Reklama

Reklama

Bloodrayne: Třetí říše

  • USA BloodRayne: The Third Reich (více)

VOD (1)

Dampírka Rayne se tentokrát dostane do nacistického Německa během 2. světové války a čeká ji setkání s Ekartem Brandem. Tento nacistický velitel by rád naočkoval kapičku Rayniny krve Adolfu Hitlerovi, čímž by z něj učinil dampíra a umožnil mu dosáhnout nesmrtelnosti. (Filmbox)

Recenze (67)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll se ve třetím díle přiblížil herní předloze, Rayne tak konečně ztrestá nácky a dokonce se dočkáme několika záběrů, které kopírují původní herní intro (dvojice na ulici). Horší je, že ono herní video mělo o dost lepší choreografii i celkový look, což myslím bez jakýchkoliv předsudků zcela vážně (a to první hra vyšla roku 2002). Story? Hitler se má stát nesmrtelným za pomoci upíří (pardon, dhampíří) krve. Zbytek tvoří nudná akce se spoustou nudného sekání a pak ještě přednosti titulní představitelky, které jsou tentokrát napěchované v provokativním dekoltu a několikrát se dostanou i na vzduch. Pro pány jistě dobrá zpráva, protože Natassia Malthe rozhodně není škaredá ženská a pokud by někomu nestačila, svlékne se v průběhu masážně-lesbické scény i několik dalších ženštin. Rayne si to později rozdá i s opačným pohlavím, z čehož vyplývá nejdrsnější odhalení filmu - ano, ona je bisexuál!!!! Kamera, střih a vůbec celá technická stránka se dočkala malého zlepšení. Co to znamená? Už to není ten kultovně příšerný Bollovinec jako kdysi, nýbrž úplně obyčejně stupidní hovadina. Nebo jsem si na chudáka Uweho prostě zvykl... ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, je to typická sračka od Uwe Bolla, co si budeme povídat. Říkám si, kde na další filmy furt bere prachy, když se divákům hnusí? Brendan Fletcher hrál celkem solidně v Rampage, tady je ale jeho postava v kulichu k pláči a ta norská štětka v hlavní roli hraje ještě tragičtěji a navíc je na podobný vylomeniny stará. Asi 80% filmu se odehrává v jedné určité ulici, na které je vidět, že je vyasfaltovaná a má normálně moderní obrubníky, takže s reáliema si Uwe očividně taky hlavu moc nelámal. Příběh, choreografii a efekty nebudu vůbec zmiňovat, nestojí za řeč. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je rušné ráno v kancelářích firmy Majesco entertainment. Generální ředitel celou noc brutálně prochlastal, a tak teď leží s mokrým hadrem na hlavě v masivním koženém křesle uprostřed své kanceláře a tiše sténá, když v tom mu sekretářka intercomem oznamuje, že má zaoceánský hovor na účet volaného: "Hallo, Herr Direktor. Tady Úve, ta slafna Regisseur aus Deutschland! Ja bych gerne koupit die Prafa k faši nova wie sagt man Spiele, die Blutreine!". * "OK, proč ne, můžeme o tom jednat." * "Nein, nein, nein keine jetnat, ja koupit a fertig! Ja mit sehr gut nabitka fur Sie, Hundert Ojro!" * "Počkejte, člověče, vy si snad ze mě děláte prdel, sto Eur za práva ke zfilmování, to má být vtip??!!" * "Nein, nein, kein ftip! To sehr gut nabitka, když fy sfašit okolnost!" * "Proboha, o čem to, proboha, melete? Jaké okolnosti? Okamžitě zavěsím!" * "Halt, halt, Herr Direktor, fy pamatovat na Steffi, kterou fy gestern gefickt haben??" Ředitele v alkoholovém oparu posedne strašlivá předtucha, na spánku se mu objevuje krůpěj studeného potu a zoufale se zadívá na zarámovanou fotografii své plasticky udržované manželky a tří obtloustlých fakanů. Nezmůže se na nic jiného, než zrychlené dýchání do sluchátka. "Ja, ja, Steffi, moje kleine Schwester, čtrnact Jahre! Fy strašna chlipnik! Naštěsti Steffi udělat sehr scharfes Foto! Fy pamatovat Herr Strauss - Kahn aus Měnofa font? My auch leider spolu nedochodli a on nechtit muj nofa Film finanzieren!" Obličej manželky na fotografii se začíná škodolibě usmívat a kalkulačka v hlavě freneticky počítá rozvodové náklady. "Dobře, člověče, máte to mít!", prohlásí rezignovaně ředitel. "Ale negativy chci mít při podpisu smlouvy!" * " Topra rozchodnuti, Herr Direktor! Vy sehr gut opchotnik! A nebat! Ja točit dustojna a slafna film k faše chra. Wiedersehen." A tak pobledlá, nesympatická pipina, jejíž kozy umně skrývají její herecký talent, není ani člověk, ani upír. A navíc je to lesba. Sem tam tupě rozšmelcuje mečíkem pár nácků, co mají bílý xicht a gumové upíří zuby, které hrozivě cení a dělají "Uááá", sem tam se nechá klišovitě vylízat, protože každý dobrý film má mít sexuální scénu a Michael Paré si udělal další zářez do rakvičky své herecké kariéry. Úve se evidentně vycinkal při nákupu práv a na "film" mu už moc nezbylo. O scénář se ani nepokusil a na světě je totální, dementní Bollovina s poučením, že by si výrobci PC her měli své copyrighty zamykat do Bollovzdorného trezoru a úzkostlivě strážit svou bezúhonnost . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příběh byl stejně blbej jako ve hře, to se filmu upřít nedá. Ale Uwe do filmu narval nějakou Natassiu Malthe, která tam byla žhavá, jak plechová střecha při nejteplejším dnu v roce. Tím si mě získal a díky tomu mě to i docela bavilo. Co ale bylo na filmu nejvíc vtipný? Asi scény míst, které jsem viděl už jednou ve filmech, a které mu s tímhle filmem vyšly ve stejnou dobu: Blubberella a Auschwitz. Ano, jedná se úplně o stejná místa, stejné herce, prakticky kolikrát i stejné scény. Kdyby nebyl debil, natočí jenom tohle a bude mít pokoj. Ale ne, on musí bejt jinej a z pár kulis vyždímat maximum. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Že som pozeral BloodRayne 3 a zabudol ohodnotiť som si spomenul až po niekoľkých dňoch, čo sa mi často nestáva. Keďže od Bolla si pozriem akorát túto sériu, vzhľadom na to, že hru som hral a úpíria tématika je dosť lákavá, naviac keď bojovnicu hrá fajn kočka, ktorá sa odváži čo to ukázať. Séria zdá sa inklinuje k erotickému filmu čo nie je na škodu, keďže Boll z lákavého námetu ktorý ma momentálne k hre najbližie - nacistami nedokáže absolútne nič vyťažiť, naviše od jednotlivých prvkov hry ktoré boly aspoň postrehnuteľné v jednotke tentoraz bohužiaľ upúšťa čoraz viac a viac. A tak zamrzí, že Boll nie je dostatočným šialencom aby svoj film obohatil niečím šokéznym keďže k námetu hry sa ani len nesnaží priblížiť - proste niečím zapamätaniahodným a nie sa stal len nudným blábolom hodným za pozretie jedine kvôli erotickým scénam Natassii Malthe. Vlastne je na škodu, že ten film nie je až taký trápny ako sú jeho prvotiny čo znamená že Boll sa zlepšuje i keď tento progres je taký biedny, že čo i len priemerný film nenatočí ani keď bude mať 100 rokov. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Záhřebu v Chorvatsku. (rafix)

Reklama

Reklama