Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doris Worthingtonová je bohatá, krásná a znuděná. Právě tráví čas na okružní plavbě se dvěma princi, kteří usilují o její přízeň. Jediný, kdo se k ní chová bez podlézání, je námořník Stephen (Bing Crosby). Doris dostane lekci, když jejich loď ztroskotá na pustém ostrově. (fleurette)

Recenze (4)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv filmy Binga Crosbyho zbožňuju, těm raným z 30. let se podvědomě lehce vyhýbám. Jen výjimečně jsou totiž kvalitou alespoň srovnatelné s tím, co Bing natočil pro Paramount o deset let později. Série Road to je zkrátka několikanásobně vtipnější, Blue Skies a Holiday Inn hudebně a tanečně nápaditější, Going My Way nebo Country Girl zas po příběhové stránce propracovanější. K mému štěstí nicméně We're Not Dressing jednoznačně patří mezi to lepší, co tento americký zpěvák na počátku své kariéry natočil. Není to totiž nudné. Už ůvodní pěvecká scéna koncipovaná jako medley I Positively Refuse to Sing, Stormy Weather, Who's Afraid of the Bing Bad Wolf? a The Last Round-Up působí oproti tradičním tříminutovým serenádám příjemně živě a v podobném duchu se nakonec nese celý film. Snad i proto, že je zvláštním způsobem ulítlý (medvěd na kolečkových bruslích?) a že trvá jen něco málo přes hodinu. Mít konec, který nepůsobí tak useklým, zrychleným dojmem, neváhám jít po čtyřech hvězdách. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zpěvný námořník Bing Crosby, dekorativní žínka Carole Lombard, Ethel Merman ve svém druhém celovečeráku, spousta dalších námořníků, partička vždy ochotná okusit nový koktail a jedna veselá medvědice. To vše na jedné výletní lodi... a posléze na ostrově... a zase na lodi. Skvělá až báječná post-code crazy komedie, které ještě ten smrdutý puritánský chlapík tolik neublížil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když to na začátku vypadá jako snímek, který bude docela srdcebolný, nakonec se ukáže, že je to místy velmi dobrá konverzační komedie, kdy právě těmi dialogy se někdy řeknou tak skvělé vtipy, že vás to dovede odrovnat. Párkrát jsem se zasmál skutečně nahlas, což mě potěšilo a snímek se mi tak docela líbil. ()

fleurette 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus možná až příliš 'crazy' komedie. Zpěvu je tu přespříliš, scény s medvědem jsou dost ulítlé, jen Carole Lombard je skvělá. Konec bohužel kýčovitý. ()

Reklama

Reklama