Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Vrata (S03E02)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1992, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat rozbije vrata od garáže. S Matem se rozhodnou vyměnit dřevený vrata za plechový , i s těmi mají spoustu problémů. Nakonec to vyřeší tak, že dají místo vrat deku:) (Stodvacet)

Recenze (25)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých oblíbených dílů, Pat a Mat dokážou posrat dokonce i parkování auta, no to je gól. Jen by mě zajímalo, jak se vůbec zvládli naučit řídit? Aspoň, že nezapomněli svědomitě zamknout ta nová bezpečnostní vrata ze závěsů... 8/10 ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Reklama

Reklama