Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walt je po bitce pěkně dobitý a dává se dohromady. Gus vytáhne Jesseho do Mexika uzavřít obchod s kartelem. (Netflix)

Recenze (20)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem volal po nějakém překvápku a senzaci a konečně jsem byl vyslyšen. Moje oblíbená postava seriálu (negr od kuřat) konečně znovu ukázal, proč je mojí oblíbenou postavou. Je skvělý a kdykoli se někde objeví, tak je to prostě úžasné. Bohužel se ale na scéně objevují i jiné, z hlediska děje totálně, ale opravdu totálně nepodstatné postavy. Uvedu jako příklad píču Skyler a jejího latentně homosexuálního ex šéfíka. To je tak zkurveně otravná a totálně zbytečná dějová linka, že u ní pravidelně zvracím. Už jsem přišel na to, kde spočívá celá chyba seriálu. Můžou za to střihači. Střídají se v této činnosti feministická lesba a řiťopich a podle toho to vypadá. Bohužel neumějí být profesionálové a kvůli komplexu genderové nerovnováhy cpou do seriálu v ty nejlepší a nejnapínavější momenty píču Skyler, čímž díl totálně pohřbí. Nechutnost nejvyššího řádu! Závěr byl boží. Jeden z nejlepších momentů celého seriálu. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Waltovo vzpomínání na otce sice nic moc, ale celý výlet do Mexika byl prakticky dokonalý (Gus je geniální postava, možná nejlepší z celého seriálu). Na rozdíl od strašně roztahané třetí série má čtvrtá zase hodně slušné grády... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to tak dávno, co kameňák Gus kategoricky pro jeho údajnou nespolehlivost odmítal jakoukoliv spolupráci s Jessem. Nakonec (na nátlak Walta) pro něj vaří, nicméně teď je dokonce „součástí“ týmu těch nejbližších. A zase: zatímco ještě nedávno byl na dně, teď macho Jesse ukazuje před kartelem v Mexiku tvář drsňáka. Naopak Walt se krapet sesypal (ale příště bude zase dobře) a takového Teda zachránila prateta Brigita. Finální zatočení s kartelem fajn, ale přiznejme, že krapet přitažené za vlasy. Všímáte si toho permanentního vlezlého vedra pouštního města Albuquerque? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skyler si spálila prsty, ale zato ma aj to, čo ma minule nebavilo baviť začalo, Walter spomína na otca a možno osudovo sa prekecne sa pri synovi, Jesse, Mike a Gus to dotiahnu do konca v Mexiku v jednej z najlepších sekvencií seriálu. Všetky tri dejové línie, rozvedené v tomto dieli, tak boli rozvedené do dokonalosti. Snáď tak budú aj zakončené. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama