Reklama

Reklama

VOD (1)

Vzhledem k vedlejším účinkům a rostoucím nákladům léčby žádá Walt Jesseho, aby pro jejich drogy našel velkoobchodníka. Tím se dostane do maléru. (Netflix)

Recenze (28)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walt začal ztrácet váhu, je mu blbě a Skyler vadí, že jí evidentně neříká všechno. O jeho diagnóze se dozvídá i Jesse, který má být při prodeji nápaditější. Potřebují distributora. A co když jím bude nestálý magor Tuco, kterému krystal zatraceně zachutnal? Walt po něm vyžadoval víc odvahy, Jesse ovšem skončil v nemocnici. Takže do doupěte dealera nakluše sám. A je evidentní, že Walt se mění... V dobách, kdy televizním obrazovkám vládnou nejen vyšetřovatelé, ale i sérioví vrazi či korupcí nasáklí politici, je tu nemocný učitel chemie, který svůj život otočí vzhůru nohama. Není důležitý cíl, ale cesta. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po delší době opět díl, který byl pořádně cool. Celý je o perných perníkových začátcích a snaze přetransformovat maloobchod ve velkoobchod. K tomu bylo třeba přesvědčit lehce nevrlého distributora. Vzhledem k tomu, že se pomalu ale jistě vkrádá do našich životů zima, tak se hlavní hrdina nedobrovolně uchýlil k letnímu sestřihu, který mu dost sekne, neboť nyní vypadá jako tvrďák. Závěrečná exploze neměla chybičku. Jsem zvědav na finále série. Zatím se jedná o celkem cool seriál. ()

SilentMemory 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je jedna z mojich obľúbených časti. Kedy sa Walt premení z nevinného opatrného človeka na badass Haisenberga. Podľa výstižneho názvu Breaking Bad. Fascinujúce čo sa dokáže ukrývať v jednom človeku a ešte väčšmi zdôraznené tým ako ho Hank podceňuje. Taktiež Tuco. Ironické. ()

pOne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud vše, co předcházelo této epizodě, byla jenom taková předehra na zahřátí (ikdyž místama ne úplně záživná), pak to beru. Jestli bude další vývoj pokračovat v tomto stylu, tak nebudu proti. S trochou nadsázky bych řekl, že z crazy blbosti se stává zajímavá záležitost. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrod Heisenberga. Kamaráde, tohle je totální nářez, policie je už Waltovi slušně za prdelí, Jesse je slušně zřízenej a k tomu ještě Waltovi začly vypadávat vlasy a teď má konečně ten badass look. Tuco dostal solidní chemickou nakládačku a uvidíme jak půjdou dealy dál :D ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nepříliš dobrým čtvrtým a pátým dílu tu máme zase díl, kterej byl vyloženě kulervoucí, ten konec neskutečnej. Nikdy bych neřekl, že po tom, co si vyholíte hlavu do hola budete vypadat tak neskutečně badass... Prostě luxus. ()

Reklama

Reklama