Reklama

Reklama

VOD (1)

Walt se připravuje na operaci a zkouší dát svůj i Jesseho život znova do pořádku. Snaží se taky udržet svůj zdroj financí v tajnosti před Skyler a mladým Waltem. (Netflix)

Recenze (15)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Kde máš telefon?“ Tenká hranice mezi oběma Waltovými světy se zase razantněji setřela. Požírá a proměňuje ho moc, zatímco synek a Skyler na monitoru sledují, jak naskakují desítky dolarů z celé Ameriky. Klíčová operace se totiž blíží. Po ní se jeho drahá manželka zajímá hlavně o to, zda se o sebe dokáže sám postarat. Čím to? Že by lží už bylo dost… A pak se v oblasti nad Albuquerque v Novém Mexiku srazí dvě letadla. Na fantastické předfinále navázalo velmi solidní finále. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očakával som, a dva tri posledné diely mi v tom našepkávali, niečo iné od vyvrcholenia série. Ale nie že by som nebol veľmi spokojný, len nie som výsostne nadšený. Akoby sa do hry dostávali kolá osudu, alebo božie mlyny, čo sa trochu prieči s tým, čo sme videli doposiaľ, ale možno to len chce trochu času, aby sa tento netradičný záver uložil viac v hlave. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! S výjimkou luxusního závěru mi tato epizoda přišla taková odpočinková. Mám pocit, že zde tvůrci pouze připravovali půdu pro další sérii. Doufám, že Walt vezme rozum do hrsti, odepíše svojí otravnou rodinu a bude se naplno věnovat byznysu. Celkem vtipná vsuvečka byla charitativní stránka, se kterou přišel zdeformovaný junior. Dostat Walta do televize nebyl zrovna moudrý nápad. Těším se na další sérii. Dle hodnocení by měla být ještě lepší, a pokud se zdekovala píča Skyler, tak neexistuje šance, že by lepší skutečně nebyla. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý pěje chválu na Cranstona, ale Aaron Paul je naprosto úžasný. Každopádně naprosto zbožňuju, jak si tvůrci dokázali poradit s propletením a vyřešením všech dosavadních dějových linek. Závěr je samozřejmě naprosto strhující. Cliffhanger jako sfiňa. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní závěr 2 série. Konečně jsme zjistili, odkud je ten růžový méďa. Celá část se Skyler a Waltem byla vytěžena do maxima. No a já, se neskutečně těším na 3 sérii. Plnovous Waltovi sedí nejvíc. Nice : ) ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nebudu skrývat, že jsem si od poslední epizody představoval něco jiného, ale to tak někdy bývá, pokud máte fantastické předfinále (což je přesně tento případ). Skyler se opět vžila do role Hercule Poiriota a zjistili o Waltovi vše dostupné. Tím nám opět zaručila několik dalších uřvaných hádek navíc. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto top, Walt bude mít Skyler co vysvětlovat, ale vzhledem k tomu že tu máme ještě další 3 série nevěřím, že jí vše už řekne. Tatík přítelkyně Jesseho ještě asi nebyl ready na práci, jsem zvědavej jaký to bude mít následky. A taky se nám konečně ukázal ten červenej medvěd, co byl na začátku plno epizod. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle rozjeté, Walt má hodně co vysvětlovat... Skvělý díl, ale předchozí byl lepší... Myslím si, že by bylo lepší, kdyby posledním dílem 2. série byl Phoenix... Ale i přesto nemohu hodnotit jinak než plným počtem hvězd... absolutně zasloužené :) ()

Reklama

Reklama