Reklama

Reklama

VOD (1)

Kvůli prvnímu nepovedenému drogovému kšeftu se Walt a Jesse musí zbavit dvou mrtvol. Skyler má pocit, že její manžel má něco za lubem. (Netflix)

Recenze (23)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Karavan je zpátky na cestě, Walter odmítá telefonního prodejce, rozdá pár lekcí z chemie a noví „parťáci“ si hodí mincí, protože jeden z drogových kumpánů jaksi žije. Zatímco jeden by si dal sendvič bez kůrky, u druhého je řešením rozpuštění v silné kyselině (ovšem Jesse jaksi neposlouchal, když mu bývalý učitel chemie vtloukal do hlavy, že se fluorovodíková kyselina skrz plast neprožere, zatímco kovem, sklem nebo třeba vanou se dostane). Výborná scéna. Zatím je moc fajn sledovat, jak se obě postavy postupně vyvíjejí a jsou ochotné zacházet dál a dál. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! O něco slabší než první díl. Mírně mi v seriálů překáží, že je tu a tam děj vystavěn na přeskáčku. Myslím si, že je to naprosto zbytečné. Až při ultrazvuku jsem si povšiml, že je drubnutá manželka hlavního kníráče nejenom drbnutá, ale dokonce i těhotná. Jináč se celý díl táhne v rytmu toho, že se dva amatéři pokoušejí nějakým způsobem zbavit dvou těl. Postupem času to jaksi ztrácí grády. Diváka však vytrhne v úžas naprosto luxusní závěr, který divákům ukáže, že dávat pozor v hodinách chemie, může být tu a tam dost přínosné. Třeba když vyrobíte z živého člověka mrtvého a rádi byste mrtvolku učinili neviditelnou. Oceňuji, že jsem si do života odnesl cennou radu. Škoda, že střední část nebyla o něco poutavější. Lepší tři kousky. ()

Reklama

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě lepší než Pilot. Walter se stále ještě vyrovnává s tím, že prostě nedokáže jen tak zabít člověka, což je podle mě zcela pochopitelné - bod pro scénáristy navíc, výborně na mě působí i to staré dobré škádlení učitel - žák. Ta scéna, jak se propadla podlaha s tím rozpuštěným tělem, byla naprosto dokonalá... Zkrátka... stejně jako v prvním dílu neskutečné herecké výkony, zápletka a prostě všecko... zatím mě to neskutečně baví, rozhodně doporučuji! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po adrenalinovém pilotním dílu jsme hodně zpomalili, ale to neznamená, že se nic moc neděje, protože jeden z padouchů, které se Walter v sebeobraně pokusil udusit v karavanu, se probudil. Walter a Jessie se teda musím vypořádat nejen s mrtvolou, ale taky s očitým svědkem. Highlight je nákup kontejneru, kdy Jessie zkouší velikost a telefonát Skyler se vzkazem na záznamníku :). Naprostá dokonalost je pak závěrečná scéna s vanou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, väčšina divákov sa pri druhom diely pristihne pritom, že nedávali kedysi dávno či nedávno pozor na hodinách chémie a návody v Pulp fiction na zbavenie sa mŕtvoly nie sú práve najpraktickejšie, veď človek nikdy nevie, čo ho čaká...čierny humor funguje stopercentne, len mi trochu všetci zúčastnení prišli tak trochu (mo)mentálne mimo logického myslenia. Ale to už pri podobných situáciách tak býva... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Když Walter (Bryan Cranston) a Jesse (Aaron Paul) vidí, jak kyselina prosakuje stropem a kamera přejde od stropu k podlaze, kde stále hoří, velmi to připomíná scénu z filmu Vetřelec (1979), kdy posádka zjistí, jak Vetřelec utekl. (KGBelik)

Reklama

Reklama