Reklama

Reklama

Zombie Town: Soumrak mrtvých

  • USA Zombie Town
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ospalé městečko se rázem mění v domov krvelačných zombie, které mají jediný cíl – naplnit své prázdné žaludky! Poklidný život mechanika Jakea se změní ve chvíli, kdy záhadní parazité změní většinu jeho sousedů v hordu kanibalistických „nemrtvých“. Izolován od okolního světa požádá o pomoc bývalou přítelkyni Alex a nakonec i svého úhlavního nepřítele Randyho. Společně se pokoušejí zastavit šířící se infekci a především navždy odstranit stále zuřivější zombie z povrchu zemského. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jako není to nejhorší. Dá se na to podívat a i docela obstojně zabavit. Je to nízkorozpočťák s ne velkými ambicemi. Debilním dějem a humorem,ale perfektními gore efekty, tedy hlavně hodně krve, ta vypadá fakt reálně. Každopádně použití nějaké levné kamery, celé to vypadá natočené za pár korun.... Já prostě tyhle filmy nemusím, i když obecně na něm nějaké výrazné chyby nenajdu ... Zřejmě dílko pár nadšenců, přejme jim ho ... Viděl jsem horší zombies filmy ... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Nejhorší to opravdu není, ale tak pomalé zombie by předběhla i moje babička s chodítkem pro důchodce a to už je co říct. Jeden z těch filmů co dokáže parodovat sám sebe a ukazuje prvotřídní výplod "Cčkové kinematografie" pod kterou se už nachází jen amatérské zombie snímky na youtube, ovšem pravdou je že mě některé scény královsky pobavily jako byly například hladoví zombie slimáci, vetší kravinu jsem snad ještě v zombie žánru neviděl. 20% ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérsky počin ktorého certifikát kategórie sa musí hľadať na konci abecedy, žiaľ i keď sa tvári odľahčene a nie je vôbec hlúpy, je i tak nevtipnou recykláciou stokrát videného, kombinujúci akúkoľvek zombie komédiu okorenenú slimákmi a la SLITHER (2006). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nelinčujte mě, ale já se bavil, slizáci jsou podobní z filmu Night of the creeps, a prostě celý film vypadá na nadšený počin, plno odkazů na starý béčka jsou fajn a celý film krásně plyne. MAsky zombie nevypadaj nejhůř a viděl jsem i horší filmy. A tak jsem vypl a bavil se. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Zombie Town dost ulítlým hororem, který se zasekl na průměrné úrovni. Tvůrcům se sice podařilo natočit několik velice zajímavých scén a peprných momentů, ale jinak mě ničím nepřesvědčili, abych dal víc jak padesát procent. Trapnost rozpouštějícího se latexu na konci je do nebe volající!!! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Väčšia časť nízkeho rozpočtu Zombie Townu išla pravdepodobne na gore efekty, čo u zombie hororu vôbec nie je zlý ťah, celkovo však tento film pôsobí príliš amatérskym dojmom na to, aby mohol byť vnímaný ako hodnotný príspevok zombie subžánru. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na další klasickou moderní levnou zombie sračku... Jenže v okamžiku, kdy jsem začal přemýšlet, v kterém že roce to tak asi bylo natočeno, protože jsem začal pociťovat lehké lechtání mých osmdesátkových senzorů, jsem zjistil, že to zase tak špatné není. Jasně, je to levné, ale stejně tak je to zajímavé, nápadité, řádně nechutně krvavé a hlavně - NENÍ TO KOMEDIE, i když tam odlehčenější scénky, samozřejmě, jsou. To mě na tom těšilo nejvíce. A ani ty postavy nejsou typicky debilní, hlavní hrdina je fajn obyčejný, jeho buchta příjemná a i ten kudrnatý "komik" má světlé chvilky. Suma sumárum, na zombie žánr a rok 2007 docela slušná podívaná. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad dávám odpad! ale když vám film nedá na výběr a scénář je odporný, herci katastrofa a zbytek už nepomůže je to pak dost těžké najít aspoň to pozitivní na filmu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto je fanúšikom filmu NIGHT OF THE CREEPS? Okrem mňa, aj tvorcovia ZOMBIE TOWN. Inšpirácia je až príliš viditeľná. Nejde mi o to, že sa niekto opakuje. Robí to kde kto. Ak sa niekto vys€rie na scenár a hodí všetok svoj talent do tých pravých ingrediencií splatter žánru, beriem. Homage, to ale predsa len nieje. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z tupých nízkorozpočtových zombie hororov.neviem načo takéto sračky niekdo toči,keď to nemá šancu na úspech.Takéto filmy neoplývajú logikou ani herec kými výkonmi a aj kamerovo vobec neoslní,lebo v niektorých prípadoch je to veľmi biedne.Je tam veľa krvi,gore je dosť ale tie trápne efekty,keď to tak možem nazvať,či sú to vobec efekty,lebo to vyzeralo že tento film ani efektami nedisponuje.Ja si myslím že takýto film možem natočiť aj ja s kamarátmi.Ale jedno by ma zaujímalo ako toho brata,ktorý bol už zombie,prinútili aby vliezol do vazania.A tie slimáky alebo čo to bolo čo s neho vychádzali tak to som už vážne nepochopil.Tvorcovia tohoto filmu asi chceli zaujať ale u mňa to ešte viac posrali.1* za gore. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

To zas byla jednou blbost. Opravdu si marně vzpomínám, kdy jsem viděl naposledy hůře ozvučený film než právě Zombie Town. Veškeré akční pasáže postrádaly napětí a spíše na mě působily amatérským než-li horrorovým dojmem. On by se vlastně celý film dal přesunout do kategorie komediálních parodií na veškeré zombie filmy, protože rádoby vtipných hlášek a scének tu je docela dost. Škoda jen, že nejsou zase tak moc vtipné, jak si pan režisér myslel, ale to je zase jiný příběh... Herci klasicky hrát neumí a spíše se na place dobře baví ( na úkor diváků pochopitelně ), ale aspoň minimálně hlavní herecká role slečny Brynn Lucas, ( která tu ani nemá profil, škandááál ) je sympatická a fandil jsem ji do posledních minut :). S maskami zombanů si taky maskéři moc nepohráli a jak už jsem výše psal, je to všechno možné jen né strachu nahánějící. Na jeden moment s motorovou pilou si však vzpomínám a ten se překvapivě povedl. To je však jen taková malá kapička v moři trapnosti a nelogického jednání všech ostatních záběrů, škoda. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

To se zase Řitka vyznamenala a pustila do distribuce pořádnou sračku. Nejenže je film neskutečně amatérský ale i herecké výkony jsou tak nulové že by i nějací retardi to zahráli i líp. P.s. rada do života pro příště i idiot ví že když prostřelíte 3 nádrže s vodou tak takm asi bude vody víc než jen několik kapek :-). 5 procent dávám za tu scénu z věznice jak z něj padaly ty sračky na to pravděpodobně padl celý rozpočet. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Zvláštním stylem je divákovi podán tento film o zombií. Nejhorší to rozhodně není a viděl jsem větší hovadiny. Dobře mě to pobavilo i když se jedná o nízkorozpočtový film. Právě proto je to solídně natočené. 50% ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Absolútny béčkový brak a amatérska zhovadilosť, ale ja som sa bavil, čo je aj mne celkom záhadou. Očakávaná nuda sa nedostavila, čo sa mi inokedy nestáva. Toto je tak trocha iný zombie film. Infekciu tu to totiž prenášajú akési nechutné čierne slimáky alergické na obyčajnú soľ. Zombici sa pohybujú v štíle "romeroviek" pomaly a lenivo a pôsobia viac komicky ako strašidelne. Herci prehrávajú ale vidno, že si to užívajú, réžia je na mizernej úrovni a tá amatérska kamera mi stavala vlasy dupkom. Ale aj tak musím povedať že Zombie Town splnil svoj cieľ. Priaznivcov zombie žánru to určite poteší. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzeralo ako absolútna blbosť a čakal som, že niekde v polke to odstavím, no nakoniec musím uznať, že to nedopadlo až tak zle. Jasné, riedka sirupová krv dnes už oko diváka nenadchne, takisto ako nezaujmú nepodarené gore efekty, no bohato to vyvažuje hláškujúci brčkavec, ktorý hluší všetko, čo mu stojí v ceste. Miestami vtipné, miestami dokonca výborné, no nakoniec horšie než lepšie. Slabší priemer. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku mi do očí udrela strašná lacnosť ktorá dokáže odradiť, nakoniec z toho ale bola slušná zombie zábavka v ktorej kučeravý magor s kotletami rozstrieľa nemŕtvu babku v kostole. Vrcholom filmu je scénka vo väznici kde sa jeden infikovaný chudák začne roztekať a vyliezajú z neho rôzne sračky a slimáky ( pôvodcovia nákazy ). Nejaké tie prestrelené hlavy, pitva či prdiaci šerif ktorému jeden slimák vlezie do zadku. Nie je to veľdielo žánru, veľmi lacný ale zato intenzívny masaker. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Děj nebyl nijak zvlášť zázračný a ani nějak ten film neměl diváka na co nalákat, snad až na název. I tak se mi tu válel zahrabán mezi ostatními tituly, takže musím vidět. Takže po zhlédnutí, jsem měl zase přeházené myšlenky a ne a ne je srovnat. Nakonec však bylo jasno. Kravina, opravdu šílených rozměrů, chvílemi se zdálo, že si i trošičku bere něco z jiných filmů, ale i přes veškeré vady, kterých je nespočet, je to fakt vražedná zábava. ()

Reklama

Reklama