Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skyler dohání její minulost. Walt zametá stopy. Jesse pořád bojuje s pocitem viny. (Netflix)

Recenze (12)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozích několik dílů bylo skvostných. A já jsem moc rád, že jsem vydržel (protože občas měli Gilligan a spol. opravdu namále). V oněch epizodách dokonale zářila vypiplanost celého příběhu, stejně jako naprosto výjimečně napsaný vývoj postav. Po desátém dílu mám nicméně lehce pachuť v puse, protože šéf oddělení DEA by přece nevyčkával a nenechával hlavní zvíře „ničit“ důkazy a získávat v mnohém náskok. Skyler zatím netuší, jakou roli nakonec může sehrát. Prozatím vyhrává mlčení. A jaká úloha nakonec padne na v mnohém rezignovaného Jesseho? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá sa venuje tomu, že už rodina vie...no nech mi nikto nehovorí, že na tento okamžik a následné sekvencie nebol natešený ako meth-hlava na 99,1 percentný Waltov perník. Vrieť to už viac v medziľudských vzťahoch nemôže a to si každý musí zachovať chladnú hlavu... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Ale jo, docela vtipná epizoda. Jessi si zahrál na Robina Úda a rozdával chudým. Hank se svojí otravnou ženou si zahráli na vztahové poradce. Walt si vyzkoušel, jak vypadá pracovní směna 0.0000001 % pracujících cigánů a zahrál si na kopáče. Jediná Skyler si na nic nehrála, nýbrž jen ukázala, jaká je píča v plné své kráse. Docela mě udivuje, že se můžu těšit ještě na 6 dílů. Seriál se nachází podle mě ve fázi, kdy by se dal ukončit již v dílu následujícím. Jsem zvědavý, co mi ještě tvůrci předvedou. Docela se mi líbí dějová linka kolem sympaťáka Todda, tam by se něco hezkého mohlo přeci jen udát. Lepší 3 kousky. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč je to tak dobrý ? To snad nemůže být reálný. Walt zakopává prachy a Skyler se snaží Waltovi pomoct jak jen to půjde, nevím co s ní celej seriál všichni měli, borka byla celou dobu skvělá a teď ještě takhle nasazuje krk a brání Walta. Jinak Walt Jr. to furt neví, to bude randál až to zjistí. Otázka je jestli přijde na řadu nabídka Saula se zmizením a změnou identity. ()

Reklama

Reklama