Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 2

(série)
USA, 2009, 10 h 11 min (Minutáž: 46–48 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Kamera:

Michael Slovis

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Krysten Ritter, Steven Michael Quezada, David House, Bob Odenkirk (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Bývalý učitel Walter se šplhá ve světě drog stále výš a přitahuje pozornost kartelů i švagra pracujícího v protidrogovém oddělení. (Netflix)

Recenze (53)

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má své kvalitně vybudované vrcholy v několika dílech rozesetých napříč sériemi, v nichž se spádově shromažďuje všechna mizérie světa křivd a bezpráví, a ty stojí za to prožít, ač mezi nimi má scénář spíše stabilně slabší rysy, jako třeba nemotivované twisty v chování postav či vztazích mezi nimi, ne vždy plně logické posuny v ději, a mnohokrát příliš jednoduše předvídatelné, až kýčovité sekvence scén. Umí ale pracovat s atmosférou a s hrou předzvěstí, předjímání, očekávání. A ty drsné vrcholové díly jednoznačně stojí za nějaké to utrpení mezi. Zatím se tedy dívám dál. *~ ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Invenční, přesto, nechť se, prosím, nikdo nezlobí, plný vaty. O cca dvě hodiny se mi posouváním na Netflixu podařilo druhou řadu zkrátit, aniž bych si vyčítal, že jsem o něco zásadního přišel. Těch opravdu silných momentů, které by opravdu posadily na zadek, bylo v těch třinácti hodinách spíše méně, než více. Asi moc velká očekávání... Postava Saula samozřejmě majstrštyk. Takové nevznikají denně. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvni sezone, ve ktery byl predstaven hlavni cast, se pribeh dale rozvinul. Predstaveno bylo samozrejme nekolik novych postav, ktere se v serialu ohreji kratce ci dele a pomahaji deji kolem dvou amateru ve svete drog rozvest dal. V prubehu serialu ma Walter nekolik prapodivnych zkratu, z nichz ne vsechny jsem si dokazal vysvetlit / ospravedlnit, a zacina byt pomalu kontroverznejsi postavou. To se bohuzel zatim neodrazi na Pinkmanovi, kterej je porad stejnej blbec.. vlastne jeste horsi. Predposledni epizoda hodne silna, jsem zvedavy, jestli to bude mit nejaky presah i do dalsich sezon. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ned Flanders s pleší a moudrostí taťky Šmouly se navrátil s řadou druhou a ani přes vyšší počet dílů nepřestal úspěšně udivovat diváka, až se rozběhal mráz po zádech. Walta White (yo!) se nám už tady ale bohužel nemění tak moc jako v sérii předešlé, dialogyhned od začátku bohužel působí uměle a prostě napsané... to ale nic nemění na tom, že je to mistrovský kousek. Bryan Cranston a Aaron Paul (přemýšlím zda zmínit i Deana Norrise) jsou ďáblové, jejich postavy jsou neuvěřitelně díky nim lidské. Nové postavy též dokáží skvěle pobavit a zabavit a nestává se, že by snad působyly jako negativní nelidský prvek. Jen na Saula si budu muset/jsem si musel zvyknout. Ale stále mistrovské. Při hodnocení epizod mi to už téměř ale genialitou splývá, takže sice může být slabší epizoda, ale i přes to těch pět hvězd prostě dostane. ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jeden krok dopredu, dva kroky späť" - poznamenal Walt niekde v strede série v súvislosti s jeho doterajším postupom. A mne napadlo, že presne tak vidím aj ja - túto sériu. Tá ale začala naberať v 10 a 11 dieli druhý dych a až v posledných dieloch sa vrátila hustá atmosféra z prvej série. Tiež sa takmer celkom vytratila nepredvídatelnosť, zato ale všetko čo sa na obrazovke deje má svoj veľký dôvod a dá sa tušiť, že dej bude stále hustejší a aj vážnejší. 75% ()

Galerie (135)

Zajímavosti (49)

  • Aaron Paul (Jesse) dostal za roli v této epizodě nominaci na nejlepšího herce ve vedlejší roli v dramatickém seriálu na cenách Emmy v roce 2009. (KGBelik)

Reklama

Reklama