Reklama

Reklama

VOD (1)

Walt a Jesse spřádají plány na svůj poslední velký drogový obchod. Obávají se, že jejich jediný kupec je bez váhání zabije, když se mu to bude hodit. (Netflix)

Recenze (17)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slibný start série. Řádně se na všech frontách přiostřuje a roste napětí. Tak to má být: Jen škoda, že nebyly z povrchu smeteny ty dvě ženušky. Řádně mě jejich postavy iritují. Naopak polda plešárd mě baví více a více. Závěr byl fajn, jen asi v prvním díle druhé série nelze očekávat jakékoli překvapivé úmrtí. ()

Reklama

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastický začátek nové série. I přesto že vím o některých postavách že neumřou tak o něm mám stejně strach. Baví mě sledovat jak Hanka a Jeeseho vyděšené k smrti (doslova) tak také Hanka jak se vyžívá v brutálních smrtích, a přitom slouží jako psychická podpora pro snad celé jeho okolí. Tuco mě sice baví, ale po téhle epizodě už má podle mě svůj peak za sebou a doufám že jeho příběh brzo uzavřou. 95% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že je kupec Tuco labilní magor, už víme. Zopakujeme si klíčovou událost z konce minulé série a znovu tak nějak přešlapujeme okolo toho, že Skyler pokládá otázky, ale nedostává smysluplné odpovědi a celé manželství je vlastně založené na (milosrdných) lžích. Uvidíme, jakou úlohu sehraje růžový méďa bez oka. Buď stěžejní, nebo nás tvůrci zase vodí za nos. Každopádně zatím lehce opatrný rozjezd série. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvej epizóde mám pocit, že výborná prvá séria je iba takým chutným predjedlom pred tým, čo nás čaká. Nechcem to ale zbytočne zakríknuť. Ubudlo možno trochu toho cool humoru a začína to vážnieť, ale to tiež môže byť iba dočasný jav. Každopádne kto si po 737 do piatich minút nepustí s napätím ďalšiu časť, tomu seriál nesadol a mal by to vzdať. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Když je Skyler White (Anna Gunn) v čase 10:29 v koupelně, tak v jednom záběru je v odrazu zrcadla vidět kamera s rukou kameramana. (imagoo)
  • Když Walt (Bryan Cranston) přepíná kanály, z jednoho z kanálu zazní: „Plants for you, better call Saul!“ (KGBelik)

Reklama

Reklama