Reklama

Reklama

VOD (1)

Skyler přehodnocuje svoje námitky proti Waltově návratu. On zatím přemítá o návratu k drogovému byznysu. Hankova posedlost zřejmě způsobí trable Jessemu. (Netflix)

Recenze (18)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutočne výborne napísaná epizóda, v každej dejovej línii sa veci dajú skutočne do pohybu a sledujeme aj nie zrovna predvídateľné zvraty. O to viac je teraz radosť sledovať stále veľmi, čo do atmosféry a udalostí, konzistentnú sériu. No a Gus a jeho distingvovanosť, to je niečo z úplne iného súdka ako Tuco, ale možno je vďaka tomu ešte o to je mrazivejší. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že to nemůže být samý skvostný nápad či zajímavý zvrat, ale zatím máme ve třetí sérii přetlak jakýchsi udržovacích dílů. I tentokrát pokračuje tažení rodinnými peripetiemi, ať už jde o Hanka a jeho větry z El Pasa, které zakrývá ponořením se do rozkrývání vaření modrého zázraku, tak samozřejmě o Walta a jeho momentálně podvádějící Skyler, která ale pomalu přehodnocuje svůj postoj k manželově návratu. Obecně bych v jejím případě očekával (už na začátku) nějaké to (větší) „váhání“. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! S výjimkou zajímavé negrovy laboratoře a navnaďujícího závěru se jednalo o jednu z nejotravnějších sérií. Když člověk vidí 4 po sobě jdoucí scény a v každé účinkuje v hlavní roli ta blonďatá píča, tak si ihned uvědomí, že je něco s tímto seriálem ve značném nepořádku. Proč například ti šulini v každém dílu ukazují tu bloďatou píču, jak chrápe se svým šéfem. Nestačilo to ukázat jednou? Tvůrci zřejmě nabrali dojem, že tento seriál sledují výhradně dementi a feťáci, a tak je třeba vše vysvětlovat několikrát. Jsme skoro v polovině série a zatím to je neskutečná bída. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá série je definována jedním momentem, který posune příběh na úplně novou úroveň. A když Walt dostane nabídku vařit v nové laboratoři, začíná nová kapitola. Kromě toho Hank konečně natrefí na solidní stopu, když se mu podaří spojit RV s Pinkmanem. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný díl! Od příštího dílu už se to zase rozjede, cítím to v kostech! Saul opět neskutečný herecký výkon, stejně tak i Walt a Jesse. A taky začínám fakt nesnášet Skyler... :D ()

Reklama

Reklama