Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walt si nachystá svou obhajobu před Gusem. Jesse se snaží zvládat tlak, kterému je vystaven, a tak se opět spřátelí s Badgerem a Vyzáblým Petem. (Netflix)

Recenze (12)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zatímco se Skyler trošku uklidnila, tak její sestra převzala veškerou pičoidnost a stala se nekonečně otravnou. Jaká je to píča pochopil již dokonce i její manžel Hank. Jejich společná linka mě maximálně sere a absolutně nezajímá. Moc nechápu, proč ji tam tvůrci vůbec serou a zbytečně tak rozmělňují napětí na druhé dějové frontě, která je výrazně výživnější. Po našlapaném předchozím dílu tvůrci mírně sundali nohu z plynu. Nicméně se jede z kopce, takže se je stále nač koukat. Jesse se pokouší přes svoje psychické problémy propít. Walt se z nich chce naopak vystřílet ven. Tak uvidím, čí taktika bude nakonec úspěšnější. Slabší 4 kusy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walt si kupuje zbraň a Jesse sa rozhodol si urobiť menšiu párty na dome. Čiže jeden rieši existencionálne problémy a ten druhý zábavu...otázkou číslo 1 ale zostáva, čo urobiť, keď vám doručia nenakrájanú pizzu. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, co teď s tím? Za mě zhruba do poloviny naprosto nijaká epizoda, bez šťávy, bez nápadů. Tak si Walt koupil bouchačku, a co jako? Kde je Ted? Jesse dál tlumí tlak, kterému v posledních dnech čelil, Skyler se nadále solidně „zaučuje“ a tu myčku aut prostě chce, Hank zůstává skeptikem. Hodně upovídané, hodně statické. Chápu, že to pokaždé nemůže být samý skvostný nápad či zajímavý zvrat, nějaké scénáristické vrcholy nebo stísněnou atmosféru jsem ale vážně nevnímal. Občas mi hlavní hrdina gesty připomíná Kevina Spaceyho v House of Cards. Francis J. Underwood byl ovšem složitější, cílevědomější i zajímavější postavou než (podotýkám DOPOSUD) Walt, a hlavně Spacey byl ve svém výkonu šťavnatější a dravější než Cranston. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Pokoutní prodejce zbraní Lawson (Jim Beaver) rozmluví Walterovi (Bryan Cranston) koupi zbraně Ruger KP-89 a prodá mu revolver Ruger LCR ráže .38 special. (ČSFD)

Reklama

Reklama