Reklama

Reklama

Bloodrayne: Třetí říše

  • USA BloodRayne: The Third Reich (více)

VOD (1)

Dampírka Rayne se tentokrát dostane do nacistického Německa během 2. světové války a čeká ji setkání s Ekartem Brandem. Tento nacistický velitel by rád naočkoval kapičku Rayniny krve Adolfu Hitlerovi, čímž by z něj učinil dampíra a umožnil mu dosáhnout nesmrtelnosti. (Filmbox)

Recenze (67)

okkac 

všechny recenze uživatele

BloodRayne potřetí, konečně s náckama, ale stále stejně špatně jako předtím. I těch krátkých 75 minut se vleče, jelikož Boll opět nedokáže efektně natočit akční scénu. Ty jsou zde divně sestříhány a náckové v nich komicky padají k zemi. Natassii to alespoň sluší a svým výstřihem dává na obdiv své bujné poprsí, aby ho pak plně odkryla ve WTF lesbické scéně v bordelu a WTF milostné scéně v náklaďáku, když je v zajetí. No prostě i příběh má trhliny. Po celkem lepších filmech propad Bolla opět do sra*ek. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No panečku, to byl zase jednou chaos....takže napřed k mým vlastním postřehům - hudba horší jak v druhém díle, to mě trochu Jessica de Rooij zklamala, páč ve Vykoupení byla hudba úchvatná. Dále mi přišlo jakoby Natassii dost narostly prsa...což je plus. :-) A teď k samotnému hodnocení. Po dvojce je The Third Reich zase o stupeň horší, co naplat, že se film snaží zachraňovat erotika...očekávaný výsledek se nedostavil. Krátká stopáž je tedy v tomto případě výhodou (kratší utrpení). Jediné dva okamžiky, které stojí za to vyzdvihnout, jsou právě zmíňované erotické scény, jelikož Natassii to docela sekne, nestydí se a dokonce má odvahu si střihnout lesbickou scénu. Druhý okamžik (ten důležitější mimochodem) byl dost povedený souboj, ve kterém Rayne jednou jedinkrát za celý film použila své meče a bylo to kurva znát. Do psí prdele, proč takových scén nebylo více mi nejde do hlavy. Škoda, že tahle jediná měla délku trvání sotva půl minuty. Taky největší okamžik co se týče hudby, bohužel délka trvání stejná jako samotný souboj. Finále bylo hrozně trapné a finální "boss" katastrofální ... Uwe, Uwe, to jsi zase jednou posral. 35% ()

Reklama

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, je to typická sračka od Uwe Bolla, co si budeme povídat. Říkám si, kde na další filmy furt bere prachy, když se divákům hnusí? Brendan Fletcher hrál celkem solidně v Rampage, tady je ale jeho postava v kulichu k pláči a ta norská štětka v hlavní roli hraje ještě tragičtěji a navíc je na podobný vylomeniny stará. Asi 80% filmu se odehrává v jedné určité ulici, na které je vidět, že je vyasfaltovaná a má normálně moderní obrubníky, takže s reáliema si Uwe očividně taky hlavu moc nelámal. Příběh, choreografii a efekty nebudu vůbec zmiňovat, nestojí za řeč. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby... Kdyby tam Boll té erotiky dal o něco více a trochu více ji přitvrdil, mohlo by se to alespoň vyrovnat dvěma posledním dílům série V objetí temnoty, nebo by to mohlo být jejím prequelem. A bylo by to aspoň trochu koukatelné. protože jediné, co na tom filmu dokáže zaujmout a zůstat v paměti jsou právě ty erotické scény s titulní Matassiou Malthe v čele (které to tady neskutečně sekne, mnohem více než ve dvojce, dokonce se mi nechtělo věřit, že je to ta samá herečka). A nejhorší na tom je, že to podle mě Boll moc dobře věděl a o více se nesnažil. Z upírského hlediska to totiž stojí za starou bačkoru, akční to je jen trošičku, takže kromě nahé Malthe to může zaujmout jen pokud máte fetiš na nácky ve filmech. Až mi bylo Parého a Fletchera líto (i když Fletcher si aspoň sáhl). ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát jsem na to vydržel koukat celý tři vteřiny a pak jsem to musel vypnout, o vteřinu víc a horko těžko bych to rozchodil... po týdnu hecování jsem se rozhodl zbytek alespoň "proklikat"... a nemyslím si, že bych si tímto způsobem shlédnutý film od Bezmozka Nepoučitelného nemohl dovolit ohodnotit. Celá trilogie stojí za... ne nestojí... ona nestojí, ona leží... leží v tak velký hromadě hnoje, že by to ten německej blb přehazoval 13 let... Sbohem... navždy... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Záhřebu v Chorvatsku. (rafix)

Reklama

Reklama