Reklama

Reklama

America: Freedom to Fascism

všechny plakáty
Trailer

Recenze (3)

rawen 

všechny recenze uživatele

Zaměřeno na FED (centrální banka, která je v privátních rukou a přitom má kontrolu nad měnou - tj.americké vládě půjčuje peníze do oběhu za úrok, navíc tyto peníze nejsou ničím kryty, to znamená že si je nějaká privátní organizace prostě "jen tak tiskne" - už to samo o sobě vede k zamyšlení :)), IRS (vybírající od fyzických osob v americe daň z příjmu, k čemuž nemá žádnou pravomoc, chybí k tomu zákon, IRS není schopna tento zákon veřejnosti vyhledat (protože neexistuje) a místo toho používá techniky zastrašování (vlády i občanů) a hrubé síly) + na konci ještě zamyšlení k hrozbě nutného vydávání ID občanek v americe se skrytými čipy, nebo přímo jejich očkování do těla (Orwell, 1984 zase o něco blíže :)) Dokument působí velmi amatérsky, ale to je docela jedno, obsah je konzistentní a zajímavý, ke konci bohužel opět takový příiliš aktivistický... Přesto hodnotím vysoko, zejména za interview A.Russoa s jedním představitelem IRS (to jsou ta pravá prasata z Farmy zvířat :)) 8/10 ()

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Dosť podobné Zeitgeistu. Alebo skôr Zeitgeist sa dosť podobá tomuto, keďže "America" vznikla skôr. šokujúce informácie a predstava policajného štátu v akom by som určite nechcel žiť. George Orwell možno raz bude vyhlásený za jasnovidca... ()

Zelator 

všechny recenze uživatele

"Must watch" dokument, ktorý je dobrou vstupnou bránou do odhaľovania matrixu, v ktorom žijeme. Bohužiaľ, americká demokracia je v súčasnosti vzorom pre väčšinu európskych demokracií (vrátane tej našej). ()

Reklama

Reklama