Reklama

Reklama

VOD (1)

Při dlouhé a těžké noci ve varně pervitinu bojují Walt a Jesse s otravnou mouchou, která prostě odmítá zemřít. (Netflix)

Recenze (36)

Honzimir67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10 - Nejhůř hodnocená epizoda. Svým způsobem chápu, ale když se člověk zamyslí, dojde mu, že tato epizoda je perfektní. Ano, tento díl by se dal považovat za pouhou "výplň" určité mezery v příběhu, protože má pomalé tempo a žádnou pořádnou akci, jenže zároveň se zaměřuje na detaily vztahu mezi Jessem a Walterem, na takové, na které se zbytek seriálu úplně vykašlal. Díl perfektně vystihuje, jak se daný vztah změnil od samotného počátku a daná moucha, o které je celá epizoda, co jsem zjistil, není pouhá moucha... Tato moucha, stejně tak jako spoustu jiných věcí v BB, symbolizuje odlišné pocity a emoce, kterými si právě v epizodě Jesse a Walt procházejí. Za mě bylo fajn dát si pauzu od klasické a typické Breaking Bad akce a chvíli se soustředit čiste na hlavní dva protagonisty a na jejich "ne tak vážné" problémy. Jedna z nejzajímavějších epizod v Breaking Bad vůbec. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Neskutečně atypický díl, který se evidentně nezavděčí každému. Musím se přiznat, že i já jsem se trošku nudil. Jedná se o hodně oddechový díl s příjemným nádechem humoru. Waltovi tentokrát zkříží cestu otravná moucha. Souboj s ní mi připomínal takřka každodenní realitu. Dojemné rozhovory mezi feťákem a Waltem jsou sice velmi intenzivní a uvěřitelné, ale nepatří k tomu nejlepšímu, co mi seriál nabízí, takže jsem přeci jen vyloženě neslintal blahem. Slabší tři kousky. ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpochyby najvtipnejšia epizóda celého BREAKING BAD univerza! Je mi úplne jedno, že sa dej nikam neposunul a ani postavy sa nijako nevyvinuli, ale na druhú stranu som sa neskutočne pobavil a vychutnal som si to... Dokonca aj tých 47 minút ubehlo nečakane rýchlo. Táto časť sa ani chvíľu nevlečie, všetko odsýpa parádnym tempom a mne ani na moment nevadilo, že celé sa to točilo iba okolo dolapenia muchy. Rozumiem tomu, že sa táto epizóda nemusí páčiť každému, ale mne teda sadla na výbornú. No aj tak si myslím, že úplne najlepšia vec na tejto časti je neprítomnosť Skyler, pretože práve ona je to, čo ma na celom seriáli najviac rozčuľuje. Už dlhšiu dobu si myslím, že epizódy, ktoré ubiehajú najrýchlejšie sú tie, kde Walt a Jesse spolupracujú, a Mucha ma v tejto myšlienke utvrdila. Za mňa 9 topánok v lampe z 10"So, you're chasing around a fly and in your world, I am the idiot..." ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu nemám v plánu zde zvlášť hodnotit a komentovat všechny díly Perníkového táty, protože ačkoliv jsou některé možná slabší, jiné mají brutální grády a vysoké hodnocení sérií je jednoznačně zasloužené. Tenhle díl byl však o něčem úplně jiném. Nejen o komických pasážích, ale také o neskutečném psychologickém dramatu v závěru, který mi rozbušil srdce a já jen napjatě čekal na každé další slovo, které Walter řekne. Toliko bez spoilerů a jistě jasně... PECKA. 5* ()

rbrandt183 

všechny recenze uživatele

Na prvé pozretie mi asi ako každému utkvel len ten hon na otravnú muchu. Plus zaujímavé nápady s kamerou, naviac aj s kaskadérskymi kúskami. Toto hodnotenie však dávam po druhej iterácii tohto výnimočného seriálu (to znamená, že už som videl všetky diely aj s vyvrcholením, aj minisody, aj dokumenty z natáčania atď, a začal som sledovať od začiatku). Ťažisko tohto dielu sa tak presúva od muchy k osobnosti Waltera Whitea a jeho vnútorným konfliktom. A forma, akou boli zobrazené, si zaslúži plné hodnotenie. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama