Reklama

Reklama

VOD (1)

Kvůli prvnímu nepovedenému drogovému kšeftu se Walt a Jesse musí zbavit dvou mrtvol. Skyler má pocit, že její manžel má něco za lubem. (Netflix)

Recenze (24)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karavan je zpátky na cestě, Walter odmítá telefonního prodejce, rozdá pár lekcí z chemie a noví „parťáci“ si hodí mincí, protože jeden z drogových kumpánů jaksi žije. Zatímco jeden by si dal sendvič bez kůrky, u druhého je řešením rozpuštění v silné kyselině (ovšem Jesse jaksi neposlouchal, když mu bývalý učitel chemie vtloukal do hlavy, že se fluorovodíková kyselina skrz plast neprožere, zatímco kovem, sklem nebo třeba vanou se dostane). Výborná scéna. Zatím je moc fajn sledovat, jak se obě postavy postupně vyvíjejí a jsou ochotné zacházet dál a dál. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Yo Yo Yo, 1-4-8-3 to the 6 to the 9, representing the ABQ. What up, biaatch?!" ________ Velmi poučná lekce na téma problematiky kyseliny fluorovodíkové. Zhulenej Walt je prostě priceless. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak hejbe se ? Je živej ? Na co tá plastová káď? Ahááá už vím teda - pokud je tohle pouze slabý čajíček před dalšími sezonami, jsem opravdu hodně zvědavý co přijde dál. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, väčšina divákov sa pri druhom diely pristihne pritom, že nedávali kedysi dávno či nedávno pozor na hodinách chémie a návody v Pulp fiction na zbavenie sa mŕtvoly nie sú práve najpraktickejšie, veď človek nikdy nevie, čo ho čaká...čierny humor funguje stopercentne, len mi trochu všetci zúčastnení prišli tak trochu (mo)mentálne mimo logického myslenia. Ale to už pri podobných situáciách tak býva... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! O něco slabší než první díl. Mírně mi v seriálů překáží, že je tu a tam děj vystavěn na přeskáčku. Myslím si, že je to naprosto zbytečné. Až při ultrazvuku jsem si povšiml, že je drubnutá manželka hlavního kníráče nejenom drbnutá, ale dokonce i těhotná. Jináč se celý díl táhne v rytmu toho, že se dva amatéři pokoušejí nějakým způsobem zbavit dvou těl. Postupem času to jaksi ztrácí grády. Diváka však vytrhne v úžas naprosto luxusní závěr, který divákům ukáže, že dávat pozor v hodinách chemie, může být tu a tam dost přínosné. Třeba když vyrobíte z živého člověka mrtvého a rádi byste mrtvolku učinili neviditelnou. Oceňuji, že jsem si do života odnesl cennou radu. Škoda, že střední část nebyla o něco poutavější. Lepší tři kousky. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po adrenalinovém pilotním dílu jsme hodně zpomalili, ale to neznamená, že se nic moc neděje, protože jeden z padouchů, které se Walter v sebeobraně pokusil udusit v karavanu, se probudil. Walter a Jessie se teda musím vypořádat nejen s mrtvolou, ale taky s očitým svědkem. Highlight je nákup kontejneru, kdy Jessie zkouší velikost a telefonát Skyler se vzkazem na záznamníku :). Naprostá dokonalost je pak závěrečná scéna s vanou. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S Bryanem Cranstonem i Aaronem Paulem jsem už viděl pár filmů a v žádném z nich si mě nikterak nezískali. Ve svém nejslavnějším projektu si vás ovšem dokážou zaháčkovat hned ze začátku a jste už po druhém díle velmi zvědaví, jak se jejich prapodivná spolupráce bude vyvíjet dál. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chcel som dať štyri, ale (takmer) posledná scéna s rozpustenou vaňou ma dostala, takže za 5*. Ponaučenie do života - na hodinách chémie sa čas od času naozaj oplatí dávať pozor... ()

pOne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám se, že ani první, aní druhý díl mě zatím nijak nezaujal. Prostě tak nějak nezúčastněně sleduju, co se děje a je mi jedno, kam to spěje, jak to dopadne.... ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda se nese v duchu problémů, které by se v dané situaci pravděpodobně staly většině z nás. Dobře, asi bysme poslechli našeho učitele chemie a plastové boxy koupili, ale záběr, jak se Jesse lopotí s taháním Emilia do schodů? Jak Walter z pěti metrů kutálí toaleťák, protože je posraný (ne ten toaleťák)? Tohle všechno a další věci působí strašně neuměle a přirozeně, až se na to kouká jako na dokument o Naganu. Jako nůž máslem. ()

Reklama

Reklama