Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walta trápí Gusovy zásahy i Jesse, který je poslední dobou dost nevypočitatelný. Skyler stupňuje tlak, aby dosáhla svého. (Netflix)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na prvý pohľad relatívne bezvýznamná epizóda, ale aj to Mariine kleptoamstvo má v seriáli svoje pevné miesto a tentokrát aj jej návštevy obhliadok domov vyjadrujú jej nudu, keďže sa Hank o veľa zábavy upútaný na lôžko nepostará. Ostatné dejové línie bežia podľa plánu. Otvorený dom by som zaradil k epizódam, ktoré vás nemusia príliš baviť, ale po ich skončení nakoniec ich význam aj tak doceníte. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Fuj, hnus! To se zase tvůrci jednou předvedli. Zřejmě se doposud jednalo o nejdebilnější díl. Skyler se proměnila v otravnou pseudo emancipovanou píču, které to divák s fungujícími smysly prostě nemůže žrát. Její debilní sestra pro změnu dosáhla nejvyššího stádia debility a otravnosti. Málem jsem se pozvracel. Takřka celý díl jsem sledoval v dvojnásobné až trojnásobné rychlosti. Celou epizodu se skáče od jedné píče k té druhé. Občas to tvůrci proloží zajímavou vsuvkou z feťáckého doupěte. Naprostou většinu stopáže se ovšem řeší zkurveně nezajímavá myčka a debilní psychické problémy píče od Hanka. Takhle debilní díl už bych v rámci seriálu viděl velmi nerad. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upovídané to bylo už v minulých sériích, ale tady přibyla skutečnost, že už to nemá energii a jednotlivým situacím se už úplně nedá věřit. Světe, div se, Marie ani Skyler mi nevadí. Vadí mi přešlapování na místě a snaha navodit pocit, že sledujeme něco velkolepého. Snad jediným světlým momentem byl výstup Saula. Vince Gilligan dle mého svůj scénáristický um a promyšlené plánování lépe zúročil v prvních dvou řadách. Celý díl působí jako předskokan k něčemu zásadnímu. Pan White sice myslí na pohodlí svých nejbližších, ale prostě je to už regulérní parchant. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi, veľmi nepodarená epizóda, Skyler je neuveriteľne iritujúcou postavou a ako spomenul Phantasma už jej výrazne sekunduje, alebo ju možno aj predčila Marie. Pred začiatkom sezóny som si prečítal komentár Arsenala83 a ten úvod vystihol dokonale, tak už mi ostáva iba dúfať že sa to naozaj v druhej polovici výrazne zlepší. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama