Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světle dobrých zpráv o postupu léčby rakoviny se Walt obořuje na svého švagra a pak zaměřuje svoji pozornost na to, aby napravil situaci doma. (Netflix)

Recenze (17)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z tých slabších epizód, ale kvôli dvom momentom, totiž úvodu a záveru, nemôžem dať nižšie hodnotenie. Ono aj to kutilstvo Walta má svoje čaro, trable s frajerkou ale sú už tak trochu zbytočná vata a vyplňovanie stopáže, najmä ak sa na konci všetko vyrieši. Chcelo by to už ale opäť poriadnu konfrontáciu s nejakým protívníkom a záverečná scéna niečo podobné sľubuje. Taký menší vietor pred búrkou. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase tu máme několik tajemných indicií na začátku, jinak se vše točí okolo toho, že se Waltův nádor výrazně zmenšil. Vyhráno zdaleka nemá, přesto už byl se smrtí smířený. Možná proto ty jeho změny nálad, zřejmě zrod Waltova temného já. Protože zatímco předtím byly jeho drogové akce „pochopitelné“ skrze finanční zajištění rodiny, teď ale (třeba v závěru při dobře míněné radě v obchodě) popírá veškeré morální zásady. A chová se jako kokot… ostatně těch momentů, které zamrzí, je víc: třeba od začátku sledujeme manželství založené jen na (milosrdných) lžích, otázky bez smysluplných odpovědí, které Skyler vznesla, by měly zaděláno na velký problém. I když asi se už cosi děje. Tenká hranice mezi oběma Waltovými světy se holt poměrně rychle stírá. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Dějově rozhodně odpočinková epizoda. Každopádně mám pocit, že se v tomto dílu definitivně zrodila Waltova druhá temná osobnost a stal se z něj luxusní schizofrenik. Ještě ženu by mohl vyměnit a neměl by chybu. Trošku mě mrzí, že tvůrci věnují zbytečně moc prostoru osobnímu životu hlavních protagonistů. To je problém spousty obdobných seriálů. Žádám si vidět více drogové akce namísto souloží a oslav na počest zmenšení nádoru. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama