Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skyler vyděsí, když se Walter nastěhuje zpátky domů. Walter, Mike a Jesse se sejdou se Saulem, aby probrali hledání nové varny. (Netflix)

Recenze (13)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra s očekáváním pokračuje a Walter je zpátky na koni. Vymyslí místo, kde dál pokračovat s výrobou (trošku komplikované, i s ohledem na vedlejší náklady, ale dobře), navíc se vrací domů, což se nelíbí jeho milé. Nejen, že doma žije s velkovýrobcem drog, ale tuší, že nejspíš i s vrahem. Z obnovené spolupráce není nadšený ani Mike, který jasně stanoví pravidla, ale oproti Jessemu jasně vidí, jak je Walter nestabilní a nebojí se to říct nahlas. Gilliganův scénáristický um je zpátky, kvalitou se vracíme tak nějak k prvním dvěma sériím, které mě bavily dosud nejvíc. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V seriáli "piekli" Walt s Jessem vo dvoch maximálne odlišných prostrediach a v tejto časti spoznáme zase nové. Treba povedať, že Waltova fanntázia nepozná hraníc a táto improvizácia pôsobí veľmi chytro a zároveň veľmi vtipne. Aké problémy to so sebou prinesie, asi môžeme očakávať onedlho. Nervy ale prasknú Skyler a schytá to jej nesympatická sestra, v čom u mňa nová vedúca v myčke výrazne zabodovala. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po další odmlce jsem koukl na tento 4. díl a jsem docela spokojený. Konečně se něco zajímavého začalo dít. Hledání vhodné varny mě hodně bavilo. Také se nám začaly objevovat menší neshody a nedorozumění v otázce vedení kšeftu. Díl mě bavil dokonce natolik, že jsem schopný odpustit i tu nejotravnější hádku v historii kinematografie mezi píčou Skyler a ještě větší píčou její sestrou, kterou jsem sledoval tak zrychleně, jak jen to bylo možné. Dost dobře nechápu, proč tak podařený seriál stále prokládají takovou dějovou a dialogovou žumpou v podání těch dvou krav, které vždy divácký zážitek spolehlivě zkurví. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý návod pro začínající podnikatele jak správně ovládat business. Tedy samozřejmě pokud jste se dali na obor vaření metamfetaminu v rodinných domech uprostřed města za pomocí odstraňovatelů škůdců a všelijakých hoven a pokud sebou máte bývalého učitele chemie (který elegantně odpálil bombu na dědkovi s kryplkárou, aby zabil největšího distributora drog v Novém Mexiku), bývalého feťáka (který to paradoxně umí s dětmi) a šedesátiletého bývalého poldu (který se nebojí vůbec ničeho, nemá z ničeho respekt a kupuje své vnučce balonky). Jo, takhle by to šlo. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Back in the business! Opět se kuchtí, to mega rád vidím, nový způsob přemisťování varny zní docela dobře, do tý doby než si kdokoliv všimne že v tom "zamořeném" baráku někdo je. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále zajímavější a zajímavější. Vypadá to, že se pátá série začíná pomalu ale jistě rozjíždět do hektického tempa, jako měla druhá polovina čtvrté série... A jsem za to ku*va rád! ()

Reklama

Reklama