Reklama

Reklama

VOD (1)

Při dlouhé a těžké noci ve varně pervitinu bojují Walt a Jesse s otravnou mouchou, která prostě odmítá zemřít. (Netflix)

Recenze (36)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někde v půlce se obrýlený plešoun zeptá svého parťáka, zda má jeho příběh nějakou pointu. Přesně tohle mě napadlo u sledování epizody s mouchou v laboratoři. Chápu ironii, akceptuji, že jsme se měli víc ponořit do Waltova vnitřního konfliktu, rozumím tomu, že jsme se měli zastavit a „pochopit“, jak se vztah mezi ústředním duem od samotného počátku změnil… ale prostě to na mě nefungovalo. Místy mám z některých pasáží pocit, že jsou tvůrci po úspěších předchozích řad na koni a přespříliš tlačí v do sebe zahleděnou exhibici. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Neskutečně atypický díl, který se evidentně nezavděčí každému. Musím se přiznat, že i já jsem se trošku nudil. Jedná se o hodně oddechový díl s příjemným nádechem humoru. Waltovi tentokrát zkříží cestu otravná moucha. Souboj s ní mi připomínal takřka každodenní realitu. Dojemné rozhovory mezi feťákem a Waltem jsou sice velmi intenzivní a uvěřitelné, ale nepatří k tomu nejlepšímu, co mi seriál nabízí, takže jsem přeci jen vyloženě neslintal blahem. Slabší tři kousky. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální bizár, definice prázdného děje a naprosté utrpení. V laborce je moucha, musíme ji zabít. Tečka. Vůbec mě nepřekvapilo, když jsem v kolonce Režisér zahlédl jméno Rian „Zdecimoval jsem Star Wars“ Johnson. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpochyby najvtipnejšia epizóda celého BREAKING BAD univerza! Je mi úplne jedno, že sa dej nikam neposunul a ani postavy sa nijako nevyvinuli, ale na druhú stranu som sa neskutočne pobavil a vychutnal som si to... Dokonca aj tých 47 minút ubehlo nečakane rýchlo. Táto časť sa ani chvíľu nevlečie, všetko odsýpa parádnym tempom a mne ani na moment nevadilo, že celé sa to točilo iba okolo dolapenia muchy. Rozumiem tomu, že sa táto epizóda nemusí páčiť každému, ale mne teda sadla na výbornú. No aj tak si myslím, že úplne najlepšia vec na tejto časti je neprítomnosť Skyler, pretože práve ona je to, čo ma na celom seriáli najviac rozčuľuje. Už dlhšiu dobu si myslím, že epizódy, ktoré ubiehajú najrýchlejšie sú tie, kde Walt a Jesse spolupracujú, a Mucha ma v tejto myšlienke utvrdila. Za mňa 9 topánok v lampe z 10"So, you're chasing around a fly and in your world, I am the idiot..." ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

při týhle epizodě jsem usla. jako fakt. na hodinu. ale i tak se mi to líbilo - bylo to takový.. filozofický. a nebo ne? idk. nicméně spinkalo se mi fajnově. // EDIT: TA MOUCHA BYL LALO!!!!!!! (14.7.22) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BOŽÍ! Duo Walter a Jesse se předvedli na výbornou, celý díl jak nahánějí mouchu, nemá chybu. Při závěrečné scéně, jsem vybuchl smíchy. SKVĚLÝ ! Dal bych tomu klidně hodnocení 100%. :-D ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říkal jsem si, že se není čemu divit ohledně čísel u tohoto dílu, když jej dělal režisér osmých Star Wars, poté jsem se ale dozvěděl, že Johnson stojí i v 5. sérii za vůbec nejlepší epizodou seriálu a nehodlám ho tedy za Mouchu bičovat. Díl je to spíše výplňový, absolutně nenavazující na blízké předchozí dění. Naštěstí se ale vrací k událostem konce druhé sezóny a dává dohromady celkem důležité souvislosti. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jesse je naprosto zbytečnej, vygumovanej idiot, kterej když chcípne, spoustě lidí se uleví, je bez skrupulí a myslím si, že nemůže dopadnout dobře.S každým dílem ztrácí mé sympatie, pokud nějaké jen trochu měl. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Úhlavní nepřítel Waltera Whitea se nám konečně ukázal. Jsem zvědav, zdali je možné jej porazit. Mám obavy, že tento nepřítel je neporazitelný. ()

simi78 

všechny recenze uživatele

absolutně parádní epizoda která bezchybně ukazuje dynamiku mezi Jessym a Walterem. Odrežírovaná s takovou profesionalitou co by se čekalo od celovečerního filmu. ()

Reklama

Reklama