Reklama

Reklama

Pat a Mat: Karty

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1998, 12 min

Obsahy(1)

Mat kouká na televizi a u toho jí chlebíčky. Do toho přijde Pat s tím, že si zahrají karty. Průběh hry ovšem vyruší otravná moucha, a tak se všemi možnými způsoby snaží mouchu zabít. (SONY_)

Recenze (17)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Pohádka typická pro Českou republiku. K srdci mi moc nepřirostla, ale to neznemaná, že nedokážu ocenit filmové kvality. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Každý z dílů Pata a Mata má svůj půvab a své kouzlo plné humorně pojatých fyzikálních zákonů. Ke shlédnutí zde.(úryvek) ()

stration 

všechny recenze uživatele

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Elgin 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tych slabsich, ale co na tom serial ako taky sa da pozerat donekonecne. Je to predovsetkym nostalgicka spomienka na nase stare oblubene vecernicky. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele

Teraz neviem kto je väčší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti. A za každým ma nadmieru potešili. Lenže po čase to už bolo streotypné . Lebo stále niečo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné. Tak preto 85 % ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

xhonza5 

všechny recenze uživatele

PAT A MAT jsou nejlepší. Každý díl je prostě špičkový. Jestli je někdo alespoň jednou neviděl, tak neví o co přichází. Vynikající práce od Lubomíra Beneše. ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

I když jsem neměl šanci to vidět v dobré kvalitě, tak musím říct, že měli zajímavý nápad a je škoda, že poměr 16:9 vznikl až v pokračování z roku 2009 (Pat a Mat na venkově). Nevím jestli tato epizoda byla dabována česky, ale taky by to bylo zajímavý, jen nevím jestli bych si na to zvykl (i když by nebyl problém vytvořit dvě zvukové stopy - bez dabingu a s dabingem). Ovšem ten anglický dabing pro zahraniční TV byl fakt otřesný. ----- Určitě doporučuji shlédnout. V tomto díle bojují s otravnou mouchou, díky které si nemůžou v klidu zahrát karty. ()

Reklama

Reklama