Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Bagdád, Irák 2003. Mise: nejasná. Nepřítel: nezjištěný. Délka mise: neznámá. Členové 1. rozvědky námořnictva nemohli předpokládat, co se v průběhu oněch prvních čtyřiceti dnů války v Iráku stane. Na každém kroku se potýkali s nedostatečnými zásobami, frustrací z nekompetentního velení a pochybnostmi o smyslu celé mise. Otevřený, zasvěcený pohled na výsledek moderní americké války byl natočen podle bestselleru Evana Wrighta v produkci Davida Simona a Eda Burnse, kteří se podíleli i na vzniku kriticky oceňovaného seriálu HBO The Wire. Generation Kill je nyní podobně úspěšnou sedmidílnou minisérii z dílny HBO Films. (Magic Box)

(více)

Recenze uživatele zamboni k tomuto seriálu (2)

Manták (2008) (E03) 

Sakra Trombleyi ty jsi mi tu záchodovou bedýnku posral i z vnějšku! Promiň já za to nemůžu. Trombleyi musíš líp mířit! Ty vole jestli míříš při střelbě jako při sraní, tak má armáda problém... ()

Bojová honitba (2008) (E04) 

Jednou jsme jeli v Humvee a dostali jsme zásah RPGéčkem, a byla to taková šupa, že řidičovy prsty se našli až v motoru. No počkej, jak jste poznali, že byli řidiče? Protože pořád drželi volant.... ()

Reklama

Reklama