Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 2

(série)
USA, 2009, 10 h 11 min (Minutáž: 46–48 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Kamera:

Michael Slovis

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Krysten Ritter, Steven Michael Quezada, David House, Bob Odenkirk (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Bývalý učitel Walter se šplhá ve světě drog stále výš a přitahuje pozornost kartelů i švagra pracujícího v protidrogovém oddělení. (Netflix)

Zajímavosti (49)

Perníkový táta (2008) (seriál)

  • Betsy Brandt (Marie Schrader) byla během 2. série těhotná. Když dospěla do stejného stupně těhotenství jako seriálová postava Skyler (Anna Gunn), tvůrci natočili několik scén břicha Betsy a posléze je využili při detailních záběrech Skyler. (Polinecka)

Perníkový táta - Na rožni (2009) (epizoda) (S02E02)

  • Postava Tuco Salamanca (Raymond Cruz) měla původně dostat mnohem větší prostor a stát se Waltovým (Bryan Cranston) nepřítelem po většinu druhé série. Bohužel došlo ke kolizi s termíny, protože herec Raymond Cruz se objevil v seriálu Closer (od r. 2005). Postava tak byla vyškrtnuta. Cruz později přiznal, že ho to nemrzí, protože hraní Tuca ho velice vyčerpávalo. (KGBelik)

Perníkový táta - Na rožni (2009) (epizoda) (S02E02)

  • Když se Tio (Mark Margolis) snaží upoutat Tucovu (Raymond Cruz) pozornost, zvoní na zvonek podle určitého vzoru, tři zazvonění v rychlém sledu, po nichž následují tři zazvonění s odstupem a další tři rychlá zazvonění, což je morseovka pro S.O.S. (KGBelik)

Perníkový táta - Na rožni (2009) (epizoda) (S02E02)

  • Aaron Paul (Jesse Pinkman) prozradil, že ve scéně, kdy Tuco Salamanca (Raymond Cruz ) hodí Jesseho skrz síťové dveře svého domu, se ve skutečnosti udeřil do hlavy tak silně, že utrpěl otřes mozku. Raymond Cruz si to neuvědomil a dál ho házel na zem a bil do žeber a obličeje, přičemž si mýlil jeho upřímné prosby, aby přestal s herectvím podle scénáře. (KGBelik)

Perníkový táta - Ztratné (2009) (epizoda) (S02E05)

  • Název odtahové společnosti (a stejné místo, kde byl RV uložen), jak je uvedeno na boku kamionu, se nazývá „Crank It Up“. Crank je další název pro pervitin. (KGBelik)

Reklama

Reklama