Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Penguin sa v Arkahame dozvedá o skrytom poklade v gothamskon cintoríne. Rozhodne sa peniaze nájsť a zmocniť sa ich. Po úteku z Arkahamu prehľadáva gothamský cintorín, kde našiel vzácnu hrobku. Jej obyvateľ ešte nie je mŕtvy, ale nie je už ani medzi živými... Gotham sa tak stáva bojiskom dvoch netopierov. Kto bude vládcom noci? (Richard_Ba)

(více)

Recenze (51)

Herráček 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, kolik komixů oni ještě nezkříží... Dva netopýří muži v jednom filmu, každý z jiného koutu historie, každý z jiného koutu světa a oba se potkávájí zase v Americe... No, ale nevraživost stranou... Ty souboje jsou vpravdě téměř epické... Namluvení jak se sluší a patří... A Batman (ten hodný) vyvázne zase bez úhony a s láskou své milované... ()

Dreadd 

všechny recenze uživatele

Animovaný Batman nikdy nedosáhne kvalit Nolanova zpracování, ale má jednu velkou výhodu - může si dovolit náměty, které by ve filmu působily hodně přitažené za vlasy. V tomto případě je to souboj netopýřího muže s králem upírů (dvě moje oblíbené filmové postavy). Skvělá temná atmosféra, Batman proti mnohem silnějšímu protivníkovi a animace docela povedená. Škoda jen, že si Bruce neudělá mezi bojem s Dr. Alucardem / Hrabětem Drákulou trochu času i na Vicky. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od někdy až dětských komiksových animáků s Thorem, Hulkem nebo Supermanem v hlavní roli, Batmanovo dobrodružství je dospělejší, uvěřitelnější. Zvláště v tomto hororovém podání v hlavní roli s padouchem na první pohled možná slabým. Drákula však Batmana předčí ve všech směrech, a to se musí vypořádat s upířím Jokerem. Opravdu velmi povedený animák. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodně podařený cross-over. Komiksový hrdina Batman se zde střetává se samotným hrabětem Drákulou, který je vzkříšen Penguinem a začíná měnit obyvatele Gothamu ve své služebníky. Atmosféra celého příběhu byla jednoduše vynikající (mnohem temnější než například u Batman TAS) a navíc doplňěná o zajímavou hudbu. Na druhou stranu vzhled většiny postav mi moc neseděl (Joker a Penguin dětštější a směšnější než by měli být, Bruce Wayne má příšerný nos a u některých je docela výrazná inspirace japonským anime), no ale člověk si zvykne a soustředí se na film. Jinak příběh by bez Batmana a bez zasazení do komiksového prostředí Gothamu nestál za moc - klasický upírský scénář s unesenou hlavní hrdinkou a happy endem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým obdivovatelem komiksových superhrdinů a filmy s Batmanem jsem nikdy neviděl (tedy ne celé). Tento „hororový“ animovaný snímek se mi však docela líbil a to hlavně díky pěkně zpracovanému Drákulovi a hlasu Stormareho. Konečně se našel někdo, kdo miláčkovi v netopýřím kostýmu dal pořádně přes hubu. Pěkná potemnělá atmosféra byla skutečně příjemným překvapením, akorát to mohlo být trošku kratší. Jinak jsem nevěděl, že jeden upíří sluha nejde vidět v zrcadle, ale druhý se klidně odráží ve zkumavkách…To trošku tvůrci nevychytali, ale tak je to dělané hlavně pro děcka a ne pro hnidopicha, co ve všem hledá nějakou tu chybu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama