Reklama

Reklama

VOD (1)

Skyler se chce rozvést. Walt nevědomky přitáhne pozornost dvou zabijáků z mexického drogového kartelu, kteří se chtějí pomstít. (Netflix)

Recenze (18)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Další díl, který je po okraj naplněn sračkami kolem rozvodu. Jestli chtějí milí tvůrci vést děj tímto směrem, tak je se seriálem pošlu brzy do prdele. Absolutně mě to nebaví. Stejně tak mě nebaví sledovat kariéru té píče Skyler. Je to úplně o hovně. Dva díly hoven snad stačily. Už by to tvůrci opět měli vrátit do drogových kolejí. Seriál nabízí tolik zajímavých postav a ti šulini tvůrci se zaměřují na to nejnudnější. Nerozumím tomu! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule nás několika netradičními momenty poctila svou návštěvou dvojice zabijáků z mexického drogového kartelu, uvidíme, jak se to vyvine, nicméně teď měl Walt sakra štěstí. Jinak díl s několika zajímavými liniemi, každopádně cesta na vrchol obrýleného plešouna, tedy Heisenbergova se zasekla, rodina je přece nejvíc. Pervitinová laboratoř sníží cenu domu, slzný plyn skončí v něčích očích a pizza zase na střeše. Všímáte si toho permanentního vlezlého vedra pouštního města Albuquerque? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Kůň bezejména Walter White (Bryan Cranston) vztekle odhodí krabici s pizzou do vzduchu takovým způsobem, že pizza spadne na střechu domu. Před natáčením scény štáb hádal, kolik pokusů bude pro dokonalé natočení scény potřeba. Cranston to zvládl takříkajíc "na první dobrou". (Dalfor)
  • V této epizodě Walter White (Bryan Cranston) ve vzteku vymrští pizzu na střechu svého domu. Dům, ve kterém se seriál natáčel, se stal oblíbenou destinací fanoušků seriálu, z nichž někteří jeho střechu z legrace bombardovali pizzami. Skuteční majitelé domu si kvůli tomu museli postavit vysoký plot. (Petrmachovec)
  • V epizodě zazní krátká narážka na Česko. Když se Saul Goodman (Bob Odenkirk) snaží ukázat Walteru Whiteovi (Bryan Cranston) světlou stránku rozvodu, říká: „Budeš ohromenej z toho, co všechno můžeš mít. Thajky, Češky... Tyhle ženský jsou tak vděčný za to, že tu vůbec můžou bejt.“ (asdfasdf)

Reklama

Reklama