Reklama

Reklama

VOD (1)

Walt neskočí Skyler na lep a nastěhuje se zpátky domů bez jejího svolení, takže napětí ve vzduchu narůstá. Jesse zvažuje, že zase začne prodávat drogy. (Netflix)

Recenze (18)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Upřímnost je dobrá, nemyslíš?“ – „Vyspala jsem se s Tedem!“ Všechny oběti, které přinesl, udělal pro tuhle rodinu. A už zní jako kolovrátek. A prakticky to (velmi křehké vztahy) zabere celou epizodu. Už minule jsem to chtěl (znovu) napsat, a i tady pokračuje fakt, že se Walt chová jako debil. Zatímco Walter Jr. se stále nemůže vyrovnat se situací doma, duo zabijáků z mexického drogového kartelu na čas opustí myšlenky od zabití Walta. Se Skyler, které po dvě série její manžel opakovaně lhal do ksichtu, a jejími kroky vážně problém nemám. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodné série si držia stále vysokú úroveň, ale v podstate sa medzi sebou zatiaľ skoro vôbec nelíšia a striedajú sa tu stále tie isté prostredia. Má to samozrejme svoju logiku, len najmä v tej predošlej sérii to vyzeralo trochu variabilnejšie. Pokiaľ to ale slúži kvalitne napísanému postupnému vývoju všetkých dejových línií smerom k cieľu, tak nech je to tak kľudne aj celú tretiu sériu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Musím říct, že mě prozatím tato série neskutečně sere. Vždy je to až na několik světlých momentů odporná bída. To se na světě najde někdo, kdo chce vidět vzorného tátu, zamilovaného feťáka, či píču Skyler, která se dokonce stala i kurvou. Na tyhle dementní pasáže se nedá dívat. Dojem naštěstí zachraňuje tlustý plešárd, který má šmrnc od začátku seriálu. A také jsme se konečně dozvěděli, jak se hlava Dany Treja dostala na želvu. Extrémně slabé 3 kusy. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti dva mexikánci jsou nakonec bratranci Tuca, no, jsem zvědav co bude s nimi dál. Walter to má doma hodně těžké. Jesse moc nebyl vidět. Už se těším až zase začnou vařit. :) ()

Oralfabet

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si děláte prdel s těma komentářema o tom, jaká je Skyler mrcha :D To se má jako prostě jen tak smířit s tím, že její manžel vaří meth a dělat jako, že se nic neděje potom, co jí celý dvě série lhal do ksichtu? Naopak jí lituju za to, do jaké pozice jí staví její nesobecký rozhodnutí nechat si Waltovo tajemství pro sebe. A Walt je mimochodem totální zmrd a sociopat (a víceméně se jí pokusil znásilnit!). Nechápu, jak může mít tolik lidí tak debilní názor, nejvíc mě pobavil komentář uživatele Tumbik: "Překvapilo mě, že je Skyler taková mrcha, i když se jí Walt omluvil." ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok. V druhej sérii po Skyler bola moja najneobľúbenejšia postava Jesse. Vidím že trojku bude zase viesť najnesympatickejšia herečka all the time Anna Gunn ako Skyler. A mala by vyhrať cenu za biggest bitch in the world ever. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem dost zvědavý, jak moc se bude Skyler podílet na tom, až to všechno jednou celé praskne. Na jednu stranu už bych to z obrovské zvědavosti rád viděl, na druhou jsem rád, že mám tolik skvělých hodin skvělého seroše ještě před sebou. ()

Reklama

Reklama