Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 3
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

sniper97

sniper97 (hodnocení, recenze)

1. série nejlepší, pak už stále stejné situace, které se opakují pořád dokola, má to zbytečně moc dílů, ve většině se nic neděje. 

na příspěvěk reagoval mm13

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Sledováno na Netflixu. Hodně se mi líbila první serie. Vypadalo to nadějně, když se vzornej pan učitel dal na dráhu kriminálníka. Bohužel se to pak svezlo do klasiky. Pořád se jenom střídaly situace "je to dobrý, to dáme" a "už se to zase posralo" Asi by to nemuselo bejt tak dlouhý.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Zmaž sa sám. Fakt je tam hromada o ničom, charakteru, ako napríklad keby som teraz napísal "V odpovedi na Skarfaceho príspevok o Zaujímavostiach v profile Breaking Bad, mu Special_One odpovedá rovnakým slovom, ako použil Skarface (smazat), ale už nepoužije tri výkričníky." WAW, že?

na příspěvěk reagoval Sepp37

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

To by jeden blil když si pročítá zajímavosti. tak 1/3 minimálně by si zasloužila smazat !!! 

dobrak800

dobrak800 (hodnocení, recenze)

Je zaujímavé, ako sa veľa ľudom seriál od začiatku nepáčil. Ja som naopak privítal pomalšie tempo, ktoré zrejme zvolili kvôli väčšej reálnosti. Mne sa napríklad brutálne páčil diel "mucha", kde sa v podstate nič neudialo. Každý má ale iné preferencie, chápem. Za mňa v rámci ukončeného seriálu už dlhé roky TOP.

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Koukal jsem s rodiči, kteří si mimořádně seriál oblíbili, po letech opět poslední díly. A byl to filmový zážitek, tak jak by to mělo být. Walt je ultimátní monstrum, že nevím zda se smát nebo být šokován z jeho postavy. Něco takového ztvárnit, to se opravdu jen tak nevidí. Scény jako konfrontace s Hankem (druhá nejlepší postava) v garáži, točení hanebného obvinění proti Hankovi, přestřelka v poušti, to je zlatý fond seriálu a esence filmařiny. Takový seriál už těžko asi netočí.

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Dúfam, že ten človek, ktorý v českom dabingu prepísal Los Pollos Hermanos na Los Polios Hermanos, bol vykopnutý a už sa v dabingu nikdy nezamestná. 

na příspěvěk reagoval mm13

Zlty_Dodo

Zlty_Dodo (hodnocení, recenze)

mm13

napokon hodnotim ako vynikajuci serial :) nepotrebujem sympatie, ale predsalen Jesse a White Jr. a napokon aj Hank na pohodu :) vlastne som si prial aby ten magor White pokapal

fallanga

fallanga (hodnocení, recenze)

Zlty_Dodo

Měl jsem stejnou reakci, ale čtvrtá a pátá série jsou opravdu geniální. Rozhodně se vyplatí si protrpět ten nudný začátek.

na příspěvěk reagoval Zlty_Dodo

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Zlty_Dodo

Tak tak, ešte vydrž. A na sympatie sa tu veľmi nehrá, to pokiaľ potrebuješ úplne stotožnenie sa s postavami, aby sa ti film / seriál páčil, tak na to tu zabudni. Raz sú takí, potom onakí... ako zo života. ;))

na příspěvěk reagoval Zlty_Dodo

Zlty_Dodo

Zlty_Dodo (hodnocení, recenze)

mam za sebou 4 diely 1. serie a teda 92%???? Jedna velka nuda, casto az priserna nuda... ziadna postava sympaticka, dej sa vlecie ako v ruskom filme z obdobia soc. realizmu, niekto tu pisal, ze sa to po 4 dieli zlomi tak este dam sancu ale zatial teda max **

na příspěvěk reagoval mm13, fallanga, ArsenalEagle

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

code2

Skyler tam ale dokonale patří, právě tímto nesympatickým projevem. Je to parádně vymyšlená figura a bez ní by příběh nefungoval. Správně ji označil Saul Goodman: Yoko Ono. Kdo aspoň trochu ví, jak tahle partnerka Johna Lennona, přesvědčená o svým úžasným talentu, srala jeho spoluhráče, když se jim neustále montovala do hry, ví, o čem je řeč. :D

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Hekman

Taky doufám, že BrBa univerzum neskončí s BCS, ale těžce pochybuju, že bude chtít Vincek svoji značku nadále dojit :///

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

code2

Skyler je jedna z nejotravnějších postav ze seriálovýho světa vůbec. Nenáviděl jsem její ksicht a kecy. Každopádně, poslední sérii už to bylo o něco lepší, tam jsem jí i dokázal pochopit, ale to bylo spíš tím, že Waltovi už kompletně přeplo a s někým takovým úplně nechceš sdílet domácnost :D

na příspěvěk reagoval DJ_bart

code2

code2 (hodnocení, recenze)

Tak sleduju BB po těch letech znovu a je to stále super seriál, jen mně štvou pasáže se Skyler, pořád dělá rypáky že se ji něco nelíbí. Taky jste to tak měli? 

na příspěvěk reagoval ArsenalEagle, DJ_bart, hippie2222

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Tohle nebude stacit. Hned me chytnul abstak a doufam, ze ten film rozjede novej produkcni zajem o tohle tema.

na příspěvěk reagoval DJ_bart

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Well... Fuck... Nenacházím slov a těžko se snažím dýchat... Bezkonkurenčně trailer letoška a zároveň můj osobní kandidát na film roku.... Děkujem Vincente!

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

Hekman

Tak jako já ho poznal žejo :D jen to byl docela šok, protože prostě zestárnul. On byl starej už předtím, ale teď to bylo sakra vidět :D

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Yo, já ho na úplně první pohled nepoznal, nebo si spíš nebyl stopro jist, zestárnul strašně. Bude to stát za to, ten teaser je parádní. Naprosto upoutal, ale neukázal vůbec nic. Tak to má vypadat

na příspěvěk reagoval Hekman

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Lamprea

Yo, bitch, daddy's home! PS: Očekával jsem ledacos, avšak zasraného Skinny Peta nikoli! Snad se dočkáme více takových skvostných castingových návratů.

na příspěvěk reagoval ArsenalEagle

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama