Reklama

Reklama

VOD (1)

Skyler přehodnocuje svoje námitky proti Waltově návratu. On zatím přemítá o návratu k drogovému byznysu. Hankova posedlost zřejmě způsobí trable Jessemu. (Netflix)

Recenze (18)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že to nemůže být samý skvostný nápad či zajímavý zvrat, ale zatím máme ve třetí sérii přetlak jakýchsi udržovacích dílů. I tentokrát pokračuje tažení rodinnými peripetiemi, ať už jde o Hanka a jeho větry z El Pasa, které zakrývá ponořením se do rozkrývání vaření modrého zázraku, tak samozřejmě o Walta a jeho momentálně podvádějící Skyler, která ale pomalu přehodnocuje svůj postoj k manželově návratu. Obecně bych v jejím případě očekával (už na začátku) nějaké to (větší) „váhání“. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutočne výborne napísaná epizóda, v každej dejovej línii sa veci dajú skutočne do pohybu a sledujeme aj nie zrovna predvídateľné zvraty. O to viac je teraz radosť sledovať stále veľmi, čo do atmosféry a udalostí, konzistentnú sériu. No a Gus a jeho distingvovanosť, to je niečo z úplne iného súdka ako Tuco, ale možno je vďaka tomu ešte o to je mrazivejší. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! S výjimkou zajímavé negrovy laboratoře a navnaďujícího závěru se jednalo o jednu z nejotravnějších sérií. Když člověk vidí 4 po sobě jdoucí scény a v každé účinkuje v hlavní roli ta blonďatá píča, tak si ihned uvědomí, že je něco s tímto seriálem ve značném nepořádku. Proč například ti šulini v každém dílu ukazují tu bloďatou píču, jak chrápe se svým šéfem. Nestačilo to ukázat jednou? Tvůrci zřejmě nabrali dojem, že tento seriál sledují výhradně dementi a feťáci, a tak je třeba vše vysvětlovat několikrát. Jsme skoro v polovině série a zatím to je neskutečná bída. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá série je definována jedním momentem, který posune příběh na úplně novou úroveň. A když Walt dostane nabídku vařit v nové laboratoři, začíná nová kapitola. Kromě toho Hank konečně natrefí na solidní stopu, když se mu podaří spojit RV s Pinkmanem. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný díl! Od příštího dílu už se to zase rozjede, cítím to v kostech! Saul opět neskutečný herecký výkon, stejně tak i Walt a Jesse. A taky začínám fakt nesnášet Skyler... :D ()

Reklama

Reklama