Reklama

Reklama

Bravo, girls: Hurá do toho!

  • USA Bring It On: In It to Win It (více)

VOD (1)

Kalifornský roztleskávačský tým The West High Sharks právě dorazil na národní šampionát v roztleskávání. Vítěz šampionátu bude reprezentovat Spojené státy na mezinárodních soutěžích. Vedoucí týmu Carson doufá, že její tým uspěje a konečně porazí tým The East High Jets, který vede její konkurentka Brooke. The East High porazili Carsonin tým už několikrát za sebou, což dívky a hoši skutečně těžce nesou. Carson se hned první den na soutěži seznámí se sympatickým mladíkem Pennem. I přesto, že se jedná o konkurenta, Carson a Penn o sebe mají zájem, což se vůbec nelíbí Brooke. Majitelka šampionátu svěřuje týmům na jednu noc na hlídání putovní šampionovu hůl. Snaží se tak posílit pocit soudržnosti mezi týmy. Jenže ve chvíli, kdy má hůl na hlídání Carson a její tým, hůl se ztratí... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Neskutočné. Toto natočiť to chcelo veľkú inteligenciu. Kekesko s tebou nesúhlasím. Raz keď sa na to nedá pozerať- darmo. WOMBAT - Waste Of Money Brains And Time...

api

api (hodnocení, recenze)

kekesko: máš pravdu, absolútne súhlasím. Na druhej strane tento film je podľa mňa najslabšou časťou celej série.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Vážení tento film je robený pre teenegerov a nie pre "filmových intelektuálov. Tak prosím pokiaľ nie ste puberťáci tak nehodnotiť! Ale inak cheerleederstvo je nehorázna drina, sú za tým hodiny odriekania plaču a bolesti a tu si nejakých pár blbcov s tepla obývačky to dokáže hodnotiť. Prečo by nemohli byť filmy aj z tohoto športu keď môžu byť z iných športov?

Reklama

Reklama