Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse má teď pověst drogového krále, a Walt proto tlačí na expanzi. Hank pronikne do sídla protidrogového úřadu ve městě El Paso a je z toho naprosto otřesený. (Netflix)

Recenze (15)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Stále mi jaksi uniká podstata a důležitost té debilní ochotnické herečky, kterou jsme měli tu možnost z pochopitelných důvodů vidět jen v samých píčovinách. Teď mě ti čuráci tvůrci chtějí nudit a otravovat ještě s jakousi její debilní kariérou. Scénky, které mi przní sleduji prozatím v dvojnásobné rychlosti a hodlám ještě zrychlovat. Na ostatních dějových frontách je to podstatně jiná pohádka. Velmi jsem se potěšil účastí Danny Treja a následně jsem se velmi pobavil jeho odchodem. Strašně se mi líbí přerod hlavního hrdiny. Je mi úplně jasné, k čemu nám seriál směřuje, ale stejně je to bomba. Kdyby nebylo té otravné kurvy, která má o 100 % více prostoru, než by mít měla, tak bych se tu často oháněl plným hodnocením. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V předchozí epizodě jsem si říkal, že Jesse feťácké doupě prochází zatraceně dlouho, nedá se ovšem srovnat s předlouhou mexickou baladou z úvodu. Hank bude brzy otřesený z událostí v El Pasu, Jesse zase z minulé „nehody“ s bankomatem. S prodejem drog ale nelze přestat... Dějově se to trochu tříští (uvidíme, jakou roli sehraje Jesseho sličná sousedka) a takový Danny Trejo si asi želví polévku nebo želví ragú nějaký ten pátek nedá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Želva nesoucí nebezpečný náklad je druh Centrochelys sulcata neboli želva ostruhatá. (ČSFD)

Reklama

Reklama