Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Penguin sa v Arkahame dozvedá o skrytom poklade v gothamskon cintoríne. Rozhodne sa peniaze nájsť a zmocniť sa ich. Po úteku z Arkahamu prehľadáva gothamský cintorín, kde našiel vzácnu hrobku. Jej obyvateľ ešte nie je mŕtvy, ale nie je už ani medzi živými... Gotham sa tak stáva bojiskom dvoch netopierov. Kto bude vládcom noci? (Richard_Ba)

(více)

Recenze (51)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Upíří nákaza se šíří ulicemi Gotham City. Penguin se s Jokerem hnal za pokladem, ale místo zlata vyhrabal na hřbitově samotného Hraběte Draculu. Tak tedy, netopýr versus vampýr! / UNDER THE RED HOOD se mi líbil o trochu víc, ale tenhle Batman má lepší (hororovou) atmosféru a hlavně silnějšího záporáka. S animací je na tom dobře, i když prvky mangy bych radši neviděl a celkově by to mohlo být o trochu svižnější. Ale neva. Joker je tu pořádně šílený a Tučňák zase správně chamtivý. 7/10. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně vydařený anime crossover. Nějak jsem si myslel, že to bude spíš pro zasmání, ale právě naopak. Úžasná temná atmosféra, témata všechna jak mají být, hodně akce, prostě opravdu super... Většinou anime nekomentuji, ale tohle opravdu doporučuji. (všem příznivcům anime a crossoverů ...) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavný snímek, ve kterém proti gothamskému netopýřímu muži stojí netopýr z Transylvánie, doktor Alucard. K tomu se zde několikrát objeví i Joker a Tučňák. Drakula je výbornej filmovej záporák, je mnohem silnější a rychlejší než Batman, umí létat, ovládá lidi svou myslí, prostě dokonalý Batmanův protivník. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velmi chutný animák, který schytává kladné body za mnoho položek - za atmosféru, hudbu, Jokera/Renfielda, Penguina, upíráka, vzpomínku na Carmillu von Karnstein a taky je tu po dlouhé době od Batmana (1989) Vicky Valeová. Jsem velmi překvapená a spokojená. Vyšší příčku upíří blaženosti nabízí už jen tištěná mini série Vampirella vs Dracula. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie taká blbosť akoby sa podľa názvu mohlo zdať. Prvá polovica je vynikajúca, potom to začne trochu upadať. Problémy s tempom a príliš detskou štylizáciou postáv vynahrádza prekvapivo originálna hororová atmosféra(aj keď v rámci možností, samozrejme) a slušný príbeh. Príjemne prekvapenie 8/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Netopier vs. Vampír ? To je teda sakra dobra kombinácia, kde nechýba skvela !hororová! atmosféra. Taktiež protivníci (Penguin, Joker, Dracula a kopec upírov), moment prekvapenia a hlavne na toto všetko je Batman sám, čo je o to lepšie. Skvelý dej robí tento animák ešte lepší a čo sa týka Bat-animákov, tak tento je jeden z najlepších. Dokonca sa mi páči o trošku viac ako Under the Red Hood aj keď ten bol tiež dosť dobrý. No tento ma navrch práve v tej atmosfére a v protivníkovi, ktorý sa neskutočne ťažko prekonáva. Pre mňa najlepší Bat-animák. 89% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kresba a celé vyznenie je dosť detské. Joker je jedným slovom katastrofa (nielenže vyzerá čudne, ale má aj čudný dabing a vôbec nie je vtipný), Penguin môže byť, Batman vyzerá smiešne a ostatné postavy ako z nejakého seriálu pre 8 ročné dievčatká. Každopádne atmosféra je pekne temná, príbeh je fajn, nápad spojiť dvoch najslávnejších netopierov v jednom filme geniálny a výsledok viac než uspokojivý. 7/10 ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Povedený Batman. Tenhle typ komiksu mi vyhovuje více než filmový. O malinko slabší než souboj s Red Hoodem, ale i Dracula nebyl zas tak špatný protivník. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Lehce sterilní Batman se zajímavým protivníkem v podobě hraběte Draculy .. lehce pobavil, neurazil, ale ani nijak výrazně nezaujal, to třeba Red Hood měl větší šťávu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Batman vs upíři nic extra. Nejde mi to dohromady. Animace je ale skvělá a aspon se na to dobře kouká když už nic. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od někdy až dětských komiksových animáků s Thorem, Hulkem nebo Supermanem v hlavní roli, Batmanovo dobrodružství je dospělejší, uvěřitelnější. Zvláště v tomto hororovém podání v hlavní roli s padouchem na první pohled možná slabým. Drákula však Batmana předčí ve všech směrech, a to se musí vypořádat s upířím Jokerem. Opravdu velmi povedený animák. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým obdivovatelem komiksových superhrdinů a filmy s Batmanem jsem nikdy neviděl (tedy ne celé). Tento „hororový“ animovaný snímek se mi však docela líbil a to hlavně díky pěkně zpracovanému Drákulovi a hlasu Stormareho. Konečně se našel někdo, kdo miláčkovi v netopýřím kostýmu dal pořádně přes hubu. Pěkná potemnělá atmosféra byla skutečně příjemným překvapením, akorát to mohlo být trošku kratší. Jinak jsem nevěděl, že jeden upíří sluha nejde vidět v zrcadle, ale druhý se klidně odráží ve zkumavkách…To trošku tvůrci nevychytali, ale tak je to dělané hlavně pro děcka a ne pro hnidopicha, co ve všem hledá nějakou tu chybu. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyrmi hvězdami, nakonec převážil dobrý dojem z jiného způsobu animace, temnějšího příběhu a faktu, že Batman to měl tentokrát s Drakulou opravdu těžké. Potěší opět i alfrédovy suché hlášky a znovu jiný a přece znovu skvělý Joker. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Hlavní devizou tohohle animáče je rozhodně skvěle temná atmosféra, která perfektně sedí jak k Batmanovi, tak samozřejmě k Drákulovi a obecně k upírské tématice. Jediné co mě zpočátku trochu vadilo byla zvláštní animace, ale to mě v průběhu filmu úplně přešlo a už jsem si jenom chrochtal ! Víc takových filmů ! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodně podařený cross-over. Komiksový hrdina Batman se zde střetává se samotným hrabětem Drákulou, který je vzkříšen Penguinem a začíná měnit obyvatele Gothamu ve své služebníky. Atmosféra celého příběhu byla jednoduše vynikající (mnohem temnější než například u Batman TAS) a navíc doplňěná o zajímavou hudbu. Na druhou stranu vzhled většiny postav mi moc neseděl (Joker a Penguin dětštější a směšnější než by měli být, Bruce Wayne má příšerný nos a u některých je docela výrazná inspirace japonským anime), no ale člověk si zvykne a soustředí se na film. Jinak příběh by bez Batmana a bez zasazení do komiksového prostředí Gothamu nestál za moc - klasický upírský scénář s unesenou hlavní hrdinkou a happy endem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Námet mi prišiel skvelý, ale skôr by som privítal menej infantilnú animáciu, ktorá sa len snaží napodobniť art deco štýl seriálu BATMAN : THE ANIMATED SERIES. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších Batmanovích příběhů. Jako divák lačný po té správné komiksové anime řežbě, nadhledu, cool záběrech a Jokerovi jsem zklamán. Tohle je úplně jiné, animace i vizualizace je pěkná, je to taky temné a drsné, ale s tím zapojením Draculi to nehraje první ligu. Je to mnohem víc fantasy a mnohem méně akční. 3/4 času je ukecaná seznamovačka Draculi s Batmanem a do toho nějaká potyčka, potom se ve velké stručnosti vyvíjí sérum proti upírům, no a když se dostanem do finiše, tak to vůbec nevyzní tak úderně, jak by si zasloužilo. Celé je to takové nekomiksové, ukecané, málo svižné a i přes tak krátkou stopáž to působí celkem zdlouhavě. Vůbec na mě nedýchla ta komiksová atmosféra a byl jsme úplně chladný, když se tu Batman bije za Gotham, a to je špatně. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Skvělý Batman nabitý temnou a oldschoolově tísnvou atmosférou-proložený dynamickou akcí a typicky batmanovským černým humorem(Joker a snídaně do postele :D )...Šílený Joker, vychytralý patolízal Penguin a Dracula-děsivý stín noci budící respekt.........Pět hvězd tam nakonec přecejen dám protože takhle kvalitní horor je dnes spíš vyjímka než pravidlo a ve světě neasijských animovaných filmů to platí dvojnásob. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Batman jako neposlušný "syn" velkého hraběte a velkolepý noční souboj v ulicích města Gotham pojatý jako taková menší klukovská vzpoura? Proč ne! Velmi příjemné překvapení. ()

Reklama

Reklama