Reklama

Reklama

Bolek a Lolek mezi horníky

(seriál)
  • Polsko Bolek i Lolek wśród górników (více)
Animovaný / Rodinný
Polsko, 1980, 7x9 min

Obsahy(1)

Názvy jednotlivých epizod:
1. Strejda Karlík
2. Zelená hromada
3. Kasička
4. Barborka
5. Horníkem
6. Ve starém dole
7. Černé zlato (oficiální text distributora)

Recenze (5)

matracak42 

všechny recenze uživatele

Dav kreslení kluci, co se s odstupem času jak to vidím, kteří se chovají jako "gájové" a to mě těší byť gáj nejsem jelikož už vím, že co člověk se naučí jako malinkej vidět věci barevně a tento večerníček je barevný ()

corona 

všechny recenze uživatele

V r. 1980 bol pravdepodobne v Poľsku medzi dospievajúcimi chlapcami, minimálny záujem o štúdium na baníckych učilištiach, tak sa siahlo po obľúbených postavičkách 2 bratov (asi by to vyznelo divne keby sfáral Macko Uško alebo psík Reksio). Lolek a Bolek sa museli prestať flákať po svete, prázdninách, Divokom Západe a iných imperialistických destináciách a šup, zachraňovať národné hospodárstvo. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Bolek a Lolek mezi horníky je pravděpodobně seriál poplatný době. Kdo ví proč, ale nejspíš byl malý zájem o hornické povolání nebo naopak chtěli komunisté vzdát hold hornictví a horníkům, či snad prostě jen chtěli, aby se konečně dva chlapci vydali také mezi nějaké dělníky, když předtím cestovali na divoký západ a po celém světě a s dělníky ve svých seriálech moc do styku nepřišli. Je to vlastně jedno. Ať tak či tak, je tu málo co zajímavého. Slavná dvojice nic extra nezažívá, což je vidět například v epizodě č. 5 Horníkem. Zde jsou pasováni na horníky a to trvá celý jeden díl a nic záživného to zrovna není. Jednoznačně tento seriál bude patřit k nejslabším a to jsem neviděl všechny. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

PojĎme vzdát hold lidem, kteří pro nás dolují uhelnou rudu, abysme si mohli hřát svá pozadí, řekli si v sousedním Polsku a natočili Bola a Lolka mezi horníky. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama