Reklama

Reklama

Bloodrayne: Třetí říše

  • USA BloodRayne: The Third Reich (více)

VOD (1)

Dampírka Rayne se tentokrát dostane do nacistického Německa během 2. světové války a čeká ji setkání s Ekartem Brandem. Tento nacistický velitel by rád naočkoval kapičku Rayniny krve Adolfu Hitlerovi, čímž by z něj učinil dampíra a umožnil mu dosáhnout nesmrtelnosti. (Filmbox)

Recenze (67)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je rušné ráno v kancelářích firmy Majesco entertainment. Generální ředitel celou noc brutálně prochlastal, a tak teď leží s mokrým hadrem na hlavě v masivním koženém křesle uprostřed své kanceláře a tiše sténá, když v tom mu sekretářka intercomem oznamuje, že má zaoceánský hovor na účet volaného: "Hallo, Herr Direktor. Tady Úve, ta slafna Regisseur aus Deutschland! Ja bych gerne koupit die Prafa k faši nova wie sagt man Spiele, die Blutreine!". * "OK, proč ne, můžeme o tom jednat." * "Nein, nein, nein keine jetnat, ja koupit a fertig! Ja mit sehr gut nabitka fur Sie, Hundert Ojro!" * "Počkejte, člověče, vy si snad ze mě děláte prdel, sto Eur za práva ke zfilmování, to má být vtip??!!" * "Nein, nein, kein ftip! To sehr gut nabitka, když fy sfašit okolnost!" * "Proboha, o čem to, proboha, melete? Jaké okolnosti? Okamžitě zavěsím!" * "Halt, halt, Herr Direktor, fy pamatovat na Steffi, kterou fy gestern gefickt haben??" Ředitele v alkoholovém oparu posedne strašlivá předtucha, na spánku se mu objevuje krůpěj studeného potu a zoufale se zadívá na zarámovanou fotografii své plasticky udržované manželky a tří obtloustlých fakanů. Nezmůže se na nic jiného, než zrychlené dýchání do sluchátka. "Ja, ja, Steffi, moje kleine Schwester, čtrnact Jahre! Fy strašna chlipnik! Naštěsti Steffi udělat sehr scharfes Foto! Fy pamatovat Herr Strauss - Kahn aus Měnofa font? My auch leider spolu nedochodli a on nechtit muj nofa Film finanzieren!" Obličej manželky na fotografii se začíná škodolibě usmívat a kalkulačka v hlavě freneticky počítá rozvodové náklady. "Dobře, člověče, máte to mít!", prohlásí rezignovaně ředitel. "Ale negativy chci mít při podpisu smlouvy!" * " Topra rozchodnuti, Herr Direktor! Vy sehr gut opchotnik! A nebat! Ja točit dustojna a slafna film k faše chra. Wiedersehen." A tak pobledlá, nesympatická pipina, jejíž kozy umně skrývají její herecký talent, není ani člověk, ani upír. A navíc je to lesba. Sem tam tupě rozšmelcuje mečíkem pár nácků, co mají bílý xicht a gumové upíří zuby, které hrozivě cení a dělají "Uááá", sem tam se nechá klišovitě vylízat, protože každý dobrý film má mít sexuální scénu a Michael Paré si udělal další zářez do rakvičky své herecké kariéry. Úve se evidentně vycinkal při nákupu práv a na "film" mu už moc nezbylo. O scénář se ani nepokusil a na světě je totální, dementní Bollovina s poučením, že by si výrobci PC her měli své copyrighty zamykat do Bollovzdorného trezoru a úzkostlivě strážit svou bezúhonnost . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příběh byl stejně blbej jako ve hře, to se filmu upřít nedá. Ale Uwe do filmu narval nějakou Natassiu Malthe, která tam byla žhavá, jak plechová střecha při nejteplejším dnu v roce. Tím si mě získal a díky tomu mě to i docela bavilo. Co ale bylo na filmu nejvíc vtipný? Asi scény míst, které jsem viděl už jednou ve filmech, a které mu s tímhle filmem vyšly ve stejnou dobu: Blubberella a Auschwitz. Ano, jedná se úplně o stejná místa, stejné herce, prakticky kolikrát i stejné scény. Kdyby nebyl debil, natočí jenom tohle a bude mít pokoj. Ale ne, on musí bejt jinej a z pár kulis vyždímat maximum. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát jsem na to vydržel koukat celý tři vteřiny a pak jsem to musel vypnout, o vteřinu víc a horko těžko bych to rozchodil... po týdnu hecování jsem se rozhodl zbytek alespoň "proklikat"... a nemyslím si, že bych si tímto způsobem shlédnutý film od Bezmozka Nepoučitelného nemohl dovolit ohodnotit. Celá trilogie stojí za... ne nestojí... ona nestojí, ona leží... leží v tak velký hromadě hnoje, že by to ten německej blb přehazoval 13 let... Sbohem... navždy... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Guten Tag, motherfuckers! Je to krátké (žádných 100 minut, moje verze měla i s titulky 75), svižné, Natassia Malthe je hodně sexy a nestydí se. Prostě docela slušné béčko. Na Bolla výkon. A ano, kostým z plakátu hrdinka ve filmu samotném nenosí, což prostě JE vtipné. Sympatických 30% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Že som pozeral BloodRayne 3 a zabudol ohodnotiť som si spomenul až po niekoľkých dňoch, čo sa mi často nestáva. Keďže od Bolla si pozriem akorát túto sériu, vzhľadom na to, že hru som hral a úpíria tématika je dosť lákavá, naviac keď bojovnicu hrá fajn kočka, ktorá sa odváži čo to ukázať. Séria zdá sa inklinuje k erotickému filmu čo nie je na škodu, keďže Boll z lákavého námetu ktorý ma momentálne k hre najbližie - nacistami nedokáže absolútne nič vyťažiť, naviše od jednotlivých prvkov hry ktoré boly aspoň postrehnuteľné v jednotke tentoraz bohužiaľ upúšťa čoraz viac a viac. A tak zamrzí, že Boll nie je dostatočným šialencom aby svoj film obohatil niečím šokéznym keďže k námetu hry sa ani len nesnaží priblížiť - proste niečím zapamätaniahodným a nie sa stal len nudným blábolom hodným za pozretie jedine kvôli erotickým scénam Natassii Malthe. Vlastne je na škodu, že ten film nie je až taký trápny ako sú jeho prvotiny čo znamená že Boll sa zlepšuje i keď tento progres je taký biedny, že čo i len priemerný film nenatočí ani keď bude mať 100 rokov. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll se ve třetím díle přiblížil herní předloze, Rayne tak konečně ztrestá nácky a dokonce se dočkáme několika záběrů, které kopírují původní herní intro (dvojice na ulici). Horší je, že ono herní video mělo o dost lepší choreografii i celkový look, což myslím bez jakýchkoliv předsudků zcela vážně (a to první hra vyšla roku 2002). Story? Hitler se má stát nesmrtelným za pomoci upíří (pardon, dhampíří) krve. Zbytek tvoří nudná akce se spoustou nudného sekání a pak ještě přednosti titulní představitelky, které jsou tentokrát napěchované v provokativním dekoltu a několikrát se dostanou i na vzduch. Pro pány jistě dobrá zpráva, protože Natassia Malthe rozhodně není škaredá ženská a pokud by někomu nestačila, svlékne se v průběhu masážně-lesbické scény i několik dalších ženštin. Rayne si to později rozdá i s opačným pohlavím, z čehož vyplývá nejdrsnější odhalení filmu - ano, ona je bisexuál!!!! Kamera, střih a vůbec celá technická stránka se dočkala malého zlepšení. Co to znamená? Už to není ten kultovně příšerný Bollovinec jako kdysi, nýbrž úplně obyčejně stupidní hovadina. Nebo jsem si na chudáka Uweho prostě zvykl... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX-Večer s Uwe Bollem/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +Natasii Malthe je tu ještě víc sexy než Kristanna v jedničce, dokáže dobře prodat svoje ostří .-), prostředí, výprava, délka (jen 75min), akce, brutalita -slabé až bezvýznamné herecké obsazení, schází tomu větší rozpočet/// Tak tohle je ta pravá BloodRayne jak si ji pamatuji ze hry. Tahle měl vypadat první díl a byl bych velice spokojen. Ani to nevypadá že to točil Uwe. Nechápu jak může mít takové rozdílné filmy. Nicméně i díky krátké délce je třetí film velice akční a není prostor na nudu. Film má i dobrou kameru a nešetří krví. Asi bych doporučil vynechat první dva díly a vrhnout se rovnou na tento třetí. O nic tím nepříjdete a nezkazíte si dojem./// Celkem 55%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ten film je natolik profesionálně udělaný, že je z něj jen nudné nic - žádné šílenosti, přestřelenost ... jen režisérova šlápota do největší možné tvůrčí zbytečnosti. Kde jsou ty časy Bollowých začátků s Tarou Reid? :-( ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Hodnotné pouze jako studijní materiál k Uweho fetišistické fascinaci dominami v latexu. Speciální bod za scénu, kdy zlý nácek nakazí stopaře a která působí jako ukázková rapedate i s následným zmatením Mně se to fakt líbilo, asi je se mnou něco jinak. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Achjo Bolla mám rád, jeho filmy mi nevadí a sem tam je i vyhledávám. Ale serie Bloodrayne mu prostě nejde. nechápu proč od ní neopustí. Je to sice lepší než jednička a dvojka ale i tak je to strašně špatnej film. Zdá se mi že hlavní hrdinka všechno řeší složitě. Navíc proč nevytáhla častěji ty nože? Proč se se vším tak srala? Malthe je pěkná kočka a lesbi scéna byla fakt parádní ale bylo to zbytečné natahování, on film trvá jen 80 minut tak se na druhou stranu není čemu divit. Ale jak jsem říkal Malthe je pěkná ale hrát neumí, a tentokrát mě zklamal i Howard kterej přehrával jak to jen šlo. Paré odvedl svůj standart, záporáci mu jdou skvěle. Film nedoporučuji spíše jen fandům Bolla ale i pro ně to může být zklamání tak jako pro mě. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pokud má filmová práce smysl,dejte ji někomu...pokud nemá smysl,dejte ji Bollowi :-) Co na tom že je třetí BloodRayne nejpodobnější hře,když to točila banda amatéru za pět a půl euro a z toho dvě padík stálo Bollovo kafe :-) Nedá se tu opět mluvit ani o scénáři který prakticky neexistuje,o strašlivých hereckých výkonech,příšerné hudbě či nulovým efektům :-) Boll sere na diváka a totálně bez zájmu si točí bandu příšerných komparzistů v uniformě,jak bez ladu a skladu a s žádným přůstřelem hromadně padají na puf puf puf co dělají špuntovky,které používájí vojáci jako samopaly Wermachtu :-D Nějaké to vycáknutí krve na obrazovku,když Rayne občas máchne mečíkem vás nevytrhne.Opravdu neskutečná amatéřina hadr a opravdu žasnu,kde na tohle všechno Boll bere peníze,kterých sice není mnógo :-) ale úplně zase málo taky né.Za co ta jedna hvězda?Za Bollův pokus přiblížit Rayne k původní herní předloze a za dvě regulérní porno scény,kdy Rayne slušně vylíže bordel mamku a za druhou,když jí v zajetí mezi převozem a osvobezím pěkně vopíchá asi tak patnáctiletý velitel vzbouřenců :-D Kdyby mi bylo patnáct a dostal Bollův rozpočet...asi bych to natočil stejně,jen by k tomu pořád dokola hráli The Offspring a ještě by se tam neustále hulilo :-D Dokonalá komedie,jinak strašlivý příklad zoufalého anti talentu tohodle německého šílence. 5 % ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy se Uwe rozhodne natočit další pokračování této mnohými zatracované série. Bylo jen potřeba narychlo splácat nějaký ten scénář, přemluvit několik herců z dvojky a sehnat pár ochotníků, kterým nevadí ze sebe dělat na place blbce. Což nikdy není moc velký problém a tak se mohl s chutí opět pustit do práce, kterou však ocení snad jen jeho skalní fandové. Pro ty ostatní nastala jen další noční můra. Popravdě jsem po tom minulém westernovém fiasku ani neměl chuť jít do třetího dílu, ale ze zvědavosti jsem to prostě nakonec musel udělat. Přece jenom jsem se nechal zlákat úvodním textem distributora a snad někde v koutku duše doufal, že by se Boll konečně alespoň trochu přiblížil původní herní myšlence. Leč marně. Rozhodně však bodla změna prostředí, kdy jsme se ze zapadlého westernového městečka přesunuli k nacistům. První přestřelka sice rovněž patřila k „ochotnickému“ představení, ale konečně se režisér (potažmo scénárista) opět rozhodl mnohem více využít postavu hlavní hrdinky. Oproti minulému dílu se tak dočkáme mnohem více bojových scén, při kterých bude zase pěkně stříkat krev na všechny strany. Nebýt špatné práce kameramana, možná bych si to i více užil, ale o co nás ochudil při akčních scénách, to nám vrátil při těch erotických. Uwe se rozhodl trochu přitvrdit, no a když N. Malthe nebyla proti, mohlo vzniknout několik scén, které jistě potěšily především mužské publikum. 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby... Kdyby tam Boll té erotiky dal o něco více a trochu více ji přitvrdil, mohlo by se to alespoň vyrovnat dvěma posledním dílům série V objetí temnoty, nebo by to mohlo být jejím prequelem. A bylo by to aspoň trochu koukatelné. protože jediné, co na tom filmu dokáže zaujmout a zůstat v paměti jsou právě ty erotické scény s titulní Matassiou Malthe v čele (které to tady neskutečně sekne, mnohem více než ve dvojce, dokonce se mi nechtělo věřit, že je to ta samá herečka). A nejhorší na tom je, že to podle mě Boll moc dobře věděl a o více se nesnažil. Z upírského hlediska to totiž stojí za starou bačkoru, akční to je jen trošičku, takže kromě nahé Malthe to může zaujmout jen pokud máte fetiš na nácky ve filmech. Až mi bylo Parého a Fletchera líto (i když Fletcher si aspoň sáhl). ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Blbé jako jednička, ovšem už ne roztomile blbé, nýbrž slabomyslně blbé. Jedna hvězda za žánr "upírské béčko", odpady si schovám pro jinačí zrůdnosti, mainstreamové, jako jsou Kameňáci, Koljové a podobná svinstva. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zatím co nás dvojka zavedla na Divoký západ, odehrává se tento příběh trochu dál v čase. Zavede nás do období druhé světové války. Hned na úvod malé připomenutí, jak a proč se Rayn stala damphýrkou a z toho vyplývající její nenávist k upírům. Jenže i ona dělá své chyby a tak si vlastně svého úhlavního nepřítele v tomto příběhu stvoří sama. Sice nechtěně, ale je to podstata tohoto filmu. A to by nebyl Uwe Boll aby v tom nebylo trochu nacizmu, vlastně se to nabízí samo, je to z druhé světové. Nechybí tu Německá armáda, Adolf a jeho symbolizmus. Tady je to okořeněno ještě myšlenkou o upíří neporazitelné armádě. CITÁT - Obklopena násilím, nepoznala jsem nikdy osvobození od temnoty.......... Jenže upíři nesnáší světlo a to je problém. Dá se vyřešit? Ano, dá, Rayn se světla nebojí a to německý doktor ví. Potřebuje vzorek její krve, jak jinak, pro Vůdce. Tady se mi zase trochu (S)tmívá před očima, ještě, že to není romantika...ale ono možná jo. Nečekejte super sex, ale trochu lesbické lásky tu bude, a přijde i oral. Můžeme tu lehce i obdivovat krásné tělo herečky Natassi Malthe. CITÁT - Ó, ano. Přesně tak............ Krásná Rayn se zde musí vypořádat z jedním ze svých "synů", protože chtě nechtě stvořila monstrum a to musí zabít. Jenže to monstrum má za sebou skoro celou Německou armádu. Bude to masakr. Boj o život a smrt. CITÁT - Pracovat v týmu znamená smrt týmu......... Okolo 44 minuty se odehraje na plátně krásný, leč strašně krátký souboj. Rayn zde ukáže své umění z meči. Celá ta scéna je doprovázena pěknou hudbou, která je v tomto příběhu celkem nevýrazná. Oproti dvojce se tu Jessica de Rooij moc neukázala. Jessica de Rooij je hlavní "hudebnice" Uwe Bolla. Mám li udělat propočet celé trilogie tak musím napsat, že jednička měla dobrou kameru a povedené triky, dvojka měla naprosto úžasnou hudbu a trojka má vynikající scénář. Jako celek bych to hodnotil za tři. Jedničce jsem však dal tři, dvojce také a trojka dostane čtyři hvězdy. Tenhle příběh za to opravdu stojí. CITÁT - Dobré ráno, zkurvysyni........... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

To, čo mohlo byť najefektnejším a najzaujímavejším dobrodružstvom našej sexuálne príťažlivej dampírky, sa stalo nudnou báchorkou s úbohučkou akciou. Uwe Boll potvrdzuje svoju monumentálnosť na poli biednych režisérov. ()

Reklama

Reklama