Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walt a Jesse si zvykají na život bez vaření drog. Hank zápasí s jednou problematickou stopou. (Netflix)

Recenze (14)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Plešárd Hank konečně vypočítal nejsložitější příklad svého života. Zapojil všechny své mozkové závity a úspěšně sečetl 1 + 1. Walterovi se tak nějak obecně začalo dle očekávání všechno srát. Mimo nečekaný záblesk inteligence svého švagra, byl také znovu rybařit a zase chytil raka. Automyčka nestíhá prát peníze, a tak diváci musí více a více trpět při pohledu a poslechu té blonďaté píče Skyler, což je vysoce vyčerpávající a ubíjející. Každopádně tento díl připravil krásně depresivní půdu pro díly nadcházející. Určitě se je nač těšit. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co si budeme nalhávat, existuje spousta tvůrců, kteří nás dokázali „donutit“, abychom fandili gangsterům a lumpům a třeba i toužili být součástí jejich světa. Tady je to přesně obráceně. Walter se ničeho neštítí a já mu přeju jen to nejhorší. Stejně jako po návštěvě toalety Hank, kterého uplynulé události znovu donutí otevřít krabice s důkazy. Rakovina je zpět a Hankův pohled na švagra vydá za všechna slova. Přituhlo a divák doufá, že v téhle kvalitě už to celé dojedeme. Bryan Cranston za kamerou stejně suverénní jako před ní (ač mám s jeho postavou sakra problém). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas celej epizódy som si hovoril, že je to skôr jedna z tých udržiavacých alebo prechodných medzi dvoma dejovo výdatnejšími, ale potom prišla záverečná sekvencia skonfrontáciou, na ktorú čakáma vlastne od prvej epozódy prvej série. a stálo to za to. Niekde v kútiku mozgu som mal myšlienku, že to možno Hank už nejakú dobu tušil, tak ale teraz je to už jasné, že pod lampou býva najväčšia tma. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná hodně přitvrzovat. Waltovi docvakne, že Hank ví o jeho minulosti a dojde na slavnou potyčku v garáži. i když vím, jak to celé dopadne, neubírá to nic na napětí. Dean Norris je fenomenální herec. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po úvodním flash-fowardu jsem nezvedl čelist až do konce závěrečných titulků. Smršť závěrečných epizod absolutně nedává šanci na vydechnutí a připomíná vysoký vodopád, ze kterého už není úniku či možnosti zastavit. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tik-tak-tik-tak udalosti v závere seriálu pripomínajú bombu, ktorá zákonite musí vybuchnúť a ovplyvniť všetky postavy. Rovnako ako predchádzajúca epizóda aj táto skončila práve v tom najlepšom. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

..... Nemám slov. Masterpiece. Hank na vše přijde, takový detail, nechápu jak tam jen tak mohl tu knížku Walt nechat, myslí na každou blbost, ale na tohle ne. Každopádně finální konfrontace nejvíc top. ()

Reklama

Reklama