Reklama

Reklama

Bloodrayne: Třetí říše

  • USA BloodRayne: The Third Reich (více)

VOD (1)

Dampírka Rayne se tentokrát dostane do nacistického Německa během 2. světové války a čeká ji setkání s Ekartem Brandem. Tento nacistický velitel by rád naočkoval kapičku Rayniny krve Adolfu Hitlerovi, čímž by z něj učinil dampíra a umožnil mu dosáhnout nesmrtelnosti. (Filmbox)

Recenze (67)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát jsem na to vydržel koukat celý tři vteřiny a pak jsem to musel vypnout, o vteřinu víc a horko těžko bych to rozchodil... po týdnu hecování jsem se rozhodl zbytek alespoň "proklikat"... a nemyslím si, že bych si tímto způsobem shlédnutý film od Bezmozka Nepoučitelného nemohl dovolit ohodnotit. Celá trilogie stojí za... ne nestojí... ona nestojí, ona leží... leží v tak velký hromadě hnoje, že by to ten německej blb přehazoval 13 let... Sbohem... navždy... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No panečku, to byl zase jednou chaos....takže napřed k mým vlastním postřehům - hudba horší jak v druhém díle, to mě trochu Jessica de Rooij zklamala, páč ve Vykoupení byla hudba úchvatná. Dále mi přišlo jakoby Natassii dost narostly prsa...což je plus. :-) A teď k samotnému hodnocení. Po dvojce je The Third Reich zase o stupeň horší, co naplat, že se film snaží zachraňovat erotika...očekávaný výsledek se nedostavil. Krátká stopáž je tedy v tomto případě výhodou (kratší utrpení). Jediné dva okamžiky, které stojí za to vyzdvihnout, jsou právě zmíňované erotické scény, jelikož Natassii to docela sekne, nestydí se a dokonce má odvahu si střihnout lesbickou scénu. Druhý okamžik (ten důležitější mimochodem) byl dost povedený souboj, ve kterém Rayne jednou jedinkrát za celý film použila své meče a bylo to kurva znát. Do psí prdele, proč takových scén nebylo více mi nejde do hlavy. Škoda, že tahle jediná měla délku trvání sotva půl minuty. Taky největší okamžik co se týče hudby, bohužel délka trvání stejná jako samotný souboj. Finále bylo hrozně trapné a finální "boss" katastrofální ... Uwe, Uwe, to jsi zase jednou posral. 35% ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je rušné ráno v kancelářích firmy Majesco entertainment. Generální ředitel celou noc brutálně prochlastal, a tak teď leží s mokrým hadrem na hlavě v masivním koženém křesle uprostřed své kanceláře a tiše sténá, když v tom mu sekretářka intercomem oznamuje, že má zaoceánský hovor na účet volaného: "Hallo, Herr Direktor. Tady Úve, ta slafna Regisseur aus Deutschland! Ja bych gerne koupit die Prafa k faši nova wie sagt man Spiele, die Blutreine!". * "OK, proč ne, můžeme o tom jednat." * "Nein, nein, nein keine jetnat, ja koupit a fertig! Ja mit sehr gut nabitka fur Sie, Hundert Ojro!" * "Počkejte, člověče, vy si snad ze mě děláte prdel, sto Eur za práva ke zfilmování, to má být vtip??!!" * "Nein, nein, kein ftip! To sehr gut nabitka, když fy sfašit okolnost!" * "Proboha, o čem to, proboha, melete? Jaké okolnosti? Okamžitě zavěsím!" * "Halt, halt, Herr Direktor, fy pamatovat na Steffi, kterou fy gestern gefickt haben??" Ředitele v alkoholovém oparu posedne strašlivá předtucha, na spánku se mu objevuje krůpěj studeného potu a zoufale se zadívá na zarámovanou fotografii své plasticky udržované manželky a tří obtloustlých fakanů. Nezmůže se na nic jiného, než zrychlené dýchání do sluchátka. "Ja, ja, Steffi, moje kleine Schwester, čtrnact Jahre! Fy strašna chlipnik! Naštěsti Steffi udělat sehr scharfes Foto! Fy pamatovat Herr Strauss - Kahn aus Měnofa font? My auch leider spolu nedochodli a on nechtit muj nofa Film finanzieren!" Obličej manželky na fotografii se začíná škodolibě usmívat a kalkulačka v hlavě freneticky počítá rozvodové náklady. "Dobře, člověče, máte to mít!", prohlásí rezignovaně ředitel. "Ale negativy chci mít při podpisu smlouvy!" * " Topra rozchodnuti, Herr Direktor! Vy sehr gut opchotnik! A nebat! Ja točit dustojna a slafna film k faše chra. Wiedersehen." A tak pobledlá, nesympatická pipina, jejíž kozy umně skrývají její herecký talent, není ani člověk, ani upír. A navíc je to lesba. Sem tam tupě rozšmelcuje mečíkem pár nácků, co mají bílý xicht a gumové upíří zuby, které hrozivě cení a dělají "Uááá", sem tam se nechá klišovitě vylízat, protože každý dobrý film má mít sexuální scénu a Michael Paré si udělal další zářez do rakvičky své herecké kariéry. Úve se evidentně vycinkal při nákupu práv a na "film" mu už moc nezbylo. O scénář se ani nepokusil a na světě je totální, dementní Bollovina s poučením, že by si výrobci PC her měli své copyrighty zamykat do Bollovzdorného trezoru a úzkostlivě strážit svou bezúhonnost . ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Třetí Bloodrayne je určená především pro nadržené pubescenty, či případně chtivé lesbičky, jelikož upnutý korzet hlavní představitelky právě nikoho z těchto dvou skupiny jistě nemůže nechat chladným a jelikož za těch sedmdesát minut trvání tohoto filmu není prakticky o ničem jiném, než o promenádování se a tlachání ústřední hrdinky, tak se nabaží skutečně více než dost. Zbytek publika se ovšem bude očekávaně trápit nad typickým produktem německého przniče Uwe Bolla, jenž ani tentokrát nevybočil ze své zoufalé tvorby, jenž je kombinací lacinosti, hlouposti a naivity, vytvořené netalentovaným tvůrcem, jehož výtvory nebudí nic jiného, než rozpaky a pocity marnosti. Ovšem pozor! Třetí Bloodrayne je sice opět vážně televizní záležitostí, s triviální zápletkou, bez napětí, bez atmosféry, s nulovými postavami, s mizernou akcí a lacinými efekty, zároveň ale musím nutně podotknout, že minimálně co se této třídílné série týče, tak mi z nich Třetí říše vychází jako ta nejpovedenější, i když vlastně ale nedokážu v podstatě vysvětlit proč, jen na mě zkrátka ale zapůsobila nejsnesitelněji, a to možná i kvůli tomu, že se zde Uwe tentokrát vyhnul trapnostem a filmovým kiksům, které jinak ve velkém doprovází jeho tvorbu. Takže na doporučení to tedy rozhodně stále není, bavit se u toho případný divák nemá šanci, ale opakuji, v rámci Bollovo filmografie to přežít lze bez nějaké větší újmy. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší díl Bollovy série. Ještě tak dvacet dílů a podobným tempem se dostaneme možná k něčmu, co by se dalo nazvat koukatelné. Rayne se konečně ve třetím díle dostala tam, kam patří a ono to kupodivu funguje. Co ovšem nefunguje je amatérské herectví, mizerný střih, tupý příběh a v podstatě uplně všechno, co se ve snímku objeví. A to že tam Boll přidal více nahoty snímku na kvalitách nepřidá. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Záhřebu v Chorvatsku. (rafix)

Reklama

Reklama