naprostý smysl, což se v dnešní seriálové tvorbě už tak nenosí (ano, pomrkávám na tebe, Rings of Power!). Hned na úvod se toho stane fakt hodně. Walt zažije krizi středního věku, dozví se, že umírá na rakovinu, zažije obrodu a začne vařit pervitin s Pinkmanem (Aaron Paul je prostě úžasný). ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem o tomdle seriálu neslyšel, prý to je nějaký kult, no nevim, kouk sem se teda na pilot a zatim nic moc, je to strašně nevěrohodný, že se s takovýho suchara najednou stane perníkový táta? To je fakt jen ve filmu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Breaking Bad je už takovým seriálovým fenoménem, že jsem jej prostě musel zkusit už před pár lety, ale jaksi se už k němu zapomněl vrátit. Teď jsem si i samotný pilot zopakoval a troufnu si tvrdit, že i já si konečně na svůj watchlist doplním seriál, v jehož epizodách je i 90% málo. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vskutku netradičná záležitosť, ktorá chytila nečakané grády, takže teraz len dúfam, že v podobnom duchu sa budú niesť aj jej ďalšie pokračovania. Ak áno, ide o horúceho kandidáta do kategórie obľúbené seriály. ()

pOne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám se, že ani první, aní druhý díl mě zatím nijak nezaujal. Prostě tak nějak nezúčastněně sleduju, co se děje a je mi jedno, kam to spěje, jak to dopadne.... ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že za hodinu se toho stihlo strašně moc, a s takovým tempem nebude sedm epizod v sérii žádný problém. Závěrečná scéna s hudebním doprovodem na jedničku. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlejší rozjezd než jsem čekal. Zajímavá témata a načrtnutí postav, tak asi jedna docela vtipná situace, naopak nějaké drsné, za mě jeden z nejlepších pilotů co jsem kdy viděl, i když se první polovina trochu táhla. 85% ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Waltera přestanou bavit puberťácký kecy děcek ve škole a tak se rozhodne vařit perník, dokonalý :D Mám pocit, že tohle bude seriál přesně pro mě, zatím jsem se solidně nasmál. LET HIM COOK. ()

Reklama

Reklama