Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lydia předhodí vlastního zaměstnance úřadu pro potírání drog a Mike jí jako náhradu nabídne Jesseho. Walt a Skyler se hádají kvůli bezpečí celé rodiny. (Netflix)

Recenze (17)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walt koupí sobě a synkovi bouráka. Protože může. Oslava jeho jedenapadesátých narozenin se úplně nevydaří. Protože Skyler děsí, s kým sdílí dům či postel. „Můžu jenom čekat, až se vrátí rakovina.“ Co si budeme nalhávat, existuje spousta tvůrců, kteří nás umně dokázali „donutit“, abychom fandili gangsterům a lumpům a třeba i toužili být součástí jejich světa. Tady je to přesně obráceně. Prohnilému Walterovi už nějaké dvě série přeju jen to nejhorší. Několikrát si sáhl na pomyslné dno, ale dál se ničeho neštítí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z tých psychologickejších a menej dejotvorných epizód. Pri Skyleriných reakcách sa mi na um vynáralo meno Bergman. Ona už situáciu naplno chápe, Mike vlastne tiež len ten Jesse je stále optimista. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Narozeniny se dá v okruhu přátel a s píčou manželkou oslavit různými způsoby. Otravná píča Skyler bohužel opět úřadovala a já musel zrychlovat valnou většinu stopáže. Opět diváci musí vytrpět její další hysterický záchvat, který by měl být publikovatelný zřejmě jen na půdě ochotnického divadla. Mike se dopustil zásadní chyby. Ne nadarmo se říká, aby člověk nikdy nevěřil ženám a kurvám už vůbec ne. Tento seriál, jinak velmi podařený, má bohužel jakýsi nechtěný čich na napsání a následné obsazování maximálně otravných ženských rolí. Jedna čubka vedle druhé. Bohužel, čím má žena v seriálu důležitější postavení, tím více nesnesitelná kurva to je. Chtělo by to něžnější pohlaví v seriálu rapidně zredukovat. V době vzniku se psal rok 2012, to se ještě na genderovou vyváženost a rovnoprávnost tolik netlačilo, takže stále věřím, že bych se třeba mohl dočkat. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psychologický díl, který má výborně napsaný dialogy. Rian Johnson se vrací na režii, naposled natočil díl s Mouchou, který byl za mě skvělý. A tahle epizoda se mu povedla taktéž. Scéna kdy si Walt snaží promluvit se Skyler, je hodně dobře zahraná, plus dobře natočená. To jak v závěru toho rozhovoru řekla Skyler Waltovi, že si počká, a Walt se zeptal na co počká, a ona na to, až se ti vrátí rakovina. Po tomhle jsem na několik sekund přestal dýchat, myslel jsem si, že mě odvezou. WOW. ()

Vajonek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prý, že člověk, který mu dal tyhle hodinky, si nedávno přál jeho smrt, ale změnil na něj názor. Dobrý vtip, Walte. Názor Jesseemu (na chvíli) poupravily všechny ty tvoje manipulace. Počkej, až zjistí, jak to bylo s konvalinkama, to možná ta bouchačka namířená mezi oči nezůstane nepoužitá... Jinak hodně lidí stále píše, jak je Skyler (při nejlepším) otravná. No nevím, co byste dělali, kdyby se z vašeho mírumilovného manžela stal drogový dealer a postupně i zabiják, který si prostě (nesmyslně, zbytečně) nechce dát pokoj a vy jste do toho zataženi a nemáte jak uniknout. Spíš obdivuju, že do té deprese (s afektivními výpady a třeba různými blbými či blbějšími nápady) Skyler spadla naplno až nyní. A je mi jí docela líto. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu škoda, že na zápletku je opäť využívaný vzťah Skyler a Walta, dúfam že situácia ohľadom fingovanej štenice nebude presunutá na druhú koľaj. Zdá sa, že Mike vtedy predsa len urobil chybu, keď ju ušetril... ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Môžem napísať len jedno - Skyler je poriadna sviňa. Walter s tým všetkým začal iba kvôli nej (a po čase aj kvôli sebe) a ona ním celý čas pohŕdala, nepodporovala ho a namiesto toho upadala do depresii a začala spávať so svojim šéfom, ktorého sa neskôr snažila dostať z daňových podvodov, namiesto aby rešpektovala a chápala vlastného manžela. Na jednej strane ju chápem, že mala strach o seba a deti, na druhej strane je to strašne nevďačná a ignorantská sliepka. Walt má setsakramentsky veľkú trpezlivosť. ()

Hovadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se Frajerovi komentáře většinou nedají číst, protože je to jak když je píše pubertální dítě, tak má pravdu v tom, že Skyler je vážně otravná. V tomhle díle extrémně a už jen čekám na nějaký další výbuch emocí, aby se to konečně rozjelo. ()

Reklama

Reklama