Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Plán Walta a Jesseho na zabití Guse ztroskotá, a tak musí oba rychle zahladit stopy a vyhnout se jisté smrti. (Netflix)

Recenze (23)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vy jste vážně osina v prdeli,“ vystihla naprosto přesně Saulova asistentka směrem k hysterickému Waltíkovi, který se vloupal do kanceláře. Ten má nicméně troufalý plán, stejně jako pan Opatrný (Gus). V obou dvou případech figuruje bývalý gangster na vozíku Hector, vítěz může být jen jeden. Druhá polovina série velmi dobrá, ač jsem tomu zpočátku upřímně už vůbec nevěřil. Každopádně rýpnout si musím: dlouhodobě se tu totiž ohýbají a přetvářejí charaktery postav na základě toho, jak se to prostě tvůrcům hodí. Jednoduše ten, který třeba dva díly sekal školácké chyby, teď překvapí nejbystřejšími instinkty a inteligencí. Těším se každopádně na finální řadu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia nás celých dvanásť častí pripravujú na finále, ktoré svojim spôsobom uzatvára určitý ohraničený dejový časový úsek, napriek tomu to, čo vidíme vo Face off, je absolútne nepredvídateľné a aj tak to maximálne logicky zapadá do toho, čo sme videli predtým. Walt sa po tomto dieli nachádza inde, ale stále je dosť vecí nevyriešených. Lepší záver som si skutočne nevedel predstaviť a po predchádzajúcej epizóde som sa trochu obával, či to autori zvládnu, našťastie to mali perfektne premyslené. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Klasický problém obrovského množství filmů, který vede vždy spolehlivě k intenzivnímu nasrání. Když už kurva tvořím nadčlověka, tak z něj udělám nadčlověka za všech okolností a nedělám to tak, že mám prostě poslední díl, takže dle očekávání tento člověk musí zemřít, a tak popřu jeho kompletní charakter a přednosti, které ho celou sérii zdobily a udělám z něj na okamžik absolutně tupou píču, abych si mohl vymyslet jeho co nejatraktivnější skonání. V minulém dílu mohl negřík (pan opatrný) na základě svého instinktu hledal na zahradě železo a studny bez jakéhokoli vybavení. V tomto díle se najednou doslova přes noc stal hloupým dementem, který skočí na křišťálově průhlednou léčku. Další nepochopitelnou věcí je pro mě plešárd, který byl 3 série totálně hloupým dementem a od jeho nehody je z něj najednou člověk s tou nejvytříbenější inteligencí a instinkty. Tvůrci si zde naprosto viditelně ohýbají a přetvářejí charaktery postav na základě toho, jak se to prostě pro diváckou atraktivnost hodí, což působí opravdu odporně nevěrohodně a seriálu to dost ubližuje. Výjimkou je snad pouze Skyler, která je pořád stejnou píčou od začátku série až doteď. Docela mě ti šulini smrtí negra od kuřat nasrali. Byla to moje nejoblíbenější postava. Snad ji někdo důstojně zastoupí. I když je tedy napětí tvořeno výhradně uměle, tak je stále napětím hustým a na seriál se tak dá koukat. Velice slabé 4 kousky. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak epizódu seriálu, prípadne film či dokument ohodnotí 974 ľudí a celkové hodnotenie je 99% tak je komentár asi zbytočný, ale predsa len. Ďalšia z posledných epizód v sérii niektorého zo seriálov ktorá je podstatne lepšia ako drvivá väčšina celovečerných filmov natočených za poslednú dekádu. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OPUS MAGNUM! Finále, které nemohlo být lepší. 4 řada gradovala neskutečným způsobem, a tohle ? OMG, to je něco nepopsatelného. Scéna kdy Gus sedí v autě, a následně jde do domu seniorů ( teda aspoň myslím, sory), je TOP scéna, která je perfektně natočená, a k tomu úžasně ladící hudba - Apparat Goodbye - PECKA! Během té scény jsem měl úsměv na tváři a věděl jsem, že se konec Guse blíží. A já si ten konec vychutnával, co nejvíc to šlo. CINK CINK CINK CINK CINK CINK CINK. No, a scéna kdy Walt a Jesse ničí laboratoř, plus hudba, která k tomu hrála........ nešlo se neusmívat a neužívat si to. WALTER WHITE IS BIG MOTHERFUCKER! Jeden z nejlepších dílů, co v seriálové branži bylo vytvořeno. Už se MOC těším na 5 sérii. Jsem zvědav čím to Gilligan bude chtít trumfovat. : ) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mála televizních epizod, které se mohou pyšnit téměř stoprocentním ratingem s brutálně uspokojivým finále, které stejně doručí šok i rejpalům, co budou tvrdit, že všechno dokázali předem odhadnout. Takhle se dělá legendární seriál! ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečná epizóda štvrtej série patrí medzi to najlepšie, čo doposiaľ mohol divák nielen v rámci Breaking Bad, ale naprieč všetkými seriálmi vidieť. Ak nie to úplne úplne najlepšie... Spoiler: Nikdy by som neveril, keby mi niekto povedal, že ma pri sledovaní Breaking Bad šokuje viac záber na konvalinku ako to, že Salamanca zabije Gusa. Stalo sa... ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,WHAT HAPPENED?",,I WON." Brilantné a šokujúce zavŕšenie predposlednej série tohto skvostného seriálu. V posledných minútach zistíte, aký zmysel má vlastne názov - FACE OFF - a pocítite zadostiučiňujúci pocit perfektnej odplaty. Genialita ako samotní tvorcovia. ()

minimalism 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda je to najlepšie čo som zatiaľ v Breaking Bad mohol vidieť. Hectorov zvonček bol využitý tak ako by to dokázal len Walter a už chápem prečo sa epizóda volá "Face Off". ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý plán na vylákání Guse a zároveň ukončení jedné velké kapitoly. Hank podle mě díky Salamancovi zjistí kdo je Heisenberg, můj tip. Teď už nás čeká jen finále, která má fucking 97% rating, nechápu jak, ale panečku bude to přepal. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakonec mám staříka Salamancu celkem rád... Parádní finále, neskutečná epizoda... Samotná "face off" scéna byla prostě a jednoduše GENIÁLNÍ - a tím myslím ve všech ohledech... Seriál by zde klidně mohl skončit, ale jsem moc rád, že je ještě pátá série, na kterou se neskutečně těším... :) ()

Honza.Dressl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně takové zakončení jsem si představoval, perfektně zahrané, při jednotlivých scénách člověka mrazí, akorát taková maličkost co mě mrzí je ze superman Gus co v jeden moment jde v pohodě neozbrojen proti sniperovi pak skončí hůř než Harvey Dent:) ()

Reklama

Reklama