Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jesse se vydá s Mikem na jednu nebezpečnou misi a Walt se bojí, že se jeho parťáka chystají zabít. (Netflix)

Recenze (15)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Automyčka je jejich. Žádná tajemství a naprostá upřímnost. No jo, to už tu někdy bylo. A nedopadlo to nejlíp. Skyler je nicméně bláhová a hupsne s Waltem do postele. Kdo to nečekal? Jinak hodně statická epizoda, která mi znovu dokázala, že nejen Walter, ale i herecké uchopení Bryana Cranstona mě začíná dost štvát. Nejprve má zřejmě střevní potíže z toho, že se chystají popravit jeho parťáka, následně si dá pitomec víc sklenek vína a coby sebestředný macho vysype před Hankem svou teorii, že by měl pokračovat ve vyšetřování, protože všehoschopný Heisenberg mu beztak stále uniká. Holt není nad to, když ego přeroste přes hlavu, protože mrtvý podezřelý přece pouze „opisoval“ od skutečného génia. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri rodinnej večeri so švagrom by ste mali radšej menej piť, ak máte nejaké to tajomstvo, pretože ego je niekedy silnejšie ako prísna logika. Inak táto epizóda nám okrem iného hovorí, že každodenná práca drogového dealera nie je vždy len zábave typu prestrelka s kartelom alebo predávanie tovaru a peňazí z rúčky do rúčky. Občas to môže byť aj celkom slušná nuda. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další statická epizoda. Předchozí díl nalákal diváky na konečně nějaké napětí. Nevrlý důchodce působil dojmem, že by mohl popravit nějakou postavu a ono se ve finále stalo úplné hovno. Kdo tento díl nedopatřením přeskočil, tak se obávám, že vůbec o nic nepřišel. Tak skvěle tato série odstartovala a teď se plavíme ve velice nezáživných vodách. Obávám se, že už více doufám než věřím, že se dají brzy věci opět do pohybu a na seriál se bude dát opět dívat. Vidím to na mé straně na kratší seriálovou pauzu. Celé sledování mi maximálně znechutil fakt, že se Walt dal opět dohromady s tou blonďatou píčou, takže ji budu zřejmě vídat opět častěji. Jen při tom pomyšlení se mi chce zvracet. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Jí snad vegani smažený kuře? ". Dějová linka s Jessem a Mikem mě bavila nejvíc. Walter se dává dohromady se Skyler. A závěrečná scéna krásně láká na další díl. : ) ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! Tím, že se Sky dala dohromady s Walterem a tím, že Walt "přemluvil" Hanka, aby pokračoval ve vyšetřování, tak se tento díl možná stal tím klíčovým v celém seriálu. "Since when do vegans eat fried chicken?" ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gus vodí Jesseho za nos. Walt se nejspíše stěhuje zpět domů. Zároveň Walt v afektu řekl Hankovi podstatný info, zápisky z deníku Galea byly logicky od někoho jinýho, takže Hank patra dál. Nedokážu si představit jaký to bude, až to Hank zjistí. ()

Reklama

Reklama