Reklama

Reklama

Bolek a Lolek na prázdninách

(seriál)
  • Polsko Bolek i Lolek na wakacjach (více)

Obsahy(1)

Názvy jednotlivých epizod:
1. První den prázdnin
2. Houbaři
3. Lov a rybolov
4. Nepravý dědek
5. Hra na rytíře
6. Táboření
7. Žirafa
8. Dobrodružství na poušti
9. Dobrodružství na moři
10. Autostop
11. Poklad
12. Pytlák
13. Lunapark (oficiální text distributora)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na týchto kreslených, poľských klučinoch mi bolo vždy niečo divné. Malý, bacuľatý, submisívny Bolek a vysoký, čienovlasý, dominantný Lolek. Podivná dvojka, ktorá sa správala ako manželský pár. Až nedávno mi to všetko náhodou ozrejmila jedna nemecká organizácia bojujúca za práva homosexuálov, ktorá prišla do súdneho sporu s autormi tohto animovaného seriálu, pretože použila tieto dve postavičky vo svojej kampani. Ano, títo mládenci boli veru naozaj prihriati. Lolek + Bolek. ** ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Po úspešnej prvej sérii animovaných rozprávok o nezbedných chlapcoch z roku 1963 a tvorcovia pustili do druhej sérii, ktorá bola nemenej populárna a dobyla minimálne východný svet. Wladyslawa Nehrebeckého inšpirovali k rozprávkam jeho dvaja synovia. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Bolek a Lolek. To je sladká nostalgie bezstarostného dětství. Maďaři budou navždy mé spojení s nádherně popletenou rodinou Smolíkových. Rusové s vychytralým zajícem a utrápeným vlkem. A Poláci s Bolkem a Lolkem. I když lovec Pampalini jim důrazně šlape na paty. Bolek a Lolek na prázdninách je laskavé, vtipné, výchovné, nenáročné. Jeden je malý a citlivý, druhý je větší a škodolibější. Ale ta dobrodružství a fantazie se do mého dětství promítla nesmazatelnou stopou. ()

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Tak to mi nejde do hlavy, že tak málo lidí to ohodnotilo. Jinak kreslené pohádky s Bolkem a Lolkem jsou fakt pkěný. Není to zrovna dlouhá doba co jsem to viděl :-) ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Dodnes jsou mi na tom milé tytéž absurdní momenty zasazené do jakoby realistických kulis, které mi kdysi pořádně roztápěly dětskou fantazii, když třeba kolemjdoucí motorista vrazí klukům klíčky od nepojízdného auta a odkráčí na dovolenou pěšky, když si pytlák-drsňák nejen nevšimne, že z pasti vytáhl nafukovacího zajíce, ale taky si ho opeče a pokouší se ho sníst… Na generaci mých dětí už bylo tohle křížení dospěláckého světa a světa dětských her asi moc subtilní – na Bolka a Lolka v příslušném věku nezabraly. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprostý průměr polské produkce zaměřené na příběhy Boka a Lolka, kteří si tentkrát užívali na slunných plážích. ()

Reklama

Reklama