Reklama

Reklama

Bloodrayne: Třetí říše

  • USA BloodRayne: The Third Reich (více)

VOD (1)

Dampírka Rayne se tentokrát dostane do nacistického Německa během 2. světové války a čeká ji setkání s Ekartem Brandem. Tento nacistický velitel by rád naočkoval kapičku Rayniny krve Adolfu Hitlerovi, čímž by z něj učinil dampíra a umožnil mu dosáhnout nesmrtelnosti. (Filmbox)

Recenze (67)

PKD 

všechny recenze uživatele

No, tak tady musím za posl. třetinu dáti o 1 víc, jak u AintD. Palec nahoru za další obskurní roli Star Trek veterána Clinta Howarda, jehož podivně ochraptělý (viděna orig. verze) hlas je vskutku výmluvný. Další plus za tu ženštinu, kterou sice vůbec z ničeho krom tohoto neznám/nepamatuji ( já nikdy nečučel na Andromedu a tv Dead Zone je už hodně daleko), ale dobře se na ní koukalo (obzvláště v ham ham scénách, vrrrr+haf!) a které tak nějak ta T-X v té ultranudné 1 nesahá ani po prsa, která nějak celý film neustále opticky měnila svůj objem (může za to kvalitní korzet) a já si tak odnesu krom tvrdolína, vzpomínku, jak jsem pak čekal, jaký optický klam to na mě Dhampírka (sláva Balkánskému folklóru) zase vybalí. Ovšem já už od školky trpěl na dlouhovlasé černovlásky, takže ty boule nejsou ve výsledku zase tak zásadní, jak by se z předchozího textu, mohlo zdáti. Kristana byla sice sexy zrzka či co, ale uhlově černé vlasy jsou prostě u mě TOP. Byť dle herní podoby asi ne, zcela košer. I já se tímto připojuji s díky za mňam lesboidní scénku, která měla když už, býti trojnásobné délky (že by náznak důkazu, že Boll se měl dávno vrhnouti na erotické, případně rovnou porno filmy?), za jejíž rozseknutí na 2 půlky, bych Bolla s chutí vykastroval tím jejím mečem. Pobavila též přítomnost B.Fletchera, který mě po1. zaujal ve Freddy vs. Jason a pak v té geniální povídce z Masters of Horror...That Damned Thing. A v tom vlaku s Rayne, která ho málem v té vášni...však víte, byl fakt soustředěný, což jsem ocenil.;-) A jako bonus, ukončení všech životních funkcí mého jmenovce z mj. Moon 44, velkým šutrem. I na pár slušných krváčků zde došlo, tudíž o filmu pro mladistvé, tu nemůže býti řeči.  Jo. Bylo to fajn. Ale takový Snyder by to udělal o 300% lépe.;-) P.s. Bolle, dlužíš mi ještě 4 za tuhého Stalinismu v Rusku, páč co může překonati upíří Nácky? No samoz. jen upíří rudý Komouš! Co jiného? A absolutní TOP? Závěrečná hláška Rayne... ,,Guten tag...zmrdi!´´  Jen škoda, že je to takové ve výsledku umírněné/dietní verze (důkaz, že Boll nemá koule) páč býti to více drsnější, erotičtější a vůbec nekompromisnější, mohlo se to zařadit po bok mých TOP quilty pleasure fláků kde zcela jasně vévodí Cyborg s van Dammem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy se Uwe rozhodne natočit další pokračování této mnohými zatracované série. Bylo jen potřeba narychlo splácat nějaký ten scénář, přemluvit několik herců z dvojky a sehnat pár ochotníků, kterým nevadí ze sebe dělat na place blbce. Což nikdy není moc velký problém a tak se mohl s chutí opět pustit do práce, kterou však ocení snad jen jeho skalní fandové. Pro ty ostatní nastala jen další noční můra. Popravdě jsem po tom minulém westernovém fiasku ani neměl chuť jít do třetího dílu, ale ze zvědavosti jsem to prostě nakonec musel udělat. Přece jenom jsem se nechal zlákat úvodním textem distributora a snad někde v koutku duše doufal, že by se Boll konečně alespoň trochu přiblížil původní herní myšlence. Leč marně. Rozhodně však bodla změna prostředí, kdy jsme se ze zapadlého westernového městečka přesunuli k nacistům. První přestřelka sice rovněž patřila k „ochotnickému“ představení, ale konečně se režisér (potažmo scénárista) opět rozhodl mnohem více využít postavu hlavní hrdinky. Oproti minulému dílu se tak dočkáme mnohem více bojových scén, při kterých bude zase pěkně stříkat krev na všechny strany. Nebýt špatné práce kameramana, možná bych si to i více užil, ale o co nás ochudil při akčních scénách, to nám vrátil při těch erotických. Uwe se rozhodl trochu přitvrdit, no a když N. Malthe nebyla proti, mohlo vzniknout několik scén, které jistě potěšily především mužské publikum. 30% ()

Reklama

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelně zrůdně debilní. Tady není jediná věc normální (snad kromě výpravy), herci, scénář, dialogy, kamera, dramaturgie, hudba - jeden průser vedle druhýho. Hlavně že hlavní aktérka všude vyvaluje prsa. ~~~ Na Uweho by se nemělo nadávat. To nejhorší pro něj by bylo, kdyby celý svět smazal z databází jeho jméno a jeho díla, zapomenout ho a vše, na co kdy sáhnul. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX-Večer s Uwe Bollem/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +Natasii Malthe je tu ještě víc sexy než Kristanna v jedničce, dokáže dobře prodat svoje ostří .-), prostředí, výprava, délka (jen 75min), akce, brutalita -slabé až bezvýznamné herecké obsazení, schází tomu větší rozpočet/// Tak tohle je ta pravá BloodRayne jak si ji pamatuji ze hry. Tahle měl vypadat první díl a byl bych velice spokojen. Ani to nevypadá že to točil Uwe. Nechápu jak může mít takové rozdílné filmy. Nicméně i díky krátké délce je třetí film velice akční a není prostor na nudu. Film má i dobrou kameru a nešetří krví. Asi bych doporučil vynechat první dva díly a vrhnout se rovnou na tento třetí. O nic tím nepříjdete a nezkazíte si dojem./// Celkem 55%/// ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší díl Bollovy série. Ještě tak dvacet dílů a podobným tempem se dostaneme možná k něčmu, co by se dalo nazvat koukatelné. Rayne se konečně ve třetím díle dostala tam, kam patří a ono to kupodivu funguje. Co ovšem nefunguje je amatérské herectví, mizerný střih, tupý příběh a v podstatě uplně všechno, co se ve snímku objeví. A to že tam Boll přidal více nahoty snímku na kvalitách nepřidá. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Záhřebu v Chorvatsku. (rafix)

Reklama

Reklama